Vihreät: mummonryövääjien ja kavaltajien puolue

vihreakoplaKun kansanedustajaehdokas Junes Lokka (aiheellisesti ja perustellusti) huoritteli YLE:n mediasuojatyöpaikkatoimittajaa, tuomitsivat valtamediat kaikki muutoslaiset huonotapaisiksi rääväsuiksi… Kun kansanedustaja Teuvo Hakkarainen teki lausunnon “ulisevista neekeriukoista”, tuomitsivat samaiset mediauojatyöpaikkatoimittajat kaikki PerSut islamofoobisiksi rasisteiksi… Tätä samaa logiikkaa soveltaen Newsbygonzo -tiimi julisti taannoin kaikki isänmaavihamieliset kokoomuslaiset paskahousuisiksi pölhöpopulistisiksi murhaajiksi… Mutta entäs sitten Vihreät?

Karjalainen.fi kertoo, että Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi Joensuun kaupunginvaltuustossa vihreiden ryhmässä istuvan Päivi Harisen, 58, syytteen mukaisesti törkeästä kavalluksesta. Harinen oli saanut valtuutuksen hoitaa äitinsä raha-asioita, kun äiti oli sairauden takia estynyt niitä itse hoitamaan. Vihreän ahneuden siivittämänä Päivi Harinen veti vanhukselta ohi kaikkiaan 72.000,- € usealta eri pankkitililtä. Harisen mamma heitti lusikkansa nurkkaan alkuvuodesta 2013 ja hetimiten monttubileiden jälkeen useampi kuolinpesän osakas teki poliisille tutkintapyynnön.

Tämän perusteella ja johtavien mediasuojatyöpaikkasopulien ja huorienkin logiikkaa soveltaen kaikki vihreät ovat siis mummojen kuolinpesiä ryövääviä ahneita ja häikäilemättömiä roistoja… Herääkin siis kysmys, että voiko tällaisella luonteenlaadulla varustettu vihervasemmistolaisten eudstaja tehdä noteeraamisen arvoista mamu-tutkimusta? Tällainen rikollinen luonne olisi mitä ilmeisimmin tullut tutkimuksessaan sellaiseen johtopäätökseen, että al shabaab on ihmisoikeusjärjestö ja sompanssien pitää saada lähettää Kelalta kuittaamansa rahaa. Olisikin siis aihetta tarkastuttaa, ettei yhdenkään mamu-viitteisen projektin tekijöinä ole epäluotettavia rikollista ainesta edustavia punavihermädättäjiä.

Lähde: karjalainen.fi.

Advertisements

One comment

  1. Niinpä. Tämä P.Harinenhan sai Suomen akatemialta 600 000e apurahan tutkimustyöhönsä ” maahanmuuttajat rajaseudun rikastuttajina ja elävöittäjinä”. Tutkimuskohteena tämä mediassakin eu-vaalien alla paistatellut menestystarina “Lieksan somalit”. Lieksan 300 somalistahan tosiaan 8 on töissä tai töihin rinnastettavissa suhteissa. 6 on töissä lieksan sosiaalitoimiston somalian kielen tulkkeina ja 2 on rinnastettavia. Olisi se nyt harmillista, jos jäisi tämä tutkimus tekemättä…tai jos ilmenisi, että Päivi-honey on viekastellut sen 600 000e kanssa. Kiusaus voi olla kovakin, jos huomioidaan, että hän ei epäröi pölliä omalta äidiltäänkään, niin miksei myös veronmaksajilta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s