Kreikan ukaasi EU:lle: Lähetämme kaduillenne 500.000 koneinsinööriä!

taaltatullaansuomiSTT ja muutkin johtavat uutistoimistot vakenevat siitä, mistä Itävallan uutistoimisto APA uskaltaa kertoa: Kreikan vasemmistofasistisen pääministerin oikeana kätenä toimiva Giannis Panousis uhkaa EU:ta puhdistamalla maansa kulttuuria rikastuttavista muslimeista ja nXXXkereistä. Panousis ilmoittaa, että Kreikan tämänhetkisellä vasemmsitofasistisella hallituksella on aikomus myöntää tarvittavat paperit maassa lorvaileville 500.000 laittomalle muhamettilaiselle elinkeinopakolaiselle ja heti perään ajaa heidät maastaan muihin EU maihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että puolimiljoonaa koneinsinööriä ja Mekkaan pyllistelevää monitaito-osaajaa usutetaam rikastuttamaan muiden EU maiden raiskaus- ja väkivaltarikostilastoja.

Kreikkalaisille ei siis riitä, että ensiksi kusetetaan rintamakarkuri Jyrki Kataista puukottamaan omaa kansaansa selkään, vaan kaupanpäälle heidän pitää vielä tyhjentää humanitaarinen paskahuusinsa heidän niskaan, jotka ovat heitä kriisin hetkellä auttaneet.

Lähde: APA.

Advertisements

3 comments

  1. Niinpä. Rakas naapurimme Ruotsi on tänä vuonna ottamassa 400 000 uutta moniosaajaa. Ruotsilla ei ole osoittaa asuntoja näille. Yritys asuttaa heitä väliaikaisesti niihin kasarmeihin, jotka jäivät tyhjilleen, kun ruotsi luopui asevoimistaan kilpistyi kahteen seikkaan:
    1) Kasarmit sijaitsevat useiden kilometrien päässä kaupunkien huvituksista.
    2) Turvallisiin oloihin tottuneet pakolaiset pelkäsivät tulevansa ruotsalaisten villipetojen syömiksi.
    Ruotsin median mielipidekäytävä on julistanut rasismiksi kaikki kysymykset näiden ihmisten asuttamisesta. Käytännössä se tarkoittaa, ettei kenelläkään ole mitään käsitystä siitä minne nämä ihmiset sullotaan. Ruotsi on nyt rakentamassa maastaan maailman suurinta humanitääristä auscwitz-birkenauta. Sillä erotuksella tosin, ettei ruotsilla ole aikeita tuhota leiriläisiä. Ruotsi on juhannukseen mennessä tilanteessa, jossa sen ainut vaihtoehto on yrittää jakaa pakolaisensa kaikkialle eurooppaan. Yksi vaihtoehto tulee olemaan se, että pakolaisille annetaan risteilylippuja suomeen ja matkaoppaaksi monikulttuurikoordinaattori, joka antaa apuaan suomalaisen turvapaikkahakemuksen täyttämisessä. Humanitäärisiä paskahuusseja täytellään naapurissakin.

  2. Kuvassa näkyvät tummaihoiset henkilöt eivät ole pakolaisia, vaan tulevia NOKIAn insinöörejä, jos kysytään RKP:n Björn Månssonilta. Tuo RKP:n idiootti on muun muassa julkisesti perustellut maahanmuuton hyötyjä sillä, että Nokia tarvitsee insinöörejä ja näistä luku- ja kirjoitustaidottomista tulijoista on työvoimapulan pelastajiksi.

    Toivottavasti RKP:n piilorasistit ja suomenvihaajat eivät ole seuraavassa hallituksessa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s