Vihapostia Gonzolle, osa 1

marttyyritjacharlieRanskassa tapahtuneet taannoiset islamilaiset uskonilmaisut ovat saaneet aikaan varsinaisen vihapostiryöpötyksen. Uhkauksien ja herjojen kohteeksi ovat joutuneet lukuisat islam -kriittiset sananvapauden puolustajat, realistit, ajattelijat sekä politiikan vaikuttajat. Sanomattakin selvää on, että tästä verbaalista viharipulista on satanut myös aimo annos kunnianarvoisa Dr. James Gonzon ja Newsbygonzo -tiimin laariin.

Antifasistinen vaatimus Gonzolle!

Rasisti Gonzon on korkea aika lopettaa tällä päivämäärällä islamofobisen vihapuheen suoltaminen sivustoillaan. Tuollainen toiminta aiheuttaa vain sen että Suomessa majaa pitävät radikalisoituneet tahot aloittavat murhatyöt ja suomalaiset muslimit kärsivät siitä, siinä missä suvaitsevaiset antifasistitkin. Jos näin ei tapahdu, saa Gonzo nähdä pihallaan punamustien lippujen meren ja vastata vuosien vihapuheistaan henkilökohtaisesti ja sen sanon ettei se tule olemaan mukavaa.

Solidaarisuutta islamilaisille veljille, eläköön vapaa Palestiina ja kuolema juutalaisten salaliitolle ja kapitalismille!

Huomioitavaa tässä viestissä on se, että vasemmistolaista äärilaitaa edustavat ääliöt lopultakin myöntävät, että maastamme löytyy radikaalia ja väkivalta-altista muslimiväestöä. Lieneekö kyseessä pelkkä keskenkasvuisen idiootin turvan rääpiminen vai klassinen freudilainen lipsahdus? Oli miten oli, emme hätkähdä räkänokkien räkätyksestä. Huomioimme kuitenkin sellaisen seikan, että kyseinen viesti on lähetetty Teliasoneran hallinnoimasta IP-osoitteesta, joka löytyy Porista. Toimitukseemme on satanut syksyä 2014 monia uhkailu- ja vihaposteja joissa on spekuloitu Dr. James Gonzon persoonaa ja joidenka IP-numero osoittaa trollaajan käyttäneen toistuvasti Teliasoneran palvelua Porissa. Mikäli osoittautuu, että tämänkertaisessa uhkauksessa on hitunenkin perää, tiedämme miltä suunnalta mahdollinen poliisitutkinta tulee täten aloittaa.

Seuraava viesti saapui hetimiten sen jälkeen, kun julkaisimme Charlie Hebdo kuvat suomennettuina:

Sinä Dr. James Gonzo et ole kunnianarvoisa ja sinä olet syyllistynyt pahaan asiaan. Profeettamme (SAAS) herjaamisesi on meillä kyllä huomattu. Jos sinä et pyydä anteeksi kauheuttasi, poista heti Profeettaamme (SAAS) herjaavia kuvia internetistä ja sulje Allahin nöyriä palvelijoita loukkaavaa sivuasi ja itse palaa perheesi ja kaikkine lakeijoinesi kanssa Islamiin, niin totisesti sanon sinulle, että Allahin soturit valmistavat sinulle ja lakeijoillesi sellaisen rangaistuksen joka Profeetallemme (SAAS) on Pyhässä Koraanissa ilmoitettu.

Saliim Assad al Finlandi

Kyseisen viestin IP numero viittaa, että lähettäjä on käyttänyt ttnet:in palvelua Adanassa, Turkissa. Olkoonkin, että Adana sijaitsee hälyttävän lähellä Syyrian rajaa ja pääministerin virkaa toimittava poliittisesti impotentti ääliö luonnehtii Turkkia EU -kypsäksi oikeusvaltioksi, emme katso vielä tarpeelliseksi ryhtyä minkäänlaisiin toimenpiteisiin.

Advertisements

7 comments

 1. Näyttävät muslimit joutuneet hurmioituneen murhanhimon valtaan sen C.Hebdo-verilöylyn jälkeen. Pintapuolisesti blogistaniassa pörräiltyäni olen huomannut, että muitakin bloggaajia on uhkailtu. Tämä muslimi-terrorismin kiistäjä/väheksyjä kööri on siitä päävastuussa. Vasemmistoliittokin masinoi heti iskun jälkeen kynttilä mielenosoituksen islamofobiaa vastaan. Ei jumalauta. Kaikki mediat kilpaa kiljumassa, kuinka tämä nyt ei liity islamiin.
  Mistä tietää, ettei jokin asia liity islamiin millään tavalla?
  Tekijät ovat muslimeja, jotka kiljuvat allah mitävittuanythuutavatkin tekoa tehdessään, ennen ja jälkeen tekonsa sanovat tehneensä sen islamin vuoksi, heidät tehtävään lähettäneet ovat muslimijärjestön johtajia, jotka sanovat teon olleen islamin vuoksi ja koko muslimiyhteisö kirkuu ylistystä tekijöille ja sanoo sen tehdyn islamin vuoksi.
  Mikä erottaa holokaustin kiistäjät ja muslimiterrorismin kiistäjät?

 2. Kaikki tämä liittyy islamiin.

  Tuossa vierressä istuu ihan tavallinen muslimi. Hänen mielestä Israel pitää tuhota ja juutalaiset tappaa – Ja Israel on Palestiina. Hänen mielestä Pariisin iskut olivat oikein.

  Hän on ihan tavallinen muslimi (esi-isät Indonesiasta, ei siis arabi), perheellinen ja hyvä työpaikka. Ei itse nykyisissä olosuhteissa osallistuisi terroritekoihin, mutta antaa niille hiljaisen hyväksynnän.

  ////

  J.Gonzolle voimia!

 3. Äärivasemmistolaiset polttopulloja heittelevät Paavo Arhinmäen kannattajat ja pedofiili-jihadistit ovat vihdoinkin löytäneet toisensa ja yhdistäneet voimansa Gonzoa vastaan. Voi miten suloista ja ihkua.

  Suoli24 keskustelupalsta myös täynnä näitä samoja punavihreitä lippuja heiluttavia räkänokkia, jotka juoksee ensimmäisenä karkuun imemään tissiä kun jossakin vähänkin paukahtaa.

  Tiedoksi vaan punavihreille pallinaamoille, että Gonzon selusta on turvattu. Voin kertoa, että ei pääse pedofiili-islamistit ja vasemmistolaiset anarkistit yllättämään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s