Viemärissä pörisee: vandalisoida, vai eikö vandalisoida?

uniteagainstfreedomViemärinä” tunnettu facbookista löytyvä paljastettu 3 sivusto potee itsenäisyyspäivän krapulaa syvän ristiriitaisissa tunteissa. Äärivasemmistolaisista antisemiiteistä, Möchtegern-anarkisteista ja astetta akateemisemmissa suojatyöpaikoissa lorvailevien itseinhoisten pellejen ja C-luokan kunnallispoliitikkojen ulosteläjää muistuttava klusteri on hajoamassa sisäisiin ristiriitoihinsa. Nuo saamattomat pölvästit kun eivät pääse yhteisymmärykseen siitä, että saako lakia rikkoa vai ei.

Samainen lössi inhimillistä lietettä on jo vuosia yrittänyt paljastaa myyttisen äärioikeiston olemassoloa ja sen muodostamaa yhteiskunnallista vaaraa. Ikävä kyllä “PerSSut” eivät palajstuneetkaan natseiksi ja yllättäen ne pari natsia jotka viemäriläisten ja heidän rikostoveriensa laittomista henkilörekistereistään löytyi eivät olleetkaan persuja… pienemmästäkin saa punavihreä anarkomarko itkupotkuraivarin ja akuutin tarpeen tunteen repiä Che Guevara t-paita ja tallata palsurättiään… No kuinka ollakkaan viha pitää suunnata johonkin joten tämän hetken Viemärin ylläpito on päättänyt iskeä poliittisesti korrektimman vaihteen silmään. Tästä johtuen itsenäisyyspäivänä riehuneet vasemmistolaiset saavat tuta ylimielisen ylläpidon vihasta. Newsbygonzo -tiimi ja kunnianarvoisa Dr. James Gonzo ovat kerrankin samoilla linjoilla Viemärin ylläpidon kanssa ja olemme vilpittömästi iloisia siitä, että tuolta henkisen regression syvästä syöveristä pilkistää sittenkin pienoinen pilkahdus käytännönläheisen järjen kiirastusta… Ja vaikka kuunatsien metsästäjien aatelia edustava Li Andersson kuinka olisi sitä mieltä, että vasemmistolainen väkivalta on vain parempaa väkivaltaa, niin viemärin ylläpitö ymmärtää asettua poikkiteloin Lin aivopierujen kanssa ja tuomitsee väkivallan. Hienoa!

Kuitenkin näyttää siltä että sivustoa fanittavista suuri osa on juuri tätä Li Anderssonia ja Dan Koivulaaksoa lähellä olevaa väkivaltaa ihannoivia puberteettisia punafasisteja, joista Dr. James Gonzo on puhunut jo pitkään. Fasismia löytyy myös itseään maltilliseksikin brändäävistä sivuston vihreistä, jotka olivat aikanaan em. Dan Koivuklapin kanssa hyvinkin samoilla linjoilla. Mainittakoot tästä esimerkiksi vaikka Danin pyrkimys eristää demokraattisen järjestelmän luottamusta nauttiva parlamenttipuolue politiikan ulkopuolelle Ruotsin fiaskoksi osoittautuneen mallin mukaan.

Pasi Virtanen
Newsbygonzo -team

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s