Syyskuun Säälittävin Sekopää

syyskuunidioottiJokaisen kuun kuluessa järjestämme äänestyksen, jossa valitaan edellisen kuukauden merkittävin pyllyilijä. Valintakriteerinä on se, että ehdokas on ao. kuukauden aikana mainittu julkaisuissamme. Joulukuun viimeisellä viikolla valitaan kuukausivoittajista vuoden hyödyllisin idiootti.

Syyskuun Säälittävimmän Sekopään tittelistä kamppailee vain kaksi ehdokasta, mutta ei hätää, heidän kumpaisenkin sekopäisen idioottimainen pyllyily on nimittäin vertaansa vailla. Tiedossa on siis harvinaisen tasapuolinen kamppailu:

Helsingin piispa, Jeesuksella ratsastava islamofiili etnopopulisti aasi Irja Askola on vakaasti sitä mieltä, että islam on samalla puolella kuin kristinusko. Vierailtuaan taannoin Lönrotinkadun muhamettilaisessa pyllistelytuvassa hän kertoi, että “tapaaminen oli hyvin koskettava… sain istua perällä”. Samassa tilassa muslimimiesten hanureita ihaillut utopistinen ääliö on siis vakuuttunut siitä, että varhaiskeskiaikaiseen beduiinifasismiin pohjautuvalla seksitisellä ja niin ihmisoikeuksia kuin demokratiaakin halveksivalla ideologialla on Suomelle vain annettavaa. Jos tällaisella kosteiden aivopierujen sarjatulella ei ansaita paikkaa idioottiskaban karsintoihin, niin ei sitten millään.

Murhaajien ja luusereiden puolueen ikioma kiintitösomppu Nur Mohammad oli huolissaan siitää, että ISIS järjestön brändi jyrää somppujen oman Al Shabaab -liikkeen jalkoihinsa. Samaan hengenvetoon Nur Muhammed myös syytti suomalaisia siitä, että suomalaiset eivät tee tarpeeksi kotouttaakseen somput ja siksi suomalaiset ovat syypäitä somppukakaroiden syrjäytymiseen ja islamilaisen terrorismin ihanointiin. Islamillahan ei ole mitään tekemistä asian kanssa, eihän?

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s