Vaihteeksi näinkin päin: mitä suomalaiset edeltä, sitä ruotsalaiset perästä

monasahlinKeskustalainen kuntapolitiikko Rasmus Persson ehdotti, että kotiin palaavat jihadistit palkittaisiin suojatyöpaikoilla ja terapialla. Feministihallituksen lukuun ääriaineksia kyttäävä Mona Sahlin (kuvan sossuämmä) pitää ajatusta hyvänä. Hänestä useamman kunnan pitäisi ”herätä” ja huomioida sotaveteraanit eli “ISIS taistelijat”… Näin siis Ruotsissa! Meillä jalat tukevasti ilmassa politiikkaa tekevä demari Tuula Väätäinen ehdotti vastaavaa jo 2013. Asia mistä ei voi olla ylpeä on se, että kerrankin me (=suomalaiset) olimme valtavasti edellä Ruotsia tässä idiotismissa!!!

Täällä pohjolassa elää sitkeästi vaarallinen harhaluulo siitä, että “on kliffaa olla hei jihadisteil’ frendei, koska jos me ollaan jihadisteil’ mukavii ni ne on meillekii mukavii, kliffaa hei!”. Järkeen ei tunnu menevän että jihadistit eivät halua vuoropuhelua, integraatiota, pluralismia ja kaikkein vähiten sekularisaatiota. He yksinkertaisesti ottavat kaiken mitä annetaan ja sen jälkeen viiltävät kurkun auki kun sen aika tulee.

Kuuroille korville menee Ayaan Hirsi Alin ja Nonie Darwishin varoittelut. Suvaitsevaiset mielellään leimaavat jopa nämä valehtelijoiksi. Mosab Hassan Yousef on puolestaan kertonut totuuden Hamasista, mutta se ei vain ole avannut silmiä. Sen sijaan lähi-idän ainoa demokratia; Israelia, edelleen syyllistetään, ja ongelman juuri kielletään jääräpäisesti.

Saksassa asuva Egyptiläistaustainen islam asiantuntija on avoimesti kertonut että islam itsessään on syyllinen islamismiin, edelleen koitetaan valkopestä islamia kertomalla että islamismi ja islam on eri asioita… Puhumattakaan lukuisista islamkriitikoista tai kansalaisjärjestöistä jotka ovat varoittaneet jo vuosia ihmisiä jihadismista ja islamisaatiosta. Rasistin leimalla on kuitattu kaikki ja yhteiskunnan varoilla pyritään haalimaan näitä murhaajia demokraattista yhteiskuntaa vaarantamaan.

Mikä on näiden Väätäisten ja Sahlinien motiivi? Narsistinen pakkomielle korottaa itsensä hyvän ihmisen™ perikuvaksi vai johtuuko tämä oikeasti siitä perinteisestä aidosta tyhmyydestä? Se voi vain olla kumpaisenkin kaoottinen summa, joskin tyhmyys näyttelee tässä vähäistä roolia, sillä tyhmyydessä korostuu on aina myös vilpittömyys. Vilpittömyys ja sosialimsi puolestaan ovat toistensa antiteesejä!

Lähde: Rahmispossu.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s