Homoista uuden maailmanjärjestyksen arjalainen eliitti?

iloinenrumpali_kopioNyt on lapsen oikeus kumpaiseenkin luonnollisen järjestelmän määräämään vanhempaansa luokiteltu “ahdasmielisten vanhoollisten” potaskaksi ja isän oikeus harjoittaa sodomiaa työntämällä sukupuolielintään toisen “isän” rektaalionteloon on nostettu alkujaan miehen ja naisen väliseksi pyhäksi liitoksi tarkoitetun avioliiton uudeksi kurkihirreksi. Homostelijat on täten kaunokullattu uuden valtavirran pseudo-arjalaiseksi eliitiksi ja heteroita kangetaan kovalla kiireellä marginaaliin tekemään tilaa jo seuraavalle Overtonin ikkunasta kurkistelevalle parafiilien konkkaronkalle; zoofilisille sodomisteille, sukurutsaajille, pedofiileille ja mitä ilmeisimmin piakkoin myös nekrofiileillekin. Ainakin saksalaiset ja ranskalaiset vihreät ovat jo ikuisuudet rummuttaneet insestin ja pedofilian ihanuuksista. Tätä samaa linjaa on alettu myös viljellä kotileipoisen Vasemmistoliittomme riemuidioottien pervopopulismissa.

Mutta mitä nyt tehdään kun homostelijat voivat solmia valtiollisen kirkon korkeimmalta taholta siunauksen saavan ja tyystiin niin raamatun kuin biologisen järjestkyksenkin oppien vastaisen avioliiton? Onko Pride -kulkueilla yms. pervojen friikki-sirkuksilla enää minkäänlaista merkitystä kun homostelu on täten osa valtavirtaa? Ja mistä media keksii seuraavan pervorummutuksen kun homorummun kalvo ja kuulijoiden tärykalvotkin on hakattu tällä teemalla puhki?

Entäs perinteisiä arvoja brändiinsä liittävät wanhat puolueet? No kokkareiden pölhöpopulistinen paskahousu Alexander Stubb oli ainakin hiffannut, että “hintit on hei kliffaa sakkii” ja oli siksi posket punottaen ja nysäkulli ojossa mukana hakkaamassa homorumpua. Olihan sentään kyse potentiaalisista äänestäjistä! Poliittisille päämärillehän Alex on antanut niskalaukauksen jo silloin kun koulukiusaajana uransa aloittaneena oppi, että eteenpäin mennään kyynärpäillä, ei järjellä.

Ottaen huomioon sen kansallisosialistista vimmaa mukailevan kiihkon ja fasistoiidin hurmoksellisuuden millä puusilmäistä mediaamme eudustavat huuhaatoimittijat homopropagandaa tuutin täydeltä työstivät ja miten jokainen asiaa arvosteleva taho leimattiin väärin ajattelevaksi ahdasmieliseksi homofoobikoksi ja populistiksi (?), on vain ajan kysymys koska Vasemmistoliitto ja Vihreät saavat pedofilian, insestin ja eläinseksin ajettua yhteiskuntakelpoisiksi ja niiden arvostelun ahdasmieliseksi fasismiksi. Sen jälkeen varmaankin ovat vuorossa kannibalismi ja nekrofilia. Niin vihervasemmistossa kuin Stubbenkin ahtaassa maailmassa ollaan tajuttu, että kannattaa aina tarttua toviin kiinni ja toimia kun “Overtonin ikkuna” vielä ammottaa avoimena.

Dr. James Gonzo
Porvoossa 30. Marraskuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s