Suomalainen sensuuri toimii: Stubben tahto pakottaa Lehtipisteen alistumaan islamille!

stubbidoeiolecharlieLehtipisteen tuotepäällikkö dhimmi Marke Tikkanen kertoo Ilta Pravdalle alistuvansa islamin painostukselle. Tikkanen on saanut pääministerin virkaa toimmittavan ääliön kansliasta ohjeistuksen, jossa määrätään että Charlie Hebdo -lehden uusinta julkaisua ei saa näkyä suomalaisten kioskien ja kauppojen lehtihyllyillä. Stubbidon kansliassa ei nimittäin toivota islam -kriittistä lehteä nähtäväksi Suomessa, koska upean hammasrivistön omaava poliittisesti impotentti vellihousumme ei omaa selkärankaa antaakseen tukensa sivistyneiden länsimaiden sanavapaudelle ja pyrkii siksi pelkurimaisesti alistamaan koko maamme vapisemaan laillaan islamilaisten uskonilmaisujen edessä.

Dhimmipisteen Tikkanen syöttää pajunköyttä Ilta Pravdalle ja väittää, että “emme näin nopealla aikataululla ehdi lehteä tuomaan”. On huomattava, että Charlie Hebdon uutukainen numero onnistuttiin tekemään vajaavaisella toimitusmiehityksellä, koska hartaat muslimit murhasivat suurimman osan koko lehden toimituksesta uskonilmaisunsa yhteydessä. Eikä siinä kaikki, lehden levikki on nostettu aiemmasta 60.000 kappaleesta 3.000.000 kappaleeseen ja vielä kaupanpäälle käännetään simultaanisti 16 eri kielelle!!! Jos Charlie Hebdon toimitus kykenee tällaiseen urotyöhön, niin miten ihmeessä Lehtipisteessä ei kyetä tuomaan maahan muutamaa nivaskaa lehtiä ja sijoittamaan niitä satunnaisten lehtipisteiden hyllyihin??? Tämä johtuu ainoastaan siitä, että Suomessa jo kekkoslovakialaisilta ajoilta tuttu itsesensuuri toimii kuin wanha VR:n junan vessa…. Herää vain kysymys, että jos Merkel ja Hollande olisvat päästäneet Stubbidon kävelemään kanssaan käsikynkkää Champs-Élyséesiä pitkin ja Barak Hussein Obama olisi vaivautunut kunnioittamaan tapahtumaa läsnäolollaan ja Stubbido olisi saanut tiwittailtua uusia selfie -kuvia ja “hei tsiigatkaa mitä meitsi duunaa, kliffaaa hei!” potaskaansa, niin olisiko maamme hallituksen linja Charlie Hebdo sensuuria kohtaan toisenlainen?

Lähde: Ilta Pravda.

Advertisements

3 comments

  1. Valtionpäämiesten marssi sananvapauden puolesta oli täysi farssi. Saksan liittokansleri Angela Merkel on sanonut että ISLAM KUULUU SAKSAAN ! Jos Merkel on yhtään historiaa lukenut, niin hän tietäisi että Adolf Hitlerillä oli hyvin lämpimät suhteet Lähi-Idän ja Afrikan muslimeihin. Muun muassa Suomen SDP:n Palestiinalaisen sisarpuolue HAMAS käyttää julkisesti natsitunnuksia. Terroristipuolueen kulttuuriin kuuluu erottamattomana osana myös natsitervehdykset. Kun Angela Merkel sanoi että Islam kuuluu osana Saksaa, kertoivat ne sanat enemmän kuin saksan natsi-historia ja juutalaisviha yhteensä.

    1. Totta haastat. Mutta islam -henkinen juutalaisviha omaa huomattavasti pidemmät perinteet Saksassa. Martin Lutherhan kirjoitti jopa kokonaisen vuonna 1543 julkaistu opuksen nimeltä “Juden und ihren Lügen” (juutalaiset ja heidän valheensa). Hitler käytti sitä lähdeteoksena omalle “Mein Kampf” sepustukselleen. Tähän vedoten Merkel on hyvinkin oikeassa islamin suhteen 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s