Demareilla pasmat sekaisin? Punikki-Eki huolissaan muslimien väkivaltaisuudesta!

ekijakaveritTähän asti sodomiademokraattien riveissä ollaan oltu yhtä mieltä siitä, että islam on rauhan uskonto ja että kaikki muslimien ongelmat johtuvat yksinomaan ilkeistä juutalaisista. Demarien pahimmat aivoamputoidut pölhöpopulistit ovat menneet jopa niinkin pitkälle, että ovat vaatineet Geneven sopimuksen rikkomista ja ovat halunneet tehdä Syyriassa murhatöihin syyllistyneistä Suomen kansalaisuuden omaavista jihad -tursteista sotaveteraaneja!!!

Pariisissa suoritetun islamilaisen uskontunnustuksen myötä ovat muslimit saaneet uskontoaan kohtaan suunatut käsitteet siinämäärin realistiseen tilaan, että jopa maamme paatuneimma islamofiilit juutalaisvihaajat alkaavat nähdä islamissa konkreettisia yhteiskunnallisia vaaratekijöitä. Uskomatonta mutta totta: maamme poliittisen historian ehkä suurin häpeäpilkku ja juutalaisvihaaja Erkki Tuomioja uskoo, että kotiin palaavat suomalaiset islamin sanansaattajat yms. jihad-turistit ovat “riski Suomelle”. Juuri tästä kunnianarvoisa Dr. James Gonzo on jo pitkään varoittanut niin maamme poliitikkoja kuin kansalaisiakin ja häntä on siitä hyvästä syytetty “rasistiksi”, “natsiksi” ja “islamofobiksi”.

Erkki Tuomioja, tervetuloa islamofobien, rasistien ja natsien kerhoon! 😀

Lähde: Iltapaska.

PS. Tuomiojan mukaan “on liian aikaista sanoa, onko Ranskan terrori-isku yksittäinen teko vai osa jotain isompaa”. Justiinsa joo ja jepulis… Tällaisen sokean paskahousun ja “ulkopolitiikan rautaisen ammattilaisen” pääministerimme virkaa hoittava poliittisesti impotentti mulkero on valinnut ulkoministerikseen.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s