Ilkka Kanerva: Turkki on ISIS-terroristien portti Eurooppaan

tuksujaileJos mm. rötösherrana ja ulkominsterinäkin uraa tehneen Ilkka “mahtisonni” Kanervan naismaku olisi verrannollinen pääministerinämme toimivan paskahousuisen riemuidiootin poliittiseen osaamiseen, olisi pölhöpopulististen maanpetturien ja murhamiesten puolue Sekoomus menettänyt loputkin uskottavuuden riippeistään. Näin ei kuitenkaan vielä ole!

Ilkka vieraili taannoin Turkissa, tuossa ihmisoikeuksia halveksivassa islamofasistisessa pseudo-demokratiassa jota Stubb pitää EU -kypsänä maana, kertoi Ilkka juuri niistä asioista, joista kunnianarvoisa Dr. James Gonzo on valistanut lukijoitaan jo pitkään: ISIS -terroristit soluttautuvat pakolaisvirtaan ja luikertelevat Turkin kautta Eurooppaan. Ts. Syyriasta palaavat taistelijat koraania kirjaimellisesti seuraavat hartaat muslimit käyttävät hyväkseen suuria pakolaisleirejä siirtyäkseen Eurooppaan. Täällä heitä odottaa mielipuolisten sossutanttojen kukkahattunatsiarmeija, jotka pitävät huolen siitä, että heidän rikoksensa ihmiskuntaa vastaan palkitaan pohjoismaisilla suojatyöpaikoilla ja sotaveteraanistatuksella.

Kanervan mukaan taistelijoiden hartaiden muslimien tunnistaminen on käytännössä mahdotonta. On siis väistämätöntä, että demarimme tekevät sotaveteraaneja huijareista, jotka eivät koskaan ole ottaneet osaa todellisiin islamilaisiin uskontunnustuksiin.

Lähde: mtv3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s