Saksalainen huippututkimus: maahanmuutto on yhteiskunnalle tappiollista

taaltatullaaneuMünchenin yliopiston alaisena toimivan taloustutkimukseen erikoistuneen IFO-instituutin johtaja, maailman johtavimpia taloustieteilijöitä edustava professori Hans-Werner Sinn, tyrmää kaikki myytit maahanmuuton kannattavuudesta ja siitä, että maahanmuuton kohdemaa olisi toimenpiteen nettohyötyjä. Professori Sinnin mukaan toimivan sosiaalisysteemin omaava (länsi-) maa on magneetti kouluttamattomille maahanmuuttajille. Käytännön esimerkkinä hän mainitsee mm. sen, että Saksa on USA:n jälkeen halutuin maahanmuuttokohde, mutta statistisesti valtaosa maahan tunkevista mamuista ovat tyystiin kouluttamattomia elintasopakolaisia. Sanomattakin selvää on, että tämä johtaa maahanmuuton kohdemaan sosiaalikassan massiivisiin rasitteisiin. Statistisesti jokainen maahanmuuttaja rasittaa Saksan fattaa 1800,-€/vuosi. Tässä siis laskettu jokainen mamu, heidän tuomansa kansantaloudellinen hyöty josta vähennetty heidän aiheuttamansa kustannukset. Koska Saksassa on kaikkiaan 16.300.000 maahanmuuttotaustaista asukasta, tulee Saksan maahanmuuton vuotuiseksi hinnaksi täten 29.340.000.000,- Euroa tappiota.

Jotta maahanmuuttopolitiikkaan saataisiin järkeä Professori Sinn ehdottaakin, että esim. EU:n sisäistä elintasohoukutteista maahanmuuttoa kontrolloitaisiin siten, että maahanmuttajille maksetaan heidän kotimaansa sosiaaliturvaa, eivätkä he automaattisesti siirry kohdemaan sosiaaliturvan piiriin. EU:n ulkopuolelta saapuville mamuille hän ehdottaa pistesysteemiä, jossa arvioitasiin mamuehdokkaan osaaminen ja koulutus, terveys, ikä, varallisuus ja kielen hallinta. Newsbygonzo -tiimi ehdottaa tähän lisäksi, että kaikkien muslimitaustaisten mamujen intergraatiovalmius ja väkivalta-alttius asettaisiin erityiseten psykologisten testausten alaiseksi. Kansalaisuutta haettassa islamista luopumisen tulisi olla tasavertaisesti luonnollinen vaatimus, kuin edellytys luopua omasta uskonnostaan ja kääntyä muslimiksi haettaessa minkä tahansa islamilaisen maan kansalaisuutta.

Professori Sinn toivoo asiasta avointa, asiallista ja poliittisesta korrektiudesta vapaata ideologianeutraalia keskustelua, jossa faktoista voitaisiin puhua sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Lähde: Frankfurter Allgemeine.

Advertisements

3 comments

  1. Hollannissa tehdyn tutkimuksen mukaan yhtä töissäkäyvää mamua/pakolaista kohden on 16 sosiaalituilla eläjää. Tämän tiedon nappasin YLEn ajankohtainen kakkonen-ohjelmasta.
    Hauskaa uutta vuotta!

    1. Ajattelepa jos kehitysapukusetusta ei olisi, maahanmuuttajat eivät olisi työtä vieroksuvia kulttuuriamme rikastuttavia työttömiä koneinsinöörejä ja kreikkalaiset opettettaisiin seisomaan omilla jaloillaan, niin Suomihan olisi aivan käsittämättömän vauras maa! Antoisaa uutta vuotta sinullekin 🙂

  2. Hyvää uutta vuotta Gonzolle ja toivottavasti kynäsi on yhtä terävä kuin aikaisempinakin vuosina. Jutun juurta löytyy kyllä tästä maasta, sillä sen verran päin persettä sekoomus (kokoomus) ja demarit (lasol-demut) ovat tämän maan saaneet. Ja mikäli ennustuksiin on uskomista, niin meno sen kun vain paranee vuonna 2015, jolloin köyhään maahamme valitaan uudet kansanedustajat ja hallitus. Ennustan, että vuonna 2015 Gonzolle riittää kirjoittamista kepulien, demulien, salaattien ja vassareiden muodostamasta hallituksesta, joka jatkaa edeltäjiensä linjoilla luoden Suomeen lisää epävakautta ja pahempaa tuhoa. Maahanmuuttoa lisätään velkarahalla, Kreikan velat annetaan anteeksi ja Suomen 7 miljardin euron takaukset menevät maksuun. Lisäksi poliiseja vähennetään sekä jihad-turismi Lähi-Idään kasvattaa suosiotaan. Suomessa tullaan myös verisellä tavalla näkemään se, mitä islam ja isis käytännössä tarkoittavat. Myös Helsingin väkivaltainen mamujengi jatkaa kansasuomalaisten pahoinpitelyjä ja hyssyttely asian tiimoilta kiihtyy entisestään. Että tällainen vuosi 2015 on tulossa. Nauttikaa !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s