Juha Sipilä: raittiusnatsi, lahkolaislesta, takinkääntäjä… kepuli

raitiusnatsiiskeetaas02Kepulien raittiusnatsilestalla; Juha Sipilällä, on yhtä paljon selkärankaa kuin karismaakin. Hänen pateettinen pyrkimyksensä huijata KD:n itsevanhurskastelevien raittiushihhulien ääniä Kepuleille jäikin kanan lennoksi. Kansan syvät rivit ärähtivät ja keppanakusi alkoi valua pitkin omia sääriä. “Älämölöksi” älämölään luonnehtiva kepulien valtakunnan Führer Sipilälle tuli hirveä kiirus syödä sanansa ja perua puheensa.

Aidosti lujan ja linjalleen rehellisen johtajan tunnistaa siitä, että hän pysyy lujana linjalleen, eikä ala heti pyörittämään ja perumaan sanojaan, kun suuri yleisö vähän ärähtää… Sipilällä on vähemmän karismaa kuin pohojalaasen osuuspankin haarakonttorin johtajalla, vähemmän moraalia kuin ruotsalaisen homodiskon seremoniamestarilla ja kieroudessaan hänen vertaistaan saa hakea kautta koko Savon, sulkien pois Siilinjärven.

Erkkonatisen lippulaivalle antamassaan lausunnossa lesta-ääliö vakuutti, että “keskiolut pysyy kaupoissa, olkaa huoleti. Keskusta ei tule viemään sitä pois”… Herää vain kysymys, että onko kukaan oikeasti niin kaheli, että luottaisi lahkolaisen valehtelijan sanaan? Erityisestä tällaisessa tapauksessa, kun ao. raamattulukutaidoton tapakristitty on edellisenä päivänä väittänyt täysin päinvastaista?

Lähde: Pravda.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s