Kristillisten tunnuksien häpäisy on halal, islam-kritiikki edelleen “vihapuhetta”!

halalfemenOikeastaan olen aina salaa hieman fanittanut Femen -tyttöjä, sillä kukapa parafilioihin haksahtamaton ja henkisesti tervepohjainen mies ei nauttisi naiskauneudesta?! Nuo kukkaseppeleisiin sonnustautuneet tissitytöt ovat nimittäin onnistuneet tuomaan mielenilmaisukäytäntöihin uusia visuaalisia kiinnekohtia, jotka ovat kirjaimellisesti saaneet päät käntymään. Nythän on kuitenknin niin, että Femen-tyttöjen kannattaisi pidättäytyä politikoinnista ja keskittyä yksistään siihen, minkä he osaavat parhaiten; esittelemään tissejään!

Tällä kertaa Femenin ranskalaiset tissitytöt tunkeutuivat Vatikaanin aukiolle osoittamaan mieltään Paavia vastaan. Tytöt ilmoittivat suivaantuneesa siitä, että Paavi on päättänyt pitää puheen Europarlamentissa marraskuun loppupuolella. Tytsyt meinasivat, että Paavin tulee pysyä erossa politiikasta! Nahkaisiin minihameisiin sonnustautuneet tissitytöt olivat varustautuneet krusifiksein, joilla he masturboivat itseään takapääin…

Luonnollisestikaan yksikään poliittisesti korrekti pölvästi ei ole tästä suurempaa mekkalaa nostanut, sillä kristillisten symbolien häpäisyhän on tunnetusti “halal”… Mutta ajatelkaapa mikä myötäloukkaantujien kauhisteluorgia olisi syttynyt, jos tissitytöt olisivatkin hinkkailleet rektaaliseutujaan koraaneilla? Mitä ilmeisimmin kirkkoja poltettaisiin sekä siellä että täällä, parrakkaat mölyapinat niin kotikonnuilla kuin maailman turuillakin mölisisivät “allahu akbareitaan”, pommivyöt paukkuisivat sarjatulta, lisää kristyttjä murhattaisiin kautta kaikkien islamilaisten valtioiden ja iso liuta vihervasemmistolaismädättäjäpoliitikkoja yhdessä jos toisessakin näennäisesti sivistyneessä länsimaassa rientäisi kilvan kauhistelemaan tätä hirveää “uskonarauhanrikkomusta” ja ählämien häpäisyä. Sanomattakin selvää on, että nuo pellet äityisivät alati akumuloituvassa kakofonisessa cresendossa päivittelemään tapahtunutta “rasistisena tekona”… Kaiken kukkuraksi tissitytöt saisivat vinon pinon viharikossyytöksiä ja lukuisia ympärileikattujen partajaakkojen langettamia fatwoja. Ja sokerina pohjalla kaikki vihervasemmistojohtoiset mediat tuomitsisivat Femen-pimatsut alimpaan helvettiin, vaatisivat Israelin lopettamaan suvereniteettinsa puolustamisen islamofasismia vastaan ja Dan Koivulaakso löytäisi lisää natseja Lego-laatikostaan.

On se hyvä, että vihervasemmistolaisilla ääliöillä on arvomaailmat kohdallaan ja suhtautuminen uskontoihin on yhtä tasa-arvoista, kuin heidän moraalinen tasapainonsa… vaiko kuinka?

Dr. James Gonzo
Münchenissä 15. marraskuuta, Herramme vuonna 2015

Advertisements

4 comments

 1. Suomen rajat ovat auki. Vihreät, vasemmisto ja demarit ottavat kaikki jihadistit sekä muut terroristit avosylin vastaan. Demart ovat erittäin huolissaan Syyriaan lähteneistä muslimimiehistä ja heidän sosiaaliturvasta ulkomailla. Vihreät sen sijaan ovat kaavailemassa yhteiskunnan varoilla uusia lepokoteja Taleban leireiltä Suomeen palaaville jihadisteille. Ai mihin laitetaan suomalaiset vanhukset ja sotaveteraanit? No vaikka kaatopaikalle, sanotaan Vasemmistoliitosta.

 2. On muuten hyvännäköisiä naisa nuo, alkaa melkein jöpöttään…

  Kyllä panisin, mutta en perseeseen.

  – buuri johannesbuurista –

  ///////

  Hyvä kuva!

 3. Jamekselle terveisiä (olen nauttinut nyt yksinkotona paripulloa kaljaa.., eh. ja rakastan rakastan kaikkea joka likkuu, hämäkit ja kirput on ihan mukavia katsoo oikeasta kulmasta)

  James Booker – Gonzo’s Blue Dream

  (minustakin oln vanhemmuuteen tullut jazzin ystävä, nuorempana oli niin vauhti päällä ettei ehtinyt kuuntelemaan… saatan vielä oppia punaviiniäkin juomaan…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s