Anus Hajjar, “ummah” & “hilam”

anusjaummah“Hilam” on muslimien käyttämä termi, jolla länsimaisen sivistyneen käsityksen mukaan tarkoitetaan valehtelemista, joka judeo-kristillisessä maailmankatsomuksessa tulkitaan moraalisesta degeneraatiosta syntyneeksi synniksi. Käytännössä hilam tarkoittaa muslimin lausumaa “erheellistä totuutta”, jossa kerrotaan/valehdellaan vääräuskoiselle sitä mitä tämä haluaa kuulla. Muslimin maailmankatsomuksen mukaan kyseessä ei ole valhe, sillä hilamilla pyritään ainoastaan johtamaan vääräuskoinen kokemaan ja näkemään islam positiivisessa valossa ja täten johdattamaan häntä kohti itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan ristiriitaista arvomaailmaa ja islamille alistumista.

“Ummah” tarkoittaa yleismaailmallista muslimiperhettä johon voi liittyä iskemällä otsaluunsa kanveesiin, tähtäämällä anuksensa kohti allahin kurkihirttä ja lurittelemalla “la illaha il allah, mohammad razul allah” -loitsua. Koraanin oppien mukaisesti jokaisen muslimin tulee ensisijaisesti osoittaa lojaalisuutensa yksinomaan ummahin jäsenille ja tämä lojaalisuus käy yli kaikkien maallisten instanssien. Kun/jos muslimi joutuu tilanteeseen, jossa hän joutuu esim. vääräuskoisten edessä kyseenalaistamaan lojaalisuuttaan ummahille, selviää hän tilanteesta selittämällä vääräuskoisille säkillisen kamelinpaskaa eli hilamia.

Vuoden 2014 Hyödyllinen Idiootti -äänestyksestä diskattu Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anus Hajjar on saavuttanut arvostetun aseman vihervasemmistolaisittain suuntautuneen islamofiilin sopulimediamme parissa. Aina kun apologistiset huuhaa-toimittajat kaipaavat todistusta siitä, että islam on rauhan uskonto™, uhrataan metrikaupalla turhanpäiväistä palstatilaa Anus Hajjarin hilamille.

Uusimpana uutuutena erkkonatsien lippulaiva HS aka Pravda kertoo Anus Hajjarin ilmoittavan, että “en usko, että Suomessa on sellaisia ihmisiä (=muslimiterroristejä), muslimiyhteisö on aika rauhaisa”. HS:n mediasuojatyöpaikkasopuli Kalle Koposelle ei tietenkään tule mieleenkään kyseenalaistaa Hajjarin hilamia, vaikkakin on tiedossa että tilastollisesti Suomesta on lähtenyt eniten taistelijoita Lähi-itään suhteessa islamilaisen väestön lukumäärään, joista 6-8 on jo kuollut. Lisäksi hänen edustamansa julkaisu samanaikaisesti analisoi, että Euroopassa on käynnissä terroristejä ruokkiva pahan kierre. Eikä siinä kaikki; Jeesuksella ratsastava sisäministerimme virkaa toimittava aasi on taannoin ilmoittanut, että (islamilaisen) terrorismin torjunnassamme on puutteita ja on yleisessä tiedossa, että moskeijoissamme rekrytoidaan muslimeja lähtemään lähetystyöhön ISIS -joukkojen riveihin. Onpa menty asiassa jopa niinkin pitkälle, että patologisesti juutalaisia vihaava islamofiili ulkoministeri-imbesillimme Punikki-Eki ilmoittaa, että on huolissaan muslimien väkivaltaisuuksista.

Keitä Helsingin Sanomat sopulitoimittajineen kuvittelee höynäyttävänsä? Ettekö ymmärrä, että jatkuva lukijamääränne laskusuhdanne johtuu siitä, että tällaisella propagandistisella “uutisoinnilla” olette menettäneet uskottavuutenne? Astukaa ulos valheen pimeydestä totuuden valoon ja lopettakaa journalismin pyhien arvojen raiskaaminen! Jokainen palstamillimetri tällaista paskaa syventää journalistisen haurautenne hautaa.

Dr. James Gonzo
Lyonissa, 10. tammikuuta, Herramme vuonna 2015

Advertisements

4 comments

 1. Maailma on sairas, hullut ja tyhmät on saaneet vallan.

  Poliitikot pyytelee anteeksi ja lehdet kirjoittelee, ettei se niin.

  Ymmärrän poliitikkoja – ne valehtelee.

  Oikeat, kuten Churchill tai Reagan ja Thatcher – ne oli kunnon miehiä ja naisia.

  Nuo nykyajan vaippahousut on heikommista heikoimpia PISA lapsia, jota luulee olevansa viisaita, eivätkä ole älykkäitä.

  /////////

  Maailma on tullut hulluksi (kuten -30 luvulla) – juutalaisia tapetaan euroopassa ja sosiaalidemokraatit huutaa islamofobiaa. Hamas ei ole torroristijärjestö, PA ICC:n ja oma maa juden free. Ja presidentit huutaa ei islamofobiaa…

  Tulisi sota, ihan oikea sota, niin sais tappaa ja raiskata, ensimmäisenä lähtis dhimmit…

  – Res.ylLnt.it –

 2. Minulle pisti silmään siinä hesarin jutussa se, että suomen islamilaisen yhdyskunnan limaami Anaal Haitari sanoi sitä pariisin terroristi-iskua oman käden oikeudeksi. Sillä siis on virallinen, julkisuuteen annettu hyväksyntä.
  Kiitos muuten, kun julkaisit ne C.Hebdon kuvat. Olin utelias näkemään millaisia ne siellä piirtelee. Vähän toista, kuin ne impivaaran median solidaarisuuden puuskassa tuhertamat islamofobiaan sarkastisesti suhtautuvat rimanalitukset.

  1. Jonkun oli pakko julkaista kuvat suomeksi. Yksikään vellihousumedia ei olisi sellaiseen ryhtynyt, koska olisi siitä hyvästä saanut Stubben kansliasta vihaisen kirjeen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s