Demarien terroristinen sisarpuolue juhlii holokaustia!

fatah50weeEipä kulunut vuorokauttakaan siitä, kun “palestiinalaisiksi” itseään kutsuvat jordanialaisterroristit jättivät hakemuksensa Kansainvälisen Rikostuomioistuimen jäsenyydestään ja johan näytti ählämi taas kerran todelliset karvansa. Antisemitismistään tunnettettujen demariemme “palestiinalainen” sisarpuole Fatah nimittäin juhlisti 50 -vuotispäiväänsä julkaisemalla juutalaisten kansanmurhaa eli holokaustia ylistävän kuvan. Suomen poliittisen historian häpeäpilkkujen; Erkki Tuomiojan ja Tawja Halosen sydänystävä ja näiden juhlistama “rauhan mies”; presidentiksi tituleerattu Rammalahin despootti Mahmoud Abbas on saanut mm. demareiltamme, ruotsalaisilta ja lukuisilta vihervasemmistolaisilta hyödyllisiltä idiooteilta siunauksen levittää antisemiittistä islamofasistista sanomaansa.

Totuus tämän islamofasistisen propagandatempauksen takana on se, että nyt kun Hamas ja Fatah ovat taas lähentyneet toisiaan voivat he keskittää vihansa toistensa tappamisen sijasta siihen, että Israelin valtio tulee pyyhkäistyä maailmankartalta ja juutalaiset tulee tapetuksi tyylipuhtaan islamin oppien mukaisesti (mm. koraani 2:12-13, 2:75, 2:191, 33:26Ibn Ishaq/Hisham 424-425).

Suunta on erittäin huolestuttava, koska välittömästi kun patologisista psyykkeen tiloista kärsivä läntinen naapurimme tunnusti “Palestiinan” ja EU:n imbesillit antisemiittivirkamiehet ovat esittäneet, että “rauhan Lähi-Itään tuo vain palestiinalaisten itsenäisyyden tunnustaminen”, ovat nämä kaksi terroristijärjestöä rohkaistuneet tuomaan taas julki sen todellisen kantansa, tietäen että EU:n sekä Ruotsin raivohullut roistot tukevat heitä sokeasti. Tämähän ei tietysti ole alkujaankaan Fatahilta mihinkään unohtunut. Damarimme ovat puolestaan niin käsittämättömän tyhmiä, että he ovat tyystiin kykenemättömiä erottamaan metsää puilta.

Lähde: algemeiner.com.

Advertisements

4 comments

  1. Olen yrittänyt ko. Algemeinerin uutista läpi Kalevan, Aamulehden, HS:n jne. Israelia ja ICC:ä koskevan uutisioinnin yhteydessä olevissa keskusteluissa, mutta ei mene sensuurista läpi.

    Posiitiivista ei saa Israelista kirjoittaa ja vastaavasti mitään negatiivista ei PA:sta.

    Maailma on sairas ja median tyhjäntoimitus ja tyhjäntoimittajat on sairauden syöpä.

    1. Totta haastat. Antisemitismi on viagraa idiooteille. Dr. James Gonzo saa viikoittain läjäpäin vihapostia ja uhkauksia, joissa hänet ilmoitetaan suljettavan samaan kaasukammioon “siionistisikojen” kanssa. Se on palkka siitä, että kertoo asioista niin kuin ne oikeasti ovat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s