Oikeuslaitoksemme merkilliset mieltymykset jakaa oikeutta…

somppujaseppoRovaniemen hovioikeus on taas kerran joutunut islamilaisen lähetystyön aiheuttaman yksittäistapuksen™ kuormittamakasi. Tällä kertaa muslimin harjoittama uskontonsa tunnustus kohdistui 13 vuotiaaseen lapseen joka oli -insh allah- tätä muhamettilaista toimenpidettä varten huumattu.

UPDATE: Tarkempaa ja vähemmän fiktiivistä tietoa tekijästä tämän oikean kuvan kanssa löydät tämän linkin takaa.

Vastaajana asiassa on “suomalaismies” Ali Mustafa Mohammed Mizuri, joka uskontoaan harjoittaessaan joutui tyytymään 13-vuotiaaseen huumattuun tyttöseen. Hänen esikuvanaan ja innoittajanaan toimineella itsensä profeetaksi julistaneella lukutaidottomalla lapsirakstajalla oli siis pedofiilin vinkkelistä kummasteltuna paremmin hydrauliikka hoidossa, tämä nimittäin sai varhaisteinin sijaan petilelukseen 9-vuotiasta sakkolihaa.

Hovioikeus tuomitsi Ali Mustafa Mohammed Mizurin vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Tämän lisäksi mies tuomittiin 80 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Kaiken kukkuraksi rasistinen oikeuslaitoksemme rohkeni määrätä hänet maksamaan asianomistajalle korvauksia yhteensä 7.400,- euroa sekä oikeudenkäyntikulut…

Ali Mustafa Mohammed Mizurin tuomio antaa tilaa spekuloida suomalaisen oikeuslaitoksen pätevyyttä. Hänen saamansa tuomio on nimittäin enemmän kuin kohtuullinen verrattuna vaikka Tampereen kylähullun, Seppo Lehdon, saamaan tuomioon. Lehto sai suunsoitosta ja kiistatta pedofiilisiä piirteitä omaavien kulttuurien arvostelusta kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottoman vankeustuomion!!!

Virallisen totuuden mukaan meillä Suomessa ei ole tällaisista Ali Mustafan kaltaisista “suomalaismiehistä” saati muslimitaustaisista maahanmuuttajista minkäänlaista ongelmaa. Maahamme muuttaneet muslimit ovat poikkeuksetta hyvin integroituneet ja ovat tietenkin niitä maltillisia muslimeja™. Kuten eräät tahot ovat aiemmin äänekkäästi mainostaneet, on radikaali islam lähinnä islamkriittisten kansalaisjärjestöjen -eli rasistien- ja yksittäisten islamkriitikoiden -rasisteja hekin- kieroutuneen mielikuvituksen tuotetta. Tämä fakta on kiveen hakattu eikä monikultturismin pyhässä nimessä muutu nyt eikä ikinä mihinkään.

Dr. James Gonzo ja Newsbygonzo -tiimi ovat sitä mieltä, että virallinen totuus ja musta puujalkahuumori ovat hyvin lähellä toisiaan. Poliittisesti epäkorrekti totuus on sen sijaan rasismiksi brändätty asia mikä aiheuttaa leimakirveiden heilumista ja rasistikorttien viuhuntaa.

Lähde: Kainuun Sanomat.

UPDATE: Tarkempaa ja vähemmän fiktiivistä tietoa tekijästä tämän oikean kuvan kanssa löydät tämän linkin takaa.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s