Sinivalkoinen käräjäoikeus ja sharia paiskaavat kättä: “lapsirakkaus” pikemminkin jokamiehenoikeus kuin rikos!

pedot01Kuluneen viikon pedofiilioikeudenkäynnin poikima tuomio 2-5 vuotiaita lapsia kiduttaneille ja raiskanneille perversseille on aiheuttanut kovasti polemiikkiä. Erityisesti kansalaisten oikeuskäistykstä halveksivan ja uskoa oikeuslaitostamme kohtaan horjuttu se, että oikeudenkäyntiasiakirjat sekä tuomio ratkaisun lopputulosta on määrätty pidettäväksi salassa 60 vuotta asian vireilletulosta lukien eli 7.5.2074 saakka.

Pirkanmaan käräjäoikeus on 16.1.2105 tuominnut Niko Markus Kristian Turusen (s. 31.5.1989. kuvassa kesekllä), Teemu Mikko Petteri Kolun (s. 17.6.1989, kuvassa vasemmalla) ja Sami Juhani Niskasen (s. 11.3.1986, kuvassa oikealla) syytteiden mukaisesti 1.6.2008-14.7.2009 tehdyistä kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lisäksi syytteiden mukaisesti Niko Turusen samalla aikavälillä tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä ja Kolun 1.2.2009-14.7.2009 tehdyistä kolmesta pahoinpitelystä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Niko Turuselle on tuomittu 3 vuoden 4 kuukauden, Kolulle 3 vuoden 10 kuukauden ja Niskaselle 3 vuoden vankeusrangaistus. Niko Turunen, Kolu ja Niskanen on määrätty heti vangittaviksi.

Turunen, Kolu ja Niskanen ovat yhdessä olleet useampia kertoja sukupuoliyhteydessä tapahtuma-aikana 2 – 5 -vuotiaiden kolmen asianomistajan kanssa sekä tehneet näille seksuaalisia tekoja koskettelemalla sukupuolielimillään tai esineillä asianomistajien sukupuolielimiä sekä selkää, jalkoja ja vatsaa sekä tyydyttämällä itseään asianomistajien nähden niin, että he ovat saaneet siemensyöksyn asianomistajien päälle tai kondomiin. Lisäksi Kolu on useilla eri kerroilla kosketellut käsillä, kasvoillaan ja suulla asianomistajien takapuolta ja sukupuolielimiä ja suukotellut tai ainakin yrittänyt suukotella yhtä asianomistajaa suulle ja poskille sekä halaillut tai ainakin yrittänyt halata tätä. Teot ovat olleet omiaan vahingoittamaan asianomistajien kehitystä. Niko Turunen, Kolu ja Niskanen ovat näillä teoillaan tavoitelleet seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja teot ovat tekijät ja kohteena olevat henkilöt huomioon ottaen olleet seksuaalisesti olennaisia.

Turunen ja Kolu ovat lisäksi tehneet asianomistajille ruumiillista väkivaltaa tukistamalla näitä hiuksista useita kertoja, antamalla näille useita kertoja luunappeja ja lyömällä näitä useita kertoja risulla ja kädellä. Kolu yksin on vielä purrut asianomistajia sekä tallonut tai hangannut näitä jaloillaan. Niko Turusen ja Kolun menettelystä on aiheutunut asianomistajille ainakin kipua ja haavoja tai naarmuja vartaloon.

Kuvat & teksti lainattu: vanhemmat.com

Syyksiluetut seksuaalirikokset ovat rikoslajissaan luokiteltu varsin vakaviksi.

On suorastaan järkyttävää, että tällaisesta teosta annetaan rangaistukseksi vain muutama hassu vuosi valtion kustantamaa lomaa, josta ensikertalaiset istuvat korkeintaan puolet! Kaiken lisäksi Kolua, Turosta ja Niskasta tullaan pitkin veronmaksajien kustantamaa lomaa erinäisissä vankeinhoitolaitoksissa paapomaan erinäisin terapiaohjelmin ja rykmentti erinäisiä kukahattupaskiaisia tulee kirjoittamaan vinon pinon dokumenttejä joilla tekijät määritellään uhreiksi ja uhrit heivataan unholaan… Tällainen oikeuskäytäntö on jo lähellä sharia-lakia, jossa paikoin miehen oikeus käyttää mitä tahansa elollista seksuaalisten tarpeittensa tyydyttämiseen on taattu jumalallisilla säkeillä. Sharia -oikeudessa tosin Kolun, Niskasen ja Turusen toistuvasti raiskaamat lapset oltaisiin tosin mitä ilmeisimmin tuomittu avioliiton ulkopuolisen seksin harjoittamisesta raiskaajiensa sotasaaliiksi ja oikeusistuimen suurin ongelma olisi ollut siinä, että kuinka saalis jaetaan tekijöiden kesken. Ts. kuka näistä perversseistä saa kenetkin lapsista henkilökohtaiseksi omaisuudekseen.

Koska tekijät olivat tässä tapauksessa ehtoja kotileipoisia kantasuomalaisia perverssejä pedofiilipaskiaisia, pääsevät kaikki kukkahattunatsimme, hyvät ihmiset ja vihervasemmistolaiset mädättäjät riemuitsemaan, että kyseessä ei siis ollutkaan kulttuurimmerikastustarkoituksessa maahamme väkisin tuotu islamin lieveilmiö! Ts. “kantasuomalainen voi sekaantua lapsiin siinä missä muslimikin”. Tällaiset ovat ainukaisia tapauksia joissa em. höynähtänyt sosiaalisaasta myöntää muslimien omaavan edes nominaalia pedofiilipotentiaalia.

Sanomattakin selvää on, että tällaiset muodolliset rangaistukset alentavat kynnystä pedofiliaan! Toivokaamme siis, että niiden vankeinhoitolaitosten henkilökunta jonne Kolu, Niskanen ja Turunen toimitetaan, ymmärtävät järjestää heidän suihkuvuoronsa siten, että kolmikolla ei takuuvarmasti pysy saippua kädessä ja selänpesijöitä seisoo valmiiksi pitkässä jonossa.

Entä mitä vihervasemmistomme meinaa tällaisista oikeuskäytännöistä? No ainakin Dan Koivulaakso puoltaa lyhyitä tuomioita, sulkien kuitenkin pois kirjastossa äärivasemmistolaista väkivaltaa vastaan puolustavat kuunatsit.

Dr. James Gonzo,
Porvoossa 18. tammikuuta, Herramme vuonna 2015

Advertisements

2 comments

  1. Vasemmistoliitto haluaa hyysätä pedofiileja, terroristeja, murhaajia, varkaita ja muita yhteiskunnan loisia. Jos jossain päin maata jonkun rikollisen oikeuksia loukataan, on siellä heti joku vasemmistolainen louskuttamassa leukoja ja vaatimassa ihmisoikeuksia. Mistä näitä vasemmistolaisia idiootteja oikein sikiää?

    Pedofiilit kuuluvat vankilaan, mutta ei vasemmistoliiton ja Dan Koivulaakson mielestä !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s