Minkälainen tonttu kurkistaa jo (Overtonin) ikkunasta?

ikkunastakurkistajatOikeastaan minun oli tarkoitus kirjoittaa syventävämpi juttu Overtonin ikkunateoriasta, mutta koska taannoin haastattelemani kansanedustaja Juho Eerola ennätti asiaa jo omassa blogissaan avata, en viitsi käydä tässä asiaa toistamaan. Sen sijaan pysähdyn toviksi miettimään, että mitkä parafiilien friiki-shown jäsenet mahtavat velloa em. ikkunan läpi, nyt kun agressiivisen homorummutuksen ansiosta homostelijat ovat em. teoriaa hyödyntäen nostaneet itsensä valtavirtaan?

Overtonin ikkuna homoliitoille aukeni jo ennen, kuin American Psychiatrists Association (APA) ilman empiirisiä tieteellisiä tutkimuksia äänesti äänin 58-42, että homostelu ei ole enää psyykkinen häiriö, vaan “seksuaalinen suuntaus”. Tätä ennen lukuisat homolobbauksen/rummutuksen kohteiksi joutuneet alan akateemikot olivat jo julkaisseet omia varhaisseksuaalipopulistisia näkemyksiään siitä, että homppelit eivät freudilaisen tulkinnan mukaan olekaan embrionaalisella tasolla biseksuaalina maailman syntyvän ihmisen psykoevoluution sattumus, vaan se vain on (?)… jeps… Jossain vaiheessa tähän tulkintaan keksittiin sieventää em. termi “seksuaalinen suuntautminen”, jolla teoriaa saatiin avarrettua siten, että ilmiöstä voitiin puhua ilman liitteitä “sodomia” tai “parafilia”.

Koska Overtonin ikkuna on homoliittorummutuksen kautta auennut kutakuinkin kaikille parafiileille perversseille, on oikeutettua olettaa vihervasemmiston ja muiden hyvien ihmisten™ seuraavaksi vaativan tunnustusta pedofiileille. Itseasiassa tästä on olemassa jo ihan selkeitä indikaattoreita; ovathan esim. Saksan vihreät jo 1980 -luvulta lähtien ajaneet pedofilian hyväksyntää ja puoluetta perustettasessa rummutettiin erityisesti rajattoman rakkauden puolesta. Tässä yhteydessä vedottiin erityisesti aikuisen oikeuksiin käyttää lapsia seksiobjekteinaan… Ei saa myöskään unohtaa, että ranskalais-saksalainen vihreiden veteraani ja europarlamentaarikko Daniel Cohn-Bendit on tunnettu pedofilialobbari. Vuonna 1982 antamassaan haastattelussa Cohn-Bendit kertoi kuinka hienoa on polttaa hassista ja hyväillä pikkulasten peppuja ja miten voimakkaasti eroottinen ja sensuelli kokemus on katsoa kuinka pikkulapsi riisuu vaatteitaan.

Yllä mainitut eurooppalaisen vihervasemmiston kiistattomat pedofiliasympatiat ovat selkeä esimerkki siitä, että kyseisen poliittisen suuntautuman edustajat repivät parhaillaan Overtonin ikkunaa auki saavuttaakseen yhteiskunnallisen hyväksynnän pedofilialle… Koska pelkkä poliittinen vouhotus ei tätä varten riitä, tarvitaan asialle luonnollisestikin pseudotieteellistä todistusaineistoa, jolla voidaan vakuuttaa, että pedofilia ei ole pakkomiele ja/tai patologinen tila, vaan “seksuaalinen suuntautminen”. Tämän tiimoilta mm. Harvardin yliopisto on jo julkaissut “tieteellisiä” tekstejä, jotka vakuuttavat pedofilian olevan vain yksi seksuaalisen suuntautumisen moninaisista muodoista ja siksi ei psykopatologinen tila, vaan aivan yhtä normaalia kuin se, että poika haluaa porata peniksellään poikaa peräsuoleen ja adoptoida sitten kimpassa lapsen. Että silleen…

En viitsi tässä käydä enää analysoimaan vihervasemmiston islamofilistä suhdetta islamiin ja lapsen ja erityisesti nuorten tyttöjen –ja miksei poikienkin– roolia kyseisessä pseudo-uskonnollisessa järjestelmässä. Asiayhteydestä voi vain todeta, että tässäkin yhtälössä näiden ihmisarvoa ja demokratiaa halveksivien maailmankatsomusten rajapinnat kohtaavat.

Lisättäkööt tähän loppuun vielä näennäisesti lakia oppineille ääliöille yms. pedofiilipiipertäville/viherpiipertäville jousiampujille yms. vasemman laidan pervopopulistisille hiippareille, että tämä teksti ei tue pedofiliapopulistisia pyrkimyksiänne, vaan tuomitsee ne raskaasti!

O tempora, o mores…

Dr. James Gonzo
Porvoossa 3. Joulukuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s