IS jatkaa islamin vastaista vihan lietsontaa

isis-sulhojamorsioErkkonatsien pisuaarimedia Ilta Sanomat aka Ilta Pravda jatkaa islamin vastaisen vihan lietsontaa ja itsensä muslimien porfeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien rienaamista. Olkoonkin, että islam kiistatta opettaa, että muslimimies saa omistaa monia vaimoja ja näiden ohella myös orjattaria ja saa allahinsa siunauksella harjoittaa seksiä/raiskata niinkin nuoria kuin 9-vuotiaita tyttöjä syylistymättä pedofiliaan (koraani 8:69), väitää Ilta Pravda koraanin oppeja hartaasti noudattavien ISIS -muslimien (koraani 4:24) syyllistyvän raiskauksiin ja kidutuksiin. Jos tämä ei ole uskonrauhan rikkomista ja hartaan uskovaisen vakaamuksen loukkaamista, niin mikä?

Ilta Pravdan mediasuojatyöpaikkasopulien olisi parasta muistaa, että islam on rauhan uskonto islamilaisten määritelmien mukaisilla ehdoilla! Se, että nämä määritelmät eivät vastaa länsimaisen judeo-kristillisen taustan omaavan sivistyneen ihmisen oikeuskäsitystä ei anna oikeutta tuomita muslimia siitä hyvästä, että tämä harjoittaa uskontoaan niiden normien mukaisesti, jotka hänen “profeettansa” on selkeästi perimätiedoissa ja koraanissa määritellyt.

ISIS liike rakentaa parhaillaan tyylipuhdasta koraanin ja islamin oppien mukaista islamilaista valtiota. Tällaiseen valtiorakenteeseen nyt vain sattuu kuulumaan ei-muslimitaustaisten naisten ja tyttöjen orjakauppaaminen ja niin lasten kuin jossakin ääritapauksissa jopa eläintenkin seksuaalinen hyväksikäyttö (toimenpide joka saa parlamenttitason sympatiaa vasemmistoliitoltamme), kiduttaminen, vääräuskoisten karkoittaminen, omaisuuden ulosmittaaminen, mestaaminen, homojen hirttäminen jne. Jos et voi hyväksyä tällaista islamin nimeen ja profeetan (rauha ja allahin siunaus hänen sielulleen jne.) opetuksilla pyhitettyjä tekoja, et voi hyväksyä islamia ja syyllistyt siten mm. suvaitsemattomuuteen, rasismiin, ksenofobiaan ja ahdasmielisyyteen yms. anteeksiantamattomiin ajatusrikoksiin.

Koettakaa nyt hyvät ihmiset olla hieman suvaitsevampia ja kunnioittaa muslimeja, jotka harjoittavat uskontoaan sen kirjaimellisessa muodossa.

Lähteet: Ilta PravdaBukhari (34:432) & Muslim 4112.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s