Vasemmistofasistisen etnopopulismin synnyillä syvillä

honey_borderVihervasemmistolaisten hyvien ihmisten™  kollektiiviseen sosiaaliutopiaan rakentuva maailmankatsomus pohjautuu siihen narsismia perspiroivaan itseinhoiseen harhakäsitykseen, että judeo-kristilliseen sivistykseen pohjautuva länsimaalainen kulttuuri on pohjimmiltaan paha ja kaikki muut ja erityisesti erinäisiä etnisiä diversiteettejä edustavat primitiiviset kulttuurit ovat lähtökohtaisesti hyviä ja ihania ja kärisivät em. sivistyneiden länsimaisten harjoittamasta “riistokapitalismista”. Sanomattakin selvää on, että samaisen kulttuurimarxistisen käsityksen mukaisesti länsimainen vauraus on saavutettu yksinomaan orjuuttamalla vähemmän sivistyneitä ja jopa primitiivisiä kulttuureita.

Näillä tuulesta temmatuilla harhaopeilla ollaan rakennettu illuusio vihervasemmistolaisen maailmankatsomuksen paremmuudesta ja sen yhteiskunnallisesta tarpeellisuudesta. Itseasiassa tämän päivän vihervasemmistolainen autofobinen etnopopulismi on perua niiltä ajoilta kun länsimaiset kommunistiset diktatuurit kolonialisoivat kolmannen maailman maita aseistamalla hirmuvaltiaita (esim. Mohamed Siad Barre, Pol Pot, Ahmed Sékou Touré, Jasser Arafat, Kim Il Sung, Mengistu Haile Mariam jne. jne. jne.) ja saivat korvaukseksi tästä erinäisiä taloudellisia ja strategisia etuja. Käytännössä tämä on ollut vielä häikäilemättömpää kolonialismia mitä “riistokapitalistiset” länsimaat ovat harjoittaneet. Vasemmistoliiton tissitön ihmetyttö Li Andersson tietää kuitenkin kertoa, että erona tässä on se, että se “vasemmistolainen väkivalta on niin kuin semmoista parempaa väkivaltaa” ja siten myös itseoikeutettua… Nyt vasemmistofasistien harjoittamaa kulttuurikolonialismia jatketaan häikäilemättömällä kehitysapukusetuksella, joka on kiistatta yksi suurimpia Afrikan mannerta kohdanneista vääryyksistä.

Erityisesti Afrikan mantereesta on luotu sellainen kuva, että luttuiset mustat elivät siellä täydellisessä harmoniassa ennen kuin länsimainen mies vei mantereelle sivistyksen. Tosiasiahan on se, että Afrikka ennen valkoisen miehen saapumista oli kannibaalien ja primitiivisten väkivaltakulttuurien myrkyttämä maanosa jota erityisesti arabitaustaiset muslimit käyttivät häikäilemättömästi hyväkseen. Kaikki Afrikan korkeat kulttuurit onnistuttiin tehokkaasti tuhoamaan islamin toimesta, oilipa sitten kyse kopteista, berbeereistä tai mistä tahansa muustakaan sivilisaatiosta joka vaikutti alueella jolle islam levittäytyi… Kun länsimaiset alkoivat hakea mustia orjiksi uusille merten takaisille siirtomailleen, eivät he suinkaan lähteneen mustalle mantereelle metsästämään orjia, vaan ostivat nämä joko alueilla jo vaikuttivalita muslimi-taustaisilta orjakauppiailta tai orjakauppaa harjoittavilta mustilta heimolaisilta. Lisätäänpä pienenä knoppitietona vielä sellainen historiallinen fakta, että Harvardin yliopistossa vaikuttavan afro-amerikkalaista perua olevan historian professori Henry Louis Gatesin mukaan likimain kolmannes USA:n vapaista mustista/afrotaustaisista ihmisistä omistivat itse mustia orjia. Vihervasemmistolaisten mädättäjien rakastama itseinhoinen myytti valkoisten monopoliasemasta orjuuttamisen ja rasismin saralla siis romuttuu pahan kerran.

Itseinhoon pohjautuva narsistinen etnopopulismi on vihervasemmistolaisten mädättäjien viimeisiä epätoivoisia pyrkimyksiä todistella omaa erinomaisuuttaan. Nyt kun natsikortit ja rasistikortit on kuitenkin kaikki lyöty pöytään ja totuus ns. kehitysavun todellisesta luonteesta alkaa olla julkisessa tietoisuudessa, voimme täten todeta vihervasemmistolaisen maailmankatsomuksen kylpevän auringonlaskkunsa viimeisissä säteissä. He jotka ovat tähän viimeiseen asti vilpittömästi uskoneet heräävät ehkä todellisuuteen ja pienoisen krapulan jälkeen jatkanevat elämäänsä yhteiskuntakelpoisina ihmisinä. Jäljelle jää vain kourallinen jääräpäisiä ja puberteettisia pikkuisia paskiaisia, joita ei ole siunattu tarvittavilla älyn lahjoilla kohdata ympäröivää todellisuutta sellaisena kuin se todellisuudessa on.

Dr. James Gonzo
Zürich, 28.12. Herramme vuonna 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s