Kepussako maamme tulevaisuus?

sipilajahusuLuottaisitko sinä lestadiolaiseen kepuli-raittiusnatsiin jolla on kainalossaan Hitler-tervehdyksiä jakava todellisuudeesta vieraantunut YLE:n muhamettilainen kiintiöneekeri? Hihhulilta on mahdotonta odottaa järkiarvoiselta johtajuudelta edellytettävää objektiivisuutta, eikä Juha Sipilällä ole persoonaa, ei karsimaa saati selkärankaa nostaa Suomea siitä suosta johon hänen pöljäilenvät puoluetoverinsa ja kokkare-idiootit ovat tämän maan menestyksekkäästi ryssineet… Hälyttävää on myös se, että näinkin lähellä vaaleja ei Sipilän leiristä ole kuulunt minkäänlaista konkretiaa, jolla suomalaista tulevaisuutta turvataan… Käytännössä Sipilä siis edustaa sitä samaa mitäänsanomattomuuden tyhjänpäiväisyyttä, mitä kepuleilta on totuttu odottamaan. Ainoa ero edeltäjänsä Matti Vanhasen ja Sipilän välillä on se, että Sipilä tuskin alkaisi metsästää panopupuja netistä. Vapaamuurarius, poliittinen velttous, perspektiivittömyys ja raittiusnatsismi ovat kuitenkin heitä vahvasti yhdistäviä “arvoja”.

Ääni kepuleille ja Sipilälle on siis ääni itsevanhurskastelevalle hihhuloinnille ja niin poliittiselle kuin taloudellisellekin selkärangattomuudelle.

Dr. James Gonzo
Porvoossa 29. tammikuuta, Herramme vuonna 2015

Advertisements

5 comments

  1. Kepuli pettää aina. Jos siipeilijä sipilä saa vaalivoiton, olisi hänelle sopiva ministerititteli “paskaministeri”, sillä kepulit eivät luovu haja-asutusalueen jätevesiasetuksesta, vaikka se on moneen kertaan todettu olevan järjen vastainen asetus.

    Mikäli kepulit istuu seuraavassa hallituksessa, tulee maahanmuutto ja jihad turismi Suomeen lisääntymään. Kuten Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA taannoin sanoi, tarvitsee Suomi 500 000 kantasuomalaisen työttömän lisäksi vuosikymmeneen loppuun mennessä 200 000 uutta maahanmuuttajataustaista työtöntä tänne Suomeen. Miksi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s