YLE: pakkoverolla antisemitismiä, seksismiä, islamofasismia ja pedofiliaa

ylekoraaniKekkoslovakialaisen aikakapselin post-taistolaisessa krapulassa märehtivät ex-taistolaiset riemuidiootit ovat saaneet valopäisen älynväläyksen “valistaa” suomalaisia islamin iloista. Tässä yhteydessä islmain iloilla ymmärretään tietenkin vain ääliö Hämeen-Anttilan islamopopulistiseen sufimystiikkafantasiaan perustuva harhaluulo islamin luonteesta… YLE aikoo nimittäin lähettää koko koraanin radioaalloillaan äänikirjan muodossa.

Kuka tahansa islamiin ja sen oppeihin oikeasti perehtynyt ja koraania alkuperäiskielellä ja sen akateemisesti relevantteja käännöksiä lukenut (esim. King Fahd -käännös englanniksi) tietää, että suomalaiset koraanikäännökset ovat yhtä lähellä alkuperäistä koraania kuin vaikka Tove Janssonin lesbofantasioihin perustuvat muumiräpellykset ovat lähellä arkipäivän todellisuutta.

YLE tekisi suuremman kulttuuriteon tekemällä vastaavan ohjelman Hitlerin Mein Kampfista. Onhan kyseinen julkaisu huomattavasti lähempänä omaa historiaamme ja kulttuuriamme, erityisesti jos ajatellaan solmimaamme aseveljeyttä Natsisaksan kanssa ja niitä lukuisia juutalaisia joita toimitimme natsien keskitysleireille. Islam sen sijaan on maahamme keinotekoisesti pakkotuotettu uskonnoksi naamioitu fasistinen ja seksistinen maailmankatsomus, jonka ainoa tarkoitus on instrumentalisoitua kostuttamaan kukkahattutätien pöksyjä ja vakuuttaa koraanin lukematta jättäneistä vihervasemmistolaisista junteista koostuvat mädättäjät siitä, että syömällä falafelia ja kuskusta ja paapomalla ählämeitä he ovat kanssakansalaisiaan parempia hyviä ihmisiä™… ja tätä paskaa siis sinulta karhutuilla pakkoveroilla.

YLE:llä olisi hyvä muistaa, että muslimille koraani on hänen jumalhahmonsa absoluuttinen sana ja kuka siitä yhdenkin tavun tai jopa pilkun muuttaa, syyllistyy islamilaisen oikeuskäsityksen mukaisesti kuolemalla rangaistavaan tekoon. Jos YLE:n koraaniversiosta poistetaan tai kaunistetaan kaikki naisia alentavat, lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön oikeuttavat, vääräuskoisten tappamista ja mustien orjuuttamista sekä arabien paremmuutta ylistävät kohdat, sen loputtomiin rönsyilevästä antisemitismistä puhumattakaan, antaa tämä ISIS -kaltaisille puhdasta islamia edustaville hartaille muslimeille jumalallisen oikeuden pommittaa koko Ilamavaivalan rinteen “Iso Paja” huitsin nevadaan ja leikata päät poikki keneltä tahansa pölvästiltä, joka on YLE:n palkkalistoilla.

Jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan kuinka YLE tulee käsittelemään/kaunistamaan esim. näitä islamin ihanuuksia.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

4 comments

 1. Käsittääkseni laki Yleisradion julkisesta palveluksesta edellyttääkin jotain tämän kaltaista. Siellä mainitaan vähemmistöryhmät ja hartaushetket YLE velvollisuuksiksi sekä tietysti se iskusana monikulttuuri. Tällaisen lopettaminen siis käy ainoastaan lainsäädännön kautta.

  FINLEX:
  “3) ottaa ohjelmistossa huomioon sivistys- ja tasa-arvonäkökohdat, tarjota mahdollisuus oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, painottaa lapsille ja nuorille suunnattuja ohjelmistoja sekä tarjota hartausohjelmia; (10.8.2012/474)

  4) kohdella ohjelmatoiminnassa yhtäläisin perustein suomen- ja ruotsinkielistä väestöä, tuottaa palveluja saamen, romanin ja viittomakielellä sekä soveltuvin osin myös maan muiden kieliryhmien kielellä;

  5) tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille;

  6) edistää kulttuurien vuorovaikutusta ja ylläpitää ulkomaille suunnattua ohjelmatarjontaa;”

  1. 3) Koraani on tasa-arvonäkökohtien irvikuva. FAKTA!
   4) Miten koraanin lähettäminen suomeksi liittyy tähän asiaan?
   5) Koraani on suvaitsevaisuuden vastakohta. FAKTA!
   6) Katso kohta 4.

   Eli mikä olikaan pointtisi?

 2. Sorry, mutta antijudaismin ja antisemitismin lähde on Uudessa Testamentissa, jonka ilosanomaa on levitetty Ylen taholta siitä asti, kun Ylen on lain mukaan pitänyt tuottaa hartausohjelmia. Ylen tehtäviin kuuluu myös tarjota ohjelmia vähemmistöille. Se, että Yle noudattaa lakia ei liene hirvittävä asia ja nimimerkki Gonzo on varmaan yhtä mieltä siitä, että Suomen lakeja tulee noudattaa?

  1. Suomen laki kieltää myös vihapuheen. Koraani on muslimille jumalan sana 1:1 ja siitä ei saa pilkkuakaan muuttaa. Raamattu on kokoelma vanhoja sagoja ja myyttejä, joita tulee tutkia, puntaroida filosofisesti ja joista etsitään vastauksia. Tästä johtuen raamattu on mytologiaa ja koraani vihapuhetta. Niin Dr. James Gonzo kuin me Newsbygonzo -tiimissäkin olemme ehdottoman samaa mieltä kanssasi siitä, että lakeja tulee noudattaa. Tässä tapauksessa YLE asettaa itsensä lainsäädännön yläpuolelle ja multikultipopulismin nimissä levitää vihapuhetta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s