Kiitos demarit & kokoomus: me ei sitten tienattukkaan tällä :(

juttajajyrkinoloinaNyt kun vaalit ovat ovella, on hyvä muistaa mitä taannoin valtiovarainministerinä häröillyt demarien isotissinen blondi Jutta “verkkosukka” Urpilainen ja rintamakarkuriksi ryhtynyt Siilinjärvin ihmelapsi ja entinen pääministeri Jykri “mehän tienataan tällä” Käteinen selittelivät tekevänsä veronmaksajien selkänahoista ja suomalaisesta hyvinvoinnista kupatuilla miljardeilla. Siis niillä miljardeilla joilla oltiin väittämän mukaan pelastamassa euroa, mutta oikeasti sillä maksettiinkin kreikkalaisten tekemien asekauppojen korkoja Saksan ja Ranskan aseteollisuudelle.

Pisuaarimedia Ilta Lehti aka Ilta Paska kirjoittaa, että Nordean pääanalyytikko Jan von Gerichin mukaan Suomen miljardin euron laina Kreikalle on markkinoilla enää 330 miljoonan euron arvoinen. Suomen tappiot markkina-arvoilla mitattuna ovat yhteensä lähes 2,5 miljardia euroa.

Katainen vannoi aikoinaan silmät loistaen, että “me tienaamme tällä”. Nordean mukaan Kreikka maksaa tällä hetkellä Suomelle korkoja lainoistaan noin 0,55 prosenttia. Pankin laskelmien mukaan koron pitäisi olla yli yhdeksän prosenttia, jotta lainojen markkina-arvo vastaisi lainan myöntämisarvoa.

Kreikkalaiset ja niin Saksan kuin Ranskankin isot kihot ovat onnistuneet kusettamaan kokoomus/demari -johtoista hallitustamme “ihan kybällä”, nykyisen pääministerimme virkaa toimittavan mulkeron twitter-jargonia siteerattuna ilmaisten… Muistakaa tämä kun meneette uurnille!

Lähde: Ilta Lehti / Ilta Paska.

Advertisements

2 comments

  1. Kumman hiljaa ovat myös niistä vakuuksista. En kyllä ihmettele. Brysselissähän mepit nauroivat istuntosalissa, kun suomalaiset kertoivat millainen sopimus se oli. Etelä-amerikassahan oli tehty samanlaisia vakuus-sopimuksia, joista kukaan ei vielä ole saanut latin latia. P.Arhinmäkikin kunnostautui tämän asian tiimoilta: Ennen vaaleja jätkä vastusti räkä roiskuen kreikkatukia. Vaalien jälkeen kannatti, kun se oli hänen nähdäkseen idioottivarma bisnes ja nyt sitten tukee kreikkaa, kun se aikoo jättää velkansa maksamatta.
    …sehän on kyllä tiedetty koko ajan, ettei kreikasta ole velkojensa maksajaksi. Kunhan kuppaa eu:ta, kunnes erotetaan tai eroaa itse.

    1. Ei saa myöskään unohtaa Kepun roolia tässä kusetuksessa. He pystyvät tekemään tuhoa vaikka eivät olisikaan hallituksessa. Olli Rehn lobbasi hiki hatussaan Kreikan pakettia läpi Brysselissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s