Tervetuloa takaisin kotiin rakkaat ISIS-terroristit, täällä teille halinalleja ja paapomista

assassin1Jeesuksella ratsastavan aasin aka Päivi Räsäsen luovaama sisäministeriö ei aio perua Suomeen palaavien ISIS -terroristiveteraanien passeja, eikä aio luovuttaa heitä kansainväliselle oikeusistuimelle, jossa heidät voitaisiin tuomita rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Sen sijaan Suomi järjestää iki-ihanaisten kukkahattutätien vastaanottokomitean, joka valmistautuu toivottamaan urhot tervetulleiksi takaisin “kotiin” halauksin ja halinallein. Myös poliisivoimamme ovat valmistautuneet sanomaan islamin ilosanoman lähettiläillemme “soosoo” ja heristämään isällisesti etusormeaan.

Suomen islamilaisen neuvoston imaami Anus Hajjar pulestaan muistuttaa näitä islamilaisia lähetystyöntekijöitä, että “keitä vastaan he menee taistelemaan: muslimeja vastaan”. Anus Hajjar ei kuitenkaan tuomitse ISIS -sankareittensa tekemiä kristittyihin kohdistettua kansanmurhaa, mestauksia ja ristille naulitsemisia, vääräuskoisten naisten raiskauksia ja orjuuttamista, saati sharia-lakien mukaisia kivityksiä yms. koraanin ohjeistuksien mukaisia hirveyksiä.

Lehdistömme markkinoi Anus Hajjarin huuhaata universaalina totuutena islamista ja muslimeista. Sitä mediasuojatyöpaikkasopulimme eivät tietenkään ymmärrä huomioida, että islamissa on lukuisia lahkoja ja oppisuuntia ja huuhaa-Hajjar edustaa niistä vain yhtä pienoista murto-osaa.

Tämä on verrannollista siihen, että pantaisiin mormooni valistamaan helluntailaista  Jeesuksen veriuhrista tai kuultaisiin kristiunskoa käsittävissä kysymyksissä ainoastaan jehovan todistajia, jotka tietenkin esiteltäisiin suurelle ja kristillisyydestä mitään tietämättömälle yleisölle alan johtavimpina asiantuntijoina joidenka suusta tulee se ainoa kristillisyyden empiirinen totuus.

Poliisivoimamme, Jeesuksella ratsastava aasi lakeijoineen ja sosiaalitanttamme eivät tietenkään kykene näkemään asiaa näin pitkälle, heille riittää että jokin taqqyah -muslimi lausuu heille “hilamia” jonka mukaan islam on rauhan uskonto ja ISIS -lähetyssaarnaajat toimivat islamia vastaan, vaikkakin he toteuttavat koraanin oppeja sen kirjaimellisessa muodossa.

Lähde: Iltapravda.

Advertisements

5 comments

 1. On kyllä todettava, että Päivi Räsänen, jota tässä nimittelet, ei ole toivottanut näitä ‘veteraaneja’ tervetulleiksi – itse asiassa KD puolueena ehdotti, että terroristeiksi lähteneiltä pitäisi ottaa kansalaisuus ja passi pois.
  Sisäministeri ei yksinään voi muuttaa Suomen lakia ja päättää toimintamalleista. Sensijaan Päivi on useasti puhunut sen puolesta, että pakolaisina tulisi ottaa vastaan nimenomaan vainottuja kristittyjä, joilla on suurimmat edellytykset arvostaa uutta kotimaataan ja sopeutua sen yhteiskuntaan.

 2. Päivi taas yrittää piilotella sen takana, ettei muka ole lakeja, joilla terroristeja ja ihmisoikeusrikollisia voitaisiin saattaa edesvastuuseen tekemisistään. Uskooko joku? Minä en. Minä taas uskon, että olemassa olevasta lakikokoelmasta löytyy ihan kivat lääkkeet. Minä uskon myös, että lakikokoelmasta löytyy lait Päivin tuomitsemiseen terrorismin suosimisesta. Kaikkihan riippuu siitä kuka lakikirjaa lukee, ja mitä sieltä haluaa löytää.

  1. Eikä saa unohtaa, että Päivin sisäministerikaudella lukuisat vihasaarnaajat ovat hyrränneet radikalisoimassa suomalaisia muslimeja, eikä Päivi ole tehnyt asian eteen yhtään mitään. Hyvin pian tämän jälkeen koko terrorismiturismi onkin sitten räjähtänyt käsiin.
   Täällä lisää:
   http://wp.me/p39sm7-FZ

 3. Kyllä pitää olla paljon päässä ja laissa vikaa! Mutta sehän nyt on todettu jo monesti ja monessa tapauksessa. Paska maa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s