Avoin kirje sinulle Nasima, osa 2

nazimapaivitimoAatteelleen niskalaukauksen antaneiden demareiden kiintiömusuli Natsima Rattattaa-aah on taas laskenut vertaansa vailla olevan pölhöpopulismia perspiroivan imbesillilogiikkansa valloilleen. Syy-yhteyksien sillisalaatista ja infantiilista sensaationhakuisesta huuhaasta koostuva Nasiman kosteiden aivopierujen kakofoninen cresendo tuhnahtellee turhanpäiväisen pisuaarimedian palstoilla. Vihervasemmistolaismädättäjien agendan mukaisesti aiheena alati joko rasismi, jossa kaikki toisinajattelijat leimataan natseiksi, tai nk. tasa-arvoinen avioliittolaki, jossa perinteiset perhearvot korvataan parafiilisten perversioiden absurdilla normalisoinnilla, ts. isän oikeus työntää elimensä toisen “isän” rektaalionteloon asetetaan lapsen edun edelle. Jälkimmäistä ruoditaan siis tälläkertaa. Nasima oikein “ärähtää” Timo Soinille ja Jeesuksella ratsastavalle aasille aka Päivi Räsäselle. Pölhöpopulistisen orgasminsa eufoorisessa ekstaasissa Nasima, tuo allahin lahja demareille, rinnastaa heitä vanhollisiin muslimeihin, jotka siis edustavat juuri sitä uskonnoksi brändättyä varhaiskeskiaikaiseen beduiinilogiikkaan pohjautuvaa maailmankatsomusta jota, Nasima väittää aina silloin eudstavansa, kun siitä on hänelle jonkinlaista populistista hyöytyä.

Äkkisiltään ei tule mieleen yhtäkään kertaa jossa kumpikaan Natsiman sättimistä poliitikoista olisi halunnut hirttää homostelijoita, kivittää hauraiksi olettamiaan naisia, ristillenaulita kristittyjä, mestata vääräuskoisia, parjata ja vainota juutalaisia tai tehdä mitään muutakaan sellaista, jotka kuuluvat Naziman viittaamien koraania kirjaimellisesti toteuttavien hartaiden muslimien jokapäiväisiin uskonnollisiin toimenpiteisiin.

Demareille ylimieliseen tapaan Nazima valehtelee ja vääristelee omaa taustaansa sanoen olevansa “muslimitaustainen”. Totuushan on, että Nasima on kasvatettu puhtaasti Brezhneviläisen kommunismin ihanteiden mukaisesti. Vaikkakin vanhemmillaan on muslimitausta, ihan niin kuin Muammar Gadaffilla tai Sadam Husseinillakin oli, mutta Nasima itse on näiden kommunismiin kääntyneiden henkilöiden city-vasuristinen sekasikiö. On ironista että muslimeja silmittömästi tappaneen hallinnon edustajien jälkikasvu tuntee itsensä muslimiksi, ottaen huomioon että Neuvostoliiton vetäytyessä Afganistanista tuli myös Natsiman perheelle -kiitos siitä muslimien ja islamin- suunnaton kiire pakata kamppeensa ja suunnata Moskovan kautta Suomeen.

Nazima väittää olevansa “tyypillinen euroopassa asuva muslimi”. VÄÄRIN! Hän on tyypillinen kommunistiperheen jälkikasvu joka myöhemmällä iällä on nyppinyt rusinat niin kommareiden kuin demareidenkin pullista ja ratsastaa hänet hengiltä haluavan ideologian siivin kohti seuraavia EK vaaleja. Tottahan äänestäjien joukosta löytyy lukuisia aivoamputoituja imbesillejä, joidenka mielestä on kivaa, kooleeta ja modernia onanoida suvaitsevaisuuttaan äänestämällä populistiselta brändiltään “nuorta, maahanmuuttajataustaista musliminaista” Arkadianmäelle . Valheella on lyhet jalat, katsoaan kuinka pitkälle Nasiman ripakintuilla pötkitään tällä kertaa.

PS. Nasima, ymmärrän että sinulla on patologinen tarve saada naamasi ruutuun ja päästä pätemään. Tällaisilla halvoilla ja puhkikuluneilla populistisilla pöljäilyillä teet kuitenkin itsellesi ja puolueellesi arvaamatonta hallaa. Tuot samalla esille teikäläisten todelliset arvot ja värit. Eivät ne wanhat “Sorsan-polven” demarit turhaan teitä uusia city-juippi-demareita kulissien takana kutsu nimellä “ne hullut”. Jatka samaa rataa 😀

Dr. James Gonzo
Oslossa 29. lokakuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

3 comments

    1. Ählämistiset nimet toimivat kuten ählämistinen moraali; ne voi muotoilla aina tilanteeseen sopivaksi parhaaksi katsomallaan tavalla, eikä se siten ole koskaan väärin kirjoitettu. Nasiman voi kirjoittaa esim. “Nazima” tai “Natsima”, erinäisillä keskustelupalstoilla sitä tapaa myös muodossa “Nussima”. “Rasmyar” on suomalaistettu versio yleisimmästä käännöksestä “Razmyar”, kun taas “Rattataa-aah” kuvaa Nussmiaa mitä selkeimmin.

      1. ok. Ajattelin vaan, että olishan se hienoa, jos joku ääliödemari hakisi ton islamisti-natsima-nussimaa (sen oikealla nimellä) ja löytäisi ensimmäisenä hakutuloksena sun blogin. Menisi sen demari idiootin kahvit väärään kurkkuun 🙂

        Mutta menee se näinkin. Osuvasti kirjoitettu ja täysin samaa mieltä kanssasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s