Totuus “rovaniemeläisestä pedofiili-poromiehestä”

kurdijaseppoEilen julkaisemamme kirjoitus oikeuslaitoksemme merkillisestä tavasta jakaa oikeutta aiheutti todellisen lukijaryöpyn. Vuorokauden aikana juttua luettiin peräti 50.000 kertaa!!! Monelle ei ole ollut selvää, että harjoittamamme gonzo-journalismi on tyylisuunta jossa faktaa korostetaan fiktiolla, joten saimme melkoisesti palautetta siitä, että jutun grafiikassa käyttämmällämme somalilla (seksuaalirikollinen hänkin) ei ollut mitään tekemistä “rovaniemeläisen poromiehen kanssa”. Pienen pohdinnan jälkeen päätimme perehtyä tapaukseen hieman syvällisemmin ja kaivaa esille huhua hurjempaa faktaa… ja ehkä vähän huhuakin…

Rakkaat lukijat, tämä tarina on kutakuinkin tosi:

Median mainostama rovaniemeläinen pedofiili-poromies olikin Oulussa laittomasti lymyilevä kurdi!

Oulussa asustanut Ali Mustafa Mohammed Mizuri, joka tunnetaan piireissään nimellä Bewer Mizuri, oli syytteen mukaan tekoaikaan 23 -vuotias. Tosiasiassa Bewer Mizuri oli tuolloin 28 -vuotias, sillä hänen kerrotaan saapuneen maahan väärällä henkilöllisyydellä ja on saamiemme tietojen mukaan valehdellut viranomaisille niin ikänsä kuin nimensäkin.

Em. jutustamme välittyi sellainen kuva, että Bewer Mizuri olisi ollut somali, mutta sitähänhän ei todellakaan ole. Bewer Mizuri on taustaltaan kurdi ja kotoisin Mosulin kaupungin liepeiltä, Pohjois-Irakista. Emme tiedä tarkkaa ajankohtaa koska hän on Suomeen saapunut, mutta ei hän pohjolassa ole voinut kovin kauaa asustaa, sillä hän ennätti ennen “pakomatkaansa” Suomeen toimia viisi vuotta palomiehenä lähellä Turkin rajaa. Suomea hän ei joko ennättänyt taikka vaivautunut oppimaan, sillä oikeudessa hän antoi lausuntonsa verorahoistasi kustannetun tulkin välityksellä.

Bewer Mizurin perhe asustaa kotimaassaan Irakissa ja siihen kuuluu poikaansa ikävöivän äidin ja kahden isoveljen ohella opettajana toimiva isosisko. Vaikkakin perheen kuopus Bewer Mizuri elelee Suomessa jonkinaisteisen (kyseenalaisen) pakolaisstatuksen alaisena, ei asiat hänen kotipuolessaan voi olla kovin huonosti. Perhe viettää Irakissa kohtalaisen keskiluokkaista elämää ja hänen äitinsä kerrotaan toivovan, että naimaton poikansa palaisi Suomesta takaisin luonnolliseen habitaattiinsa ja menisi naimisiin ennen kuin äiti heittää lusikan nurkkaan.

Oulussa Bewer Mizurin nähtiin usein liikkuvan Kaukovainiolla naisen ja lapsen seurassa, mutta asustelee nyttemin mitä ilmeisimmin Toppilan kaupunginosassa. Rikoksen tapahtuma-aikana hän asusti Kaukovainiolla, jossa sijaitsevassa asunnossaan itse rikos tapahtui… Bewer Mizuri viihtyi itseään nuoremmassa maahanmuuttajataustaisessa seurassa ja hänen kaveripiiriinsä kuului mm. sellaisia nimiä tottelevia sankareita kuin Armet ja Muhis. Herrojen välit ovat olleet kyseenalaisen läheiset, sillä heidän kerrotaan yrittäneen kiristää Bewer Mizurilta rahaa tämän suorittaman muhamettilaisen uskontyön jälkeen. He ilmoittivat, että jos hän maksaa 10.000,- € asianomistajalle, niin tämä ei kerro asiasta poliisille. Asianomistajalla ei ollut minkäänlaista tekemistä saati sopimusta herrojen kanssa, eli kyseessä oli tietenkin etelänmaalaisten järjen jättiläisten kusetusyritys, johon Bewer Mizuri ei kuitenkaan langennut. Ja miksi olisi? Hänelle lieni jo tuolloin harvinaisen selvää, että suomalainen oikeuslaitos ei tule häntä tapahtuneesta rankaisemaan, sillä ovathan vääräuskoiset naiset vapaata riistaa muslimitaustaiselle macholle ja suomalaiset rangaistukset pelkkä vitsi.

Valitettavasti Bewer Mizuri ei joudu jakamaan vankilassa suihkuvuoroja valikoidussa nahkatukkaseurassa. Jos näin kuitenkin tulee tapahtumaan niin suotakoot, että saippua ei hänellä kädessä pysy… Koska sankari on kuitenkin saapunut maahan väärennetyn henkilöllisyyden turvin ja hänen luonnollinen habitaattinsa on eittämättä turvallinen ja vastaanottava, tulisi tämä kulttuuriamme muhammettilaisittain motivoiduin rikoksin rikastuttanut monitaito-osaaja mitä pikimmin palauttaa sinne mistä tulikin.

Suotavaa olisi myös, että ne viranomaiset ja kukkahattunatsit jotka ovat Bewer Mizurin oleskelun maassamme siunanneet, saatettaisiin edesvastuuseen virkavirheestään. Ilman heidän välinpitämättömyyttään ja inkompetenssiaan, olisi yksi suomalaistyttö säästynyt muhamettilaiselta uskontyöltä ja kulttuurimme olisi yhtä pedofiliatapausta vähemmän rikastettu. Bewer Mizuria paaponeet hyysärit seisovat rikoksen täytäntöön panneen paskiaisen kanssa rinta-rinnan samalla viivalla.

5 comments

  1. Suomi on hinttarien, pedofiilien, maahanmuuttajataustaisten raiskaajien ja islamisti-terroristien luvattu maa. Täällä saa tehdä rikoksia niin paljon kuin tykkää, kunhan muistaa oikeudessa vedota suojaväriin, pakolaisstatukseen tai kurjaan lapsuuteen afrikassa.

    Ja median sopuli-natsit taputtavat karvaisia käsiään yhteen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s