Arkipäivän rasismia: mamuille ajokortti valtion kassasta, suomipoika maksakoot omansa!

mamuilleajokortitSanomalehti Karjalainen uutisoi jo vuosia sitten, että ”valtio maksaa esimerkiksi Lieksan vastaanottokeskuksessa oleville nuorille ajokortin, autokoulun ja tulkki tulee Helsingistä tulkkaamaan ajon ajaksi…”

Newsbygonzo -tiimi ei näe tässä mitään pahaa, itseasiassa on hienoa, että vastaanottokeskuksissa majailevia ihmisiä aktivoidaan hyödyllisillä ja yleisiä taitoja lisäävillä aktiviteeteillä. Tosin kaikessa tällaisessa toiminnassa pitäisi korostua tasa-arvoisuus niin kanta-suomalaisten kuin vastaanottokeskuksissa asustavien kulttuuriamme rikastuttavien koneinsinöörien ja monitaito-osaajienkin välillä. Eli mikäli yhteiskunta ei maksa köyhien suomalaisten ajokorttia eikä autokoulua, mutta kustantaa maahanmuuttajien autokoulun, on toimenpide kiistatta eriarvoisuutta edistävä rasistinen teko… Lisäksi ihmettelemme suuresti, että miksi näitä kustannuksia maksetaan sosiaalikassasta? Terveen järjen mukaanhan nämä kustannukset tulisi laskuttaa kehitysapukassastamme! LISÄKSI: Jos mamujen ajokorttikustannukset maksettaisiin kehitysavusta sosiaalikassan sijaan, jäisi osa kehitysavusta Suomeen ja sillä tuettaisiin suomalaista yrittäjyyttää kehitysmaiden oligarhien sijaan, eivätkä PerSut, Homma-foorumin runkkurinkiläiset tai muutkaan impivaaralaiset luuserit pääsisi nillittämään siitä, että kuinka “mamut saavat fattasta parempiarvoista mokka-/kultamunakohtelua” heidän itsensä kaltaisiin nysäpileihin verrattuna.

Mitä somalialaisiin koneinsinööreihin tulee, pidämme huomattavasti kustannustehokkaampana ajatuttaa heille ajokortit Mogadishussa Liekasan tai Helsingin sijaan. Näin erityisesti nyt, kun UNHCR on suuressa kaikkivoipaisuudessaan todennut, että Somalia on turvallinen paikka ja lukuisat muissa kuin Suomessa asustavat somalit ovat jo aloittaneet paluumuuton takaisin luonnolliseen habitaattinsa.

Lähde: Suomimedia.

Advertisements

5 comments

  1. Niinpä. Somaliahan on jo vuosia luokiteltu perhelomakohteeksi, johon voi lapset lähettää jopa ilman vanhempiaankin “kulttuuria oppimaan”, eli ympärileikattaviksi. Tämä tietysti koskee vain tyttöjä, sillä poikien ympärileikkaus voidaan suorittaa täälläkin. Tyttöjen ympärileikkaus taas on niin vaativa kirurginen toimenpide, että se on turvallisinta suorittaa somalialaisten huippuosaajien toimesta. Ha ha. Miksiköhän sieltä yhä otetaan pakolaisia?
    Se ajokorttitouhu taas on osa lieksan talouselämälle tärkeää somppukonetta: Kunnan sosiaalivirasto jakaa raivopäisesti rahaa pakolaisille kahden vuoden kotouttamisajan ja perii sen rahan takaisin valtiolta. Se olekaan mikään ihan ilmainen juttu, kun perhekunnille ostetaan kaikki mahdollinen roina, mitä elämiseen tarvitaan…ja ylimääräinenkin, kuten ajokortit. Tämän kaksivuotiskauden jälkeen näiden ihmisten olisi sitten tarkoitus muuttaa isompiin kaupunkeihin, missä muutkin pakolaiset majailee. Maakuntien lahja kaupunkilaisille: Pakolaiset, jotka on kotoutettu uskomaan, ettei sillä ole rajaa, eikä määrää, kuinka paljon voi sossun luukulta rahaa kupata.

    1. Totta haastat. Paha tästä on syyttää mamuja. Syy on syvemällä; siinä mamuilla itse itseään työllistävässä virkamiesten ja kukkahattunatsien noidankehässä.
      -Pasi

  2. SDP:lle on aina ollut tärkeintä, että terroristeilla on ruokaa pöydässä ja rahaa ammuksiin. Suomen oma kansa näkee nälkää, mutta se ei demareita kiinnosta. Se, että juutalaisvihaajille valtio maksaa ajokortin, on täällä vain jäävuoren huippu. Only in Finland !

  3. SDP:n ja Vasemmistoliiton intressien mukaista on lisätä köyhyyttä ja köyhien määrää Suomessa, koska em. vasemmistopuolueet ovat ns. köyhän asialla. Viiteryhmä köyhät siis äänestävät näitä puolueita ja mitä enemmän on köyhiä, sitä parempi on oletusarvo äänisaaliista. Kätevää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s