Irja Askolasta Vuoden 2014 Hyödyllisin Idiootti

hyodyllinenidiootti2014paskolaPäättyneen vuoden kootut idiootit olivat tänävuonna poikkeuksellisen paatunutta väkeä, meriittiä olisi ollut monella tämänkin vuoden titteliä varten. Meno oli jopa niin mahdotonta, että muutoin varmasti palkintosijoille asettunut Anus Hajjar jouduttiin diskaamaan koska idiotismi ei enää ollut kelvollinen sana kuvaamaan kyseisen herran mielentilaa, se on jotain paljon patologisempaa.

Kunniamainintoja voidaan jakaa mm poliittisesta rintamakarkuruudesta ja suomen kansan kustannuksella itselleen suojatyöpaikan järjestäneelle Jykä Kataiselle, lisäksi tämän maininnan saa myös hänen zumbaveikkonsa Alexander Flopp aka Stübb joka tuli ja näytti uuden kokoomuksen arvot suomalaisille, polkien perinteisiä suomalaisia arvoja hymyillen ja hammasrivistö loistaen lokaan.

Mutta pidemmittä puheitta vuoden 2014 suvereeniin voittajaan:

Helsingin piispa, islamofiili etno- ja seksuaalivähemmistöpopulisti sekä kereettinen hyysäri Irja Askola on valittu selkeällä äänienemmistöllä vuoden 2014 Hyödyllisimmäksi idiootiksi. Kunniananrvoisa Dr. James Gonzo ja Newsbygonzo -tiimi onnittelevat voittajaa lämpimästi.

Irja Paskola perii täten idioottimanttelin vuoden 2013 voittajalta, pamflettifantasistilta ja vasemmistoääliöiden kuunatsinmetsästäjä Dan Koivulaaksolta, joka osoitti edellisenä vuonna mitä esimerkillisintä idiotismia mitä eriskummallisimmin tempauksin. Irjan ei kuitenkaan voi todeta jäävän idiotismillaan Dän the Mänin varjoon, Irja nyt vain sattuu edustamaan toisenlaista idiotismiä, jonka senkin loisto on mitä häikäisevintä.

Jaettakoot vielä erityinen kunniamaininta hyvälle kakkoselle; sodomiademokraattien obersturmbannführer Jouni Backmanille, joka palautti wanhan kunnon antisemitismin takaisin demarien “arvomaailmaan”. Jounin idioottimaisuus on siinämäärin historiallista, että hänelle perustettiin jopa oma kannatusryhmä suoli24 “-palveluun”. Vaikka Jounille jäi tälläkertaa vain hopeaa käteen, edustaa hän siitä huolimatta kiistatta maamme henkisesti degeneroituneinta idioottieliittiä.

Äänestyksen kiintiösompuille Husu ja Nur kertyi vain kourallinen sääliääniä. Tämän voi selittää vain joko rasismilla tai etnopopulismilla! Ts. kiintiöneekeri ei voi olla idiootti ja siksi menestyä tällaisessa kisassa tahi kaikki äänestäjät olivat rasisteja.

Kiitoksia kaikille osallistujille ja äänestäjille ja sydämelliset onnittelut voitajalle.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Newsbygonzo -tiimi & Dr. James Gonzo

Advertisements

2 comments

  1. Voi ei. Mun suosikki apina YLE:n kiintiöneekeri sai niin vähän ääniä. Pitäisi husun tehdä enemmän julkisia natsitervehdyksiä YLE:n kanavilla, niin suosio olisi taattu !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s