Kelpaisiko yli kaksi tonnia kuukaudessa, asunto, ateriapalvelu ja lomat? Tervetuloa vankilaan!

rikoksestarangaistukseenKantasuomalaiset menninkäiset saattavat narista, mutta ulkomaalaiset vangit kiittävät hyvää onneaan ennen ja kaikkea siitä, etteivät joudu suorittamaan rangaistusta kotimaassaan! Avo-osastolla “rangaistustaan” viettävä vanki saattaa nimittäin netota yli 2.000,-€/kk ja samalla saada veronmaksajien kustantaman asuntoedun, ilmaiset ateriat, kuntosalin, matkatkorvaukset, ilmaisen terveydenhoidon jne…

Suomalaiset vankilat täyttyvät ulkomaalaisista vangeista. Eniten heitä tulee Venäjältä, Virosta, Liettuasta, Romaniasta, Somaliasta ja entisen Jugoslavian maista. Keravan vankilan luottamusmies ja Vankilavirkailijain Liiton (VVL) hallituksen jäsen Risto Nieminen sanoo, että “Vantaan vankilassa yli puolet vangeista on ulkomaalaisia, Jokelassa noin kolmannes ja Keravan avo-osastolla yli kolmasosa sekä suljetulla vajaa viidennes”.

Vaikkakin lainsäädäntö soisi mahdollisuuden siihen, että vanki lähetettäisiin kotimaahansa suorittamaan rangaistusta, ei näin kuitenkaan menetellä! Kukkahattunatsit ovat pitäneet huolen siitä, että veroeuroja palaa somalialaisten yms. muslimitaustaisten joukkoraiskaajien ja entisen itäblokin murtomiesten paapomiseen.

Vain kymmenkunta vankia on lain voimaantulon jälkeen passitettu maasta pois. Kun siirto pistetään vireille, vanki valittaa ja se tie kestää. Ts. koko laiki siitä, että vanki voidaan passittaa kotimaahansa kärsimään rangaistustaan on käytännössä vain silmänkääntötemppu, jonka todellinen tarkoitus on työllistää hyysärikoneiston sukanpyörittäjiä, lisätä byrokratiaa ja luoda suojatyöpaikkoja kukkahattunatseille.

Risto Nieminen kertoo, että jos ulkomailta Suomeen tuleva huumekuriiri jää kiinni ja menettää sen keikan rahat, niin vankilassa hän voi tienata laillisesti paljon enemmän. Suomalainen vankila ei ole minkäänlainen pelote vaikkapa tuolta itärajan takaa tuleville rikollisille. Heitä ei haittaa vähääkään päätyä meille.

Vankien tienaama palkka on enemmän kuin työuransa alussa olevan, päivätyötä tekevän vanginvartijan palkka eikä se jää paljon jälkeen myöskään jo vuosia alalla olleen vartijan peruspalkasta. Pääluottamusmiehenä Nieminen tietää, että asia sapettaa vartijoita.

Että näin meidän vankeinhoitolaitoksissamme. Taas suomipoikaa kusetetaan ihan kybällä ja kukkahattutätien nännit nöpöttävät kun he tärisevät orgastisessa euforiassa päästessään paapomaan luttusia huumediilereitä ja allahin tahdosta sotasaaliikseen julistamiaan vääräuskoisia naisia joukkoraiskaavia Afrikansarven koneinsinöörejä.

Lähde: Länsiväylä.

Advertisements

9 comments

 1. Ihan aamulla pelotti aukaista töissä tietokone, mitä sitä on taas päissään tullut pölistyä. Kaduttaa ja hävettää joskus…

  Kävin lauantaina financial advisorin juttusilla (pitäis alkaa eläkettä sunnitteleen…). Totesin, ettei mulla mittään hättää, jos ei muuta niin menen Suomeen vankilaan. Säännölliset ateriat ja senkun köllöttelee, pitävät parempaa huolta kuin isä lapsista. Ja olen jo niin vanha raihnainen, ettei mua kukaan rakastajattareksi huoli.

  Ei meinannut uskoa, kun kerroin minkälaiset vankilaolot Suomessa. Eikä uskonut, sanoi että ei voi olla totta. Kerroin, että vanki syö paremmin kuin koululainen ja varusmies. Vangin vartijoillakaan ei ole vara syödä niin hyvää ruokaa.

  Pihvin pitää painaa ainakin 300g, jos ei paina niin vanki heittää lattialle ja sitten kärrätään uusi 310g painava pihvi parasta paistia lautaselle.

  Advisori sanoi että elä kuitenkaan Pollsmooriin mene, katotaan nämä raha-asiat ensin. Mutta onhan se hyvä olla suunnitelma B.

 2. Btw. Tiedätkö minkä vuoksi Keravan nuorisovankilassa metalliopin tunnilla kiellettiin pakoputkien hitsaus.

 3. Suomi on mukasuvaitsevaisten idioottien kyllästämä maa, jossa rahaa riittää tyhjänpäiväisen byrokratian pyörittämiseen, mutta ei homekoulujen peruskorjaamiseen.

  Pahimmat ja typerimmät kukkahattutädit tulevat Vihreistä, RKP:stä ja SDP:stä. Näissä edellä mainituissa puolueissa on tärkeää, että raiskaajilla, murhaajilla, pedofiileilla ja sotarikollisilla on yhtenäiset ihmisoikeudet. Vihreille muslimiterroristin oikeudet ovat tärkeämmät kuin mikään muu asia tässä maailmassa. SDP:lle on tärkeää, että juopot, narkkarit ja murhaajat voivat kokea olevansa tärkeä osa tätä yhteiskuntaa. RKP:lle tärkeintä on muslimintäyteinen monikulttuurinen Suomi, jossa pedofiiliuskontoa lapsirakastajauskontoa harjoittavat jihadistit voivat rauhassa tehdä rasistisia rikoksia joutumatta siitä vastuuseen.

 4. ihan asia komentteja mutta monet ns. faktat ovat irrotettu asian yhteydestä koskien vankien palkkoja ym. tämä tapaus kun keravalla avolaitos vanki tienasi yli 2000e kk asiasta on jätetty mainitsematta kuinka paljon kyseinen elinkautisvanki teki tunteja talvella herätessään joka päivä klo 3.30 lumitöitä tekemään ja päivä päätty kello 16.00 eli tosta jokainen voi laskea.

 5. ainut joka tossa asiassa on johonkin syyllistynnyt on vankilan työntekijä joka vuoti luottamuksellista tietoa medialle vangin palkasta. hakisivat oikeita töitä ja lopettaisivat turhan narinan

 6. nikkinen…
  Se nyt on aivan sama mitä työtä se vanki on tehnyt ja kuinka paljon, kun ei siellä helvetin vankilassa kuuluisi mitään raaha saada! Ja vieläpä tosiaan saavat ilmaisen ylöspidon ruokien, television, urheilun, tieto- / pelikoneiden muodossa, sekä pääsevät lomalle. Mitä ihmettä? Sut on suljettu oman “perseilyn” takia lukkojen taakse, ja sieltä saadaan lomaa.

  Omasta mielestäni vankien pitäisi tehdä työtä joka tapauksessa, saamatta siitä miitään ylimääräistä korvausta, ja ihanne tilanteessa heidän tulisi itse tuottaa omat ruokansa! Mutta, kun ei niin, ei. Vangeilla on hyvät oltavat siellä rauhaisassa omassa huoneistossaan, ja voi tehdä mitä tahansa haluaa. Tai tienata 2000/kk sillä ajalla mitä he eivät muuten voisi muuhun kuin vankilassa olemiseen käyttää…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s