Eläköön ruotsalaisten rajaton typeryys ja Swedustanin kalifaatti!

ruotsieilentaanhuomenna01Aiemmin tällä viikolla itseään “palestiinalaisiksi” kutsuvien jordanialaisten terroristen Israelilta ryöväämään maan itsenäiseksi “Palestiinan” valtioksi tunnustanut läntinen naapurimme osoittaa rajatonta tyhmyyttään antamalla täten siunauksensa ihmisoikeusloukauksille ja erityisesti naisten ja pikkutyttöjen pakkonaittamiselle. Antisemitismin siivittämässä etnopopulistisessa euforiassaan svenssoneille ei tietenkään juolahtanut mieleen asettaa nk. “palestiinalaisille” ehtoja, joilla näiden tulisi todistaa niin itselleen kuin koko maailmallekin, mutta ennen kaikkea heidän “itsenäisyyttään” tunnustaville ruotsalaisille reimuidiooteille, että he ovat oikeuskelpoisia ja nuhteettomasti universaaleja ihmisoikeuksia kunnioittavia sivistyneitä ihmisiä. Sen sijaan “palestiinalaisten” muslimien harjoittamat kristittyjen vainot saavat jatkua tuttuun tyyliin ja lainsäädäntö “Palestiinassa” on edelleen ihmisoikeuksien irvikuva. Lasten koulutuksen taso “Palestiinassa”  ei myöskään tunnu huolettavan alati hyväuskoisia sveduhulluja, jotka täten laukaisevat kihomatojen sarjatulen YK:n julkaiseman lapsien oikeuksia määrittelevän yleissopimuksen päälle. Kaiken tämän lisäksi Ruotsi haistattaa pitkät vihervasemmistolaisen Human Rights Watch -järjestön asettamille lähtökohdille siitä, miten EU:n tulisi suhtautua “Palestiinaan”.

Eräs lukijoistani esitti nerokkaan ajatuksen, että meidän tulee kannustaa ruotsalaisia muslimeja perustamaan oma valtionsa Ruotsin sisälle! Kaikki tähän hankkeeseen myötämielisesti ja ruotsalaisvihamielisesti suhtautuvat maat voisivatkin sitten lahjoittaa armeijoidensa ylijäämäkalustoa ruotsalaisille muslimeille ja kannustaa heitä pyrkimyksessään “itsenäisyyteen”. Esim. kaikki ruotsalaisten viranomaisten laskemat 55 no go zonea voitaisiin liittää yhdeksi isoksi Swedustanin kalifaatiiksi. Mm. EU:n tuella ja pan-arabististen solidaarisuuskampanjoiden myötä kerättyjen lahjoitusten tuin Swedustanin Kalifaatin terroristit vapaustaistelijat voisivat ampua raketteja koulurakennuksiensa ja sairaalloittensa pihoilta ruotsalaisten vääräuskoisten siviliikohteisiin ja saman aikaisesti kaikki muut maat voisivat keksiä pakotteita yms. huuhaata ja niskalenkkejä, jolla Ruotsi pakotettaisiin tunnustamaan Swedustanin Kalifaatin itsenäisyys. Sanomattakin selvää on, että “palestiinalaisen” mallin mukaan tulee Swedustanin Kalifaatissa säättää lakipykäliä, jotka kieltävät ruotsalaisilta luvan liikkua “miehittämillään alueilla”.

Neuvon kaikkia lukijoitani boikotoimaan Ruotsia, ruotsalaisia liikeyrityksiä ja tuotteita sekä hurreja aina siihen asti, kunnes Swedustanin Kalifaatin itsenäisyys on tunnustettu ja viimeinenkin ruotsalainen on ajettu Pohjanmereen.

Dr. James Gonzo
Porvoossa 2. marraskuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

One comment

  1. Tiedä häntä vaikka Israelin ja Palestiinan välit paranisivat, jos yhdessätuumin alkaisivat rakentamaan muslimivaltiota ruotsiin. Molemmilla kuitenkin kokemusta prosessista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s