Huuhaa-mediat komppaavat kusetusta: Rinteen ja Stubbidon usko Kataisen kreikkalaiseen valheeseen on järkkymätön!

alexanttijaangelaSekä pääministerinämme toimiva poliittisesti impotentti mopojonne, että hänen aisankantajanaan häröilevän ylipalkkaisen ay-öykkärin viran valtiovarainministerin postiin vaihtanut demari-idiootti väittävät kilvan, että he uskovat rintamakarkuriksi ryhtyneen maanpetturi Jyrki Kataisen valheeseen siitä, että “me tienataan kreikkalaisille annetulla juoppovipillä”.

Huomattavaa on, että Saksan liittokansleri Angela Merkel totesi taannoin, että saattaapa hyvinkin potkia Kreikan ulos Euro-alueesta! Antoipa näille kuitenkin vähän armonaikaa, koska Kataisen hallitus pisti suomalaiset veronmaksajat maksamaan kreikkalaisten tekemien asekauppojen korot saksalaisille. Ts. Euroopan ja ereityisesti Euro-alueen merkittävimmän talousmahdin ja siten myös taloudellisen selkärangan johtohenkilö lukee julkisen epäluottamuslauseen Kreikalle, mutta meidän homon hullut häröilijät tilittävät naama peruslukemilla, että luottavat Kreikkaan ja kreikkalaisten maksukykyyn, olkoonkin että Stubbido samaan hengenvetoon ilmoittaa valmiutensa huojentaa kreikkalaisten lainaehtoja!!!

Kuinka helvetin tyhminä nämä kaksi puliveivaavaa mulkeroa kansaa oikein pitävät? Ja ennen kaikkea: kuinka selkärangattomia ovat huuhaa-mediamme edustajat? Miksi yksikään toimittaja ei rohekene haastaa näitä pölvästejä, jotka ilmiselvästi valehtelevat päin kansan kasvoja? Valitettavasti yhdestäkään valtamediastamme ei löydy päätoimittajaa, jolla olisi munaa saati selkärankaa julkaista juttuja jossa otettaisiin sanasta miestä ja kerrottaisiin totuus, eikä nöyristeltäisi kansaa selkään puukottavia valehtelijoita.

Näin vaalien alla tulee Stubbidolle ja Rinteelle esittää seuraava kysymys: Onko teillä enemmän kusta sukassa kuin päässä?

Lähde: sodomiademokraattien valheen torvi.

Advertisements

4 comments

 1. Mulla on melkein 30 tuhatta euroa osuuspankissa säästöjä. Mitenkähän nuille käy (juon vain randeja). Saatana pojat jos sota tulee, niin lähtee eikä säästöt paina. Ilmottaudin vapasaerhtoisena IDF:ään – vanha ukko, mutta äly on tallella.

  Vaan pitäiaskö käydä Suomessa ja ryypätä kaikki.

 2. Elä koskaan luota raivoraittiiseen!

  – Humalaisen ja lapsen suusta totuus tulee.

  Vanhanen kun tuli EA:ssa käymään, sille piti pöytään tuoda erikoislaihat cocacolat samaan aikaan kun muut järkät salassa joi viinaa.

  Vanhanen oli kaikista naurettavin pelle, naurettavampi kuin Tuomioja. Tuomioja sentään tekee tarkoituksella, mutta Vanhanen ei tajunnut höläsen pöläystä. Kunhan vain koikkelehti mukana ja mielisteli ja kielisteli.

  Munkin saatana sikon mies, oli tekemässä Vanhasesta presidenttiä. Nyt se on tajunnut, että se oli löysäpaska, eikä enää Vanhasesta puhu kun kesällä nähdään. Mutta nyt niillä on Sipilä, lestastiolainen – kaikista isoin sosiopaatti ja valehtelija.

  Ne pitäis kaikki juottaa jumalaan ja seurattais vierestä.

  1. Sipilän otamme vielä käsittelyyn. Se jeesusteleva raittiusnatsi ei tule saamaan armoa sen enempää kunnianarvoisalta Dr. James Gonzolta kuin meiltä tiimiläisiltäkään 😉

 3. Siis humallaan ja sitten kattotais vierestä kuinka jätkät kaatuilee…

  (sori, näppäimistö opn takkuinen vanhasta kaljasta, pitäis varmaan pyyhkiä).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s