Demarinuorilla ratkaisu somppukloppien syrjäytymiseen: uutukaiset pleikkarit fattasta!

somppumammajatelsuDemarinuoret ovat ratkaisseet kaikkien mamu-nuorten syrjäytymis- ja integraatio-ongelmat kertaheitolla ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Nuoria demareita edustavat järjen jättiläiset Ermin Zec ja Roby Mountrakis tietävät, että vanhentunut pelikonsoli aiheuttaa vakavan uhan syrjäytymiselle ja ainoastaan uusinta mallia oleva Sonyn konsoli takaa sen, että nuoren kurdin tai somppuklopin syrjäytymisuhka voidaan ennaltaehkäistä.

Luonnollisesti pakettiin tulee kuulua ajanmukainen sotapeli jossa oikeamieliset lukutaidottoman lapsirakastajaprofeetan seuraajat opettelevat alkuun virtuaalisesti teurastamaan vääräuskoisia. Tällä taataan teoreettinen pohjakoulutus kun sitten joskus siirrytään kalifaatin alueelle tositoimiin.

Kansanedustajaehdokas Junes Lokka laskee facebook -sivullaan, että kun PS4 konsoli maksaa sen vajaa 400 euroa niin ongelma on hoidettu Espoossa noin puolellatoista miljoonalla eurolla! kyllä tähän kannattaa satsata mielummin kun esimerkiksi lastensairaalaan joka on huomattavasti kalliimpi projekti ja sitäpaitsi siellä hoidettaisiin myös saastaisia vääräuskoisiakin. Ehkäpä jokin Päivi Harisen kaltainen viherpiipertävä mummonsa kavaltanut  maahanmuuttoasioiden huippuspesialistiksi brändätty rikollinen voisi laatia empiirisen tutkimuksen siitä, että minkälainen heilahdus näkyisi raiskaustilastoissa, jos jokainen tuleva koneinsinööri ja maamme tulevaisuutena meille markkinoitu nuori yön Timo voisi raitilla rähjäämisen sijaan paukutella vääruskoisia pleikkarilla vernomaksajiemme selkänahasta kupatun kotinsa rauhassa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s