“Mehän tienataan tällä”… mutta ei ihan niin pian kuin oli tarkoitus, tai siis… :(

jyrkijaplaniHollantilainen De Telegraaf kertoo, että poliitikkojen kaatopaikalle ylipalkkaiseen suojatyöpaikkaan heivattu rintamakarkuri ja suomalaista hyvinvointia selkään puukottanut Jyrki Katainen on pitänyt todellisuudesta vieraantunutta palopuhetta saksalaisille… Katainen jakaa Erkki Liikasen älämölön Kreikan tilanteesta ja väittää jääräpäisesti, että Kreikalle pitää antaa lisää aikaa… Ja tämä siis samaan aikaan kun Kreikka haistattaa ensiksi pitkät paskat sovituille talousuudistuksille ja heti perään katkaisee yhteistynsö EU:n asettamien valvojien kanssa, joidenka tehtävänä on pitää huoli siitä, että Kreikka pitää kiinni sovituista talousuudistuksista.

Näin vaalien alla kaikki hallituspuolueet tuntuvat mobilisoivan rikolliset energiansa, jotta Kreikan tapauksen nousu julkiseen vaalikeskusteluun ei vain ottaisi tuulta purjeisiinsa… Huolettavinta tässä on se, että Kreikan todellinen tilanne ei pääse suomalaisten valtamedioitten lööppeihin, sillä selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimme eivät uskalla nostaa kissaa pöydälle ja paljataa Kataisen pääminsiterikauden valheita, joita on edelleen jatkettu tämänhetkisenä pääministerinämme toimivan mulkun hallituskaudella.

Lähde: De Telgraaf.

Advertisements

5 comments

 1. Eipäs nyt pilkata Käteistä, Vanhasta yms. iloisia veikkoja. He tienaavat, on iso virka ja määräysvalta. (psykopaatin toive).

  Heitä on kouluttanut maailman paras koululaitos, sen PISSA testitkin osoittaa – siitä on kirjoitettu niin paljon, että se on totta, Jos ette usko, niin kysykää ameriikkalaisilta ihmettelee; miten se voi olla totta?!

  Piiri pieni hyörii, lapset siinä köyrii.

  tipe tipe tiptap… tenttu-ukot silloin varpashillaan, hillaan, katsoo alle sillan…

 2. Synkkä yksinpuhelu:

  Suomen homma alkaa pursua niin absurdiksi, että mun on pakko kertoa tämä tarina.

  Joskus keskellä yötä soitettiin ilmaiseksi R7788,- puhelimessa puheaikaa (tein töitä Plesseylle, tiesin koodin, nyt on tolppapuhelimet EA:ssakin pois, umkhonto).

  Kysyin, että olin Pahkasian lukija, ostin joka painoksen. Mutta Parentskoi, sanoi vain että ei se enää toimi. Me tiedettiin Parenskoin puhno, koska joskus Tampereella. Ja soitettiin kekellä yötä ihan päissään. Ainoalle ihmiselle jolle Suomessa voi sanoa, terve!

  Sitten me mentiin poikien kanssa Blue Rock:iin Sea Pointissa; se oli auki 24/7 ensin käytiin hakeen poket pois töistä.

  Ja me oltiin kovia jätkiä, mulla ei ollut pyssyä – mutta monta pahantekijää otettiin kiinni. Minäkin ilman pyssyä juoksemalla ja taklaamalla, otin kiinni kolme rosvoa ja kaksi tuli päällee puukoilla, ja otin molemmilta puukot pois ilman iskua.

  Silloin olin 38 vuotias, nyt olen 55 ja lihakset ja luut alkaa rapistuun.

  Pelottaa, että nuo nuoret ei enää jaksa tapella, niistä on tullut uusavuttomia. Stubbelloita, Käteisiä ja Maahanmuutoja.

 3. Kohta koko köyri on EU:n kultapossukerhon viroissa. Liikasen ja sosisaaliraatin jalanjäljissä poliittisin nimityksin.

  Vapaavuoren Super-Johtajan paikasta sen verran, että se tekee pahaa vain suomalaisille, koska se investoi suomalaisen verorahat meille köyhille nälkää näkeville ja janoisille afrikkalaisille.

  Super-Komissaari Käteinen tekee pahaa kaikille. Junkkerin oikeana käsikakkarana, Super-Komissaarin pallilla istuessaan kirjoittaa alle kaikki paperit mitä eteen tuodaan, ne kuiteskin on siansaksaa -eikä se kehtaa tunnustaa, ettei ymmärrä.

  1. No siksihän Jyrki saikin tuon viran, koska se tekee mitä isot pojat käskee… Vapaavuori kun heivataan pois, niin Sekoomuksesta sammuu viimeinenkin järjen hiipuva kipinä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s