Turkki ISIS-järjestön tärkein rekryalusta, Stubb vakaasti Turkin EU -jäsenyyden kannalla!

alexisisselfieSaksalainen Der Spiegel -lehti kertoo, että Turkki on ISIS -liikkeen tärkein rekrytointialusta. Merkittävä valtaosa jihad -turisteista yms. islamin ilosanoman lähetyssaarnaajista hakeutuu juuri Turkin kautta suorittamaan koraanin opein perusteltuja raakuuksia yms. pöyristyttäviä rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Turkin hallitus on Der Spiegelin mukaan ollut ISIS -liikkeen nousun merkittävin tukija, koska Turkki tuki kaikkia sellaisia liikkeitä, jotka vastustivat Syyrian hallitsijaa Bashar al-Assadia.

Turkki on tiettävästi tukenut ISIS -liikettä aseellisesti ja sijoittaa haavottuneita ISIS –taistelijoita/terroristejä sairaaloihinsa. Der Spiegel vakuuttaa omaavansa todistusaineistoa, jonka mukaan Turkki toimittaa ISIS -liikkeelle muonaa, aseita, ammuksia ja lääkintätarpeita. Eikä siinä kaikki, ISIS -liikkeen riveissä taistelee/terrorisoi tiettävästi ainakin tuhat harrasta turkkilaista muslimia.

Perustuslain vastaisesti pääminsterin virkansa aloittanut paskahousuinen pölhöpopulisti ja isänmaanpetturi Caj-Göran Alexander Stubb Flopp on jo MEP-vuosistaan asti ollut 101% vakuuttunut siitä, että Turkki on EU-kypsä maa ja EU-tarvitsee enemmän Turkkia kuin Turkki EU:ta. Jos Stubb Flopp olisi saanut päättää, Turkki olisi ollut EU-jäsen jo yli 10 vuotta sitten ja ISIS taitselijoilla/terroristeillä olisi siten tyystiin vapaa käynti ja liikkuvuus koko EU -alueelle. Tällaista kosketuksensa todellisuuteen menettänyttä älykääpiötä murhamiesten ja eläinrääkkääjien puolue Kokoomus markkinoi meille rautaisena ulkopolitiikan asiantutijana.

Lähde: Der Spiegel.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s