Kokoomuslaisilla akuutti tarve vihanhallintakoulutukseen

kokoomusshiningMediasuojatyöpaikkasopulien hyrräämässä valtamedian oravanpyörässä PerSut ovat kaikki parin nimeltämainitsemattoman kansanedustajansa möläyttelyjen tahi bloggausten takia leimattu rasistisiksi punaniskoiksi. Tätä samaa logiikkaa soveltaen Newsbygonzo -tiimi näkee kaikki kokoomuslaiset kotieläimiään potkivina eläinrääkkääjinä ja tunnereaktioitaan hallitsemattomina murhaajina.

Koiriaan rääkännyt ja naapurinsa kylmäverisesti impulsiivisen raivonpuuskansa aikana murhannut Kokoomuksen Nuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja Jukka-Matti Johannes Romppainen on verityössään osoittanut uhriaan kohtaan pyskopaattista välinpitämättömyyttä. Maatamme aiemmin luovannut Siilinjärven ihmelapsi ja rintamakarkuri Jyrki Käteinen ja nyttemmin pölhöpopulistinen paskahousu Caj-Göran Alexander Mulqvist-Stubbido ovat pääministerin virkojaan häröillessään osoittaneet identtistä psyokaappittista välinpitämättömyyttä rakasta isänmaatamme kohtaan.

Kunnianarvoisa Dr. James Gonzo ja Newsbygonzo -tiimi kantavat syvää huolta kokoomuslaisten mielenterveydellisestä hyvinvoinnista ja suositteleekin kaikkien Sekoomuksen jäsenkirjaa perstaskussaan kantavien ääliöiden hakemaan mitä pikaisinta konsultaatiota esim. tämänkaltaisilta palveluntarjoajilta.

Advertisements

3 comments

  1. Aika s*tanan pöljä pitää olla, että kokoomusta vielä tukee.

    No… tietenkin Sari Sairaanhoitaja ja Paavo Virkamies laulaa sen lauluja jonka leipää syö.

    1. Totta. Kokoomuksen loru taitaa olla jo lopussa. Alexander Flopp hakkaa viimeisiä nauloja Sekoomuksen arkkuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s