Pariisi: allahu akbar & kasapäin vääräuskoisten ruumiita… Kiitos YLE, Alexander Stubb, Dan Koivulaakso, Päivi Räsänen & Co. jne…


Suomalaisen journalismin kriisi syvenee entisestään! Mustiin pukeutuneet ja AK47 rynnäkkökiväärein aseistautuneet muslimit tunkeutuvat islam -kriittisen lehden toimitukseen Pariisissa, avaavat tulen, murhaavat 12 ihmistä, huutavat “allahu akbar” ja “profeettamme herjaaminen on kostettu”. Kansainvälinen lehdistö liittää teon koraanin oppia kirjaimellisesti noudattavan islamilaisen perheen eli “ummah” etujärhestöön nimeltä ISIS. Miten asiasta uutisoi pakkoverorahoilla märehtivät Pasilan ilmavaivalan mediasuojatyöpaikkasopulit? No tietysti ensimmäinen uutinen asiasta julkaistaan ilman sanaa muslimi, islam tai edes isalmisti/islamismi… Hieman myöhemmin YLE ilmoittaa, että “Ääri-islamilainen Isis-järjestö on uhannut Ranskaa iskulla”… Radioiduissa “uutisissaan” kekkoslovakialainen aikakapseli ilmoittaa, että “teolla saattaa olla islamistinen motiivi”… Jep!

Lopulta islamofiilinen pääminsiterinplanttumme (joka haluaa Euroopan ulkopuolisia muslimimaita -mm. Turkki & Marokko- EU-jäseniksi ja väänsi tippaa linssiin kun saudit kieltäytyivät tapaamasta häntä ja hänen tuolloista aisapariaan; rintamakarkuri Jyrki Käteistä) ilmoittaa twittterissä (missäpä muussakaan?), että “jyrkästi tuomitsee kammoittavan murhan”. Stubbido ei luonnollisestikaan viittaa twiitissään asian ytimeen, tekijöihin saati motiiviin: islam & muslimit. Kyseessä on siis pölhöpopulistiselle ja munattomalle valtiomiehellemme tyypillinen mediastuntti siinä ainoassa ympäristössä jota hän kykenee omassa virtuaalissa mikrokosmoksessaan hallitsemaan; twitterissä.

Vuoden 2013 hyödyllinen idiootti, maamme johtavin trolli, ja vasemmistonuorien poliittinen pop-stara ja kuunatsinmetsästäjä Dan Koivulaakso puolestaan twittaili olevansa huolissaan siitä, että tämä muslimien uskontonsa ilmaisu “saattaa lisätä rasismia”. Newsbygonzo -tiimi jakaa huolen retoriikan “Dän the Mänin” kanssa. Valitettavasti Dän the Män tulkitsee populistisessa potaskassaan islam -kriittisyyden rasismiksi eikä ymmärrä, että teko on jo sellaisenaan rasistinen; raivohullut muslmit murhaavat länsimaalaisia uskonnoksi naamioidun fasistisen maailmankatsomuksensa nimeen keskellä Euroopan metropolissa!

Dan Koivulaakso, Alexander Stubb, Päivi Räsänen , kaikki vihervasemmistolaiset mädättäjät ja muutkin pölhöpopulistiset paskiaiset, jotka ovat oman lyhytkatseisen pyrkyryytensä ja poliittisen impotenssinsä nimissä laskeneet islamin pedon valoilleen ja ovat siten osasyyllisiä tähän islamin oppien mukaiseen veritekoon.

Advertisements

6 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s