Ulkoministeriössä herätään kehitysapukusetukseen!

captain_of_nakara_Lenny_Juma_and_Charles_Bukeko1Dr. James Gonzo on jo pitkään valistanut lukijoitaan nk. kehitysavun todellisesta luonteesta ja siitä, että mihinkä siihen tarkoitukseen ohjatut rahat oikeasti menevät. Kehitysmaiden hädällä bisnestä tekevät vihervasemmistolaiset mädättäjät, maailmanparantajat yms. hyvät ihmiset™ ovat luonnollisestikin kokeneet tällaisen totuuden julkilausunnan uhaksi hyvinvoinnilleen ja aavistaneet kallisarvoisten suojatyöpaikkojensa olevan vaarassa jos totuus tule julki.

Mutta kuten toistavasti on osoittautunut todeksi, on Dr. James Gonzo tässäkin asiassa ollut oikeassa. Ulkoministeriön pitkän linjan virkamies Matti Kääriäinen nimittäin kertoo uutukaisessa kirjassaan, että “tiedän itse henkilökohtaisesti, että monista niistä (kehitysapu-) hankkeista ei ole jäljellä yhtään mitään”. Eikä siinä kaikki: Dr. James Gonzo on myös valistanut, että sivistyneen länsimaisen mallin mukainen demokratia ei toimi tribalistiseen ajatusmalliin rakentuvassa Afrikassa. Mitä tähän toteaa Kääriäinen 40 -vuoden kokemuksellaan? No tietenkin, että aikoinaan Nairobissa Tansanian suurlähettiläs sanoi hänelle monipuoluedemokratiasta seuraavaa: ”Ei mitään mahdollisuuksia. Kenia, sen enempää kuin koko Afrikkakaan ei ole vielä valmis mihinkään parlamentaariseen monipuoluejärjestelmään. Täällä toimii vain presidenttivaltainen järjestelmä ja toivoa sopii, että löydämme jostain valistuneita hallitsijoita.”

Tästä johtuen “pyrkimykset länsimaisten demokratiakäytäntöjen luomiseksi köyhiin kehitysmaihin ovat tuottaneet päinvastaisen tuloksen”.

Kuinkas nyt suut pannaan vihervasemmistolaiset pellet?

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s