Sydämelliset kiitokset Oulun sankarillisille poliiseille!

reinikainenKunnianarvoisa Dr. James Gonzo sekä Newsbygonzo -team onnittelevat lämpimästi Oulun sankarillista poliisia tehokkaasta ja määrätietoisesta toiminnasta, jolla islamilaista lähetystyötä tehnyt harras muslimi eliminoitiin jatkamasta uskonsa tunnustamista. Tapa jolla asia hoidettiin oli kansantaloudellisesti järkevä ja rauhantahtoisen ja sivistyneen valtaväestön etua ajava. Erityiset kiitokset siis poliisille siitä, että rohkeni tehdä tässä poliittisesti korrektissa “hyvinvointivaltiossa” oikean ja tasavertaisesti yhteistä etua palvelevan ratkaisun, joka sellaisenaan sotii kekkoslovakian krapulassa rypevän Stubbelandian pölhöpopulistisia huuhaa-arvoja vastaan.

Sanomattakin selvää on, että poliittisen tantereemme punavihermädättäjät tulevat tapahtunutta kilvan pöyristelemään ja vaatimaan “natsipoliisia” tilille siitä, että hoiti virkaansa oikein.

Tapaus on jälleen kerran osoitus siitä että islam, vasemmiston rinnalla, on euroopan suurin turvallisuusuhka. Pariisin tapauksien jälkeen on kaksinaismoralismia harjoitettu laajasti mm. toistelemalla ripulimantraa, jonka mukaan “kaikki muslimit eivät ole terroristeja ja islam on rauhan uskonto jne. jne. jne…”, vaikkakin tilastot, islamin opit ja käytäntö osoittavat asian olevan toisin. Nyt body count kasvoi jälleen kahdella, tai kolmella jos lasketaan ansaitsemansa kohtalon saanut allahin sanansaattaja mukaan.

Vielä kerran: iso kiitos ja syvä kumarrus Oulun sankarillisille poliiseille. Määrätietoisella toiminnallanne teitte rakkaasta maastamme hivenen turvallisemman ja paremman. Säästitte yhdellä hyvin tähdätyllä laukauksella satojatuhansia, jopa miljoonia veroeuroja rahaa, jotka muutoin olisvat menneet siihen, että sosiaalitantat olisivat saaneet järjestää myötäloukkaantujien kukkahattuorgian ja ymmärtää tekijää ja tehneet hänestä uhrin ja lopulta tätä oltaisiin paapottu sosiaalikoneistossame ähkyyn asti ja ylikin, kunnes lopulta oltaisiin laskettu takaisin vapaalle jalalle heiluttamaan taas kirvestään meidän vääräuskoisten veronmaksajien ja höpsöjen vääräuskoisten parissa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s