Ruotsi: monikulttuurisuushörhöily täyttää 40 vuotta

swedishrapestatisticsVuonna 1975 Ruotsin parlamentti päätti kutakuinkin yksimielisesti, että siihen asti kulttuuriltaan homogeenisenä säilynyt Ruotsin kuningaskunta tulee rikastaa monikulttuurisuuden ihmeellä. Nyt, 40 vuotta tuon kohtalokkaan päätöksen jälkeen statistiikka kertoo synkänpuhuvaa kieltä siitä, miten multikultiutopia vaikuttaa yhteiskunnan sosiaalisiin rakenteisiin.

  • 40 vuoden aikana Ruotsin väkivaltarikostilastot ovat nousseet 300%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, koska…?
  • 40 vuoden aikana Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet 1472%. Etnopopulistinen kukkahattunatsi tietää kertoa, että tällä ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa, eikä erityisesti mitään islamin kanssa, sillä vaikka valtaosa raiskauksista on muslimimiesten tekemiä, on islam aina rauhan uskonto™.
  • Ruotsi on maailman raiskaustilastoissa sijalla kaksi!!! Ensimmäistä sijaa pitää afrikkalainen Leshoto, jossa raiskaus on osa pitkää kulttuuriperinnettä ja määritellään pikemminkin jokamiehenoikeudeksi kuin rikokseksi.
  • Ruotsalainen media ei koskaan kerro rikoksen tekijöiden etnistä taustaa ja toisen polven maahanmuuttajat kuvataan “uutisoinnissa” aina “ruotsalaisiksi”.Tätä menetelmää soveltavat myös meidän selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimmekin.
  • Ruotsalainen oikeuslaitos on omaksunut linjan jossa rikosen tekijöitä suojellaan ja uhreja syyllistetään. Käsittämättömän monissa tapauksissa ruotsalainen oikeuslaitos on todennut, että muslimijengin joukkoraiskaamaksi tullut ruotsalaisnainen on oikeasti halunnut seksiä kahdeksan maahanmuuttajataustaisen mekkapyllistelijän kanssa.

Ruotsi on varoittava esimerkki siitä, minkä hinnan yhteiskunta joutuu maksamaan vihervasemmistolaisten multikultinatsien utopian kuplasta.

Lähde: Gatestoneinstitut.

Advertisements

5 comments

  1. Tänään Ruotsi on vain euroopan mestari ja mm-hopeamitalisti, mutta uskokaa pois: Ruotsin määrätietoinen ja itseä säälimätön työ tullaan palkitsemaan. Muutaman vuoden sisällä Ruotsi on kiistaton raiskausterrorin maailmanmestari! Silloin on turha vinkua, kuinka svedut muka ovat ainaisia hannu hanhia. Tuurilla ei tässä pelissä pärjää. Tarvitaan islamisaatiota, islamisaatiota ja vielä kerran islamisaatiota! Jos et ilkeä äänestää suvakkeja, niin jätä kokonaan äänestämättä, sekin hyödyttää suvakkeja.

    1. ja suomi taas tyypillisellä sijoituksellaan oli se euroviisu tai urheilu. PIRU VIE. toivottavasti ferrari rakentaa shitfis-t autostaan kunnollisen että edes kimi taas pärjää ja valtterikin. mutta nyt tosiaan tarvitaan sitä raiskauksen Lordia näyttämään närhen munat ruotsille ettei aina tartte hävetä näitä sijoituksia. mikä olisi raiskauksen LORDI! it MAST HÄPPEN! kansallinen itsetuntoni itkee häviötä TAAAAS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s