Erkki Liikanen: valehtelija vai inkompetentti hullu?

liikanenjazorbasSosialistista itsensä EU-komissaariksi ja sittemmin pankkiiriksi pyrkyröinyt Erkki Liikanen osoittaa, kuinka pahasti hän on menettänyt kosketuksensa todellisuuteen ja toitottaa huuhaa-medioille, että “Kreikka selviää veloistaan“. Wanhan polven demarien piireissä syy-yhteydet siitä, että miksi Liikanen aikoinaan heivattiin poliitikkojen kaatopaikalle Brysseliin on vielä hyvin muistoissa. Tuolloinhan Liikasen suunsoiton ja toilailun pelättiin aiheuttavan isoja äänien menetyksiä sittemmin sodomiademokraattiseksi puolueeksi mutatioituneelle poliittiselle liikkeelle, joten hänen turpansa tukittiin ns. kultaisellea kädenpuristuksella.

Liikasen näkemykset ovat syvässä ristiriidassa EU:n johtavimpien talousmahtien esittämien näkemysten kanssa. Esim. saksalainen Focus kirjoittaa, että Saksassa halutaan jo Kreikkaa pois EU:sta. Ranskalainen Le Monde puolestaan uutisoi siitä, kuinka Kreikan uusi hallitus on heittänyt Kreikalle asetettuja talouspakotteita kontrolloivat EU-tarkastajat maasta.

Hälyttävää on, että yksikään suomalainen mediasuojatyöpaikkasopuli ei näytä lukevan kansainvälisiä uutisia, vai ovatko nuo ääliöt sittenkin vain tyystin selkärangattomia uskaltaakseen grillata Liikasta? Veikkaamme, että kyse on kumpaisenkin yhtälöstä.

Sanomattakin selvää on, että Liikanen valehtelee kansalle päin naamaa. Valehtelun motiivi on myös harvinaisen selvä: lähestyvät vaalit! Liikanen mitä ilmeisimmin rikkoi pitkän hiljaisuutensa siksi, koska hänen edustamalleen sodomiademokraattiselle puolueelle povataan tappiota ja vastapuolueet tulevat mitä ilmeisimmin muistuttamaan demareita niistä poliittisista pöljäilyistä ja Suomen kansan taloudellisesta selkäänpuukotuksista, jotka entinen EU-alueen isotissisin ja blondein valtiovarainministeri Jutta Urpilainen jätti poliittiseksi perinnökseen.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s