Stubben manttelinperijä pidätetty henkirikoksesta. Kokoomus murhamiesten puolue?

kokoomuskruegerErkkonatsien pisuaarimedia Iltapravda “uutisoi” sensaationhakuisessa kiimassaan, että Kokoomuksen Nuorten Helsingin piirin toiminnanjohtaja Jukka-Matti Johannes Romppainen on tunnustanut tehneensä Helsingin Laajasalossa tannoin tehdyn murhan. Iltapravdan mukaan Romppaisen nimi löytyi Kokoomusnuorten Helsingin piirin nettisivuilta vielä perjantaina, mutta nyt nimi on sieltä salamyhkäisesti poistettu. Ennen nykyistä tehtäväänsä Romppainen työskenteli elokuusta 2012 lähtien Kokoomuksen Nuorten liiton viestintäpäällikkönä. Nimityksen yhteydessä kokkareet kertoivat Romppaisella olevan “kattava kokemus politiikan parissa toimimisesta sekä vaalikampanjoista ja että hän oli opinnoissaan perehtynyt viestinnän merkitykseen poliittisessa vaikuttamisessa”. Kun tällaisiin poliittisiin lahjakkuuksiin yhdistyy psykopaattiset luonteenpiirteet, niin Jukka-Matilla olisi mitä ilmeisimmin ollut edessään ruusuinen tulevaisuus edustamansa isänmaanvihamielisen puolueen riveissä.

Mediasuojatyöpaikkasopulien edustamilla älämölömedioilla on  käsittämätön tarve mustamaalata esim. kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen törttöilyjen perusteella kaikki PerSut punaniskaisiksi junteiksi tai kansanedustajaehdokas Junes Lokan rääväsuisten letkautuksien takia kaikki muutoslaiset huonotapaisiksi möläyttelijöiksi. Tätä samaa logiikka soveltaen voimme todeta isänmaavihamielisen Kokoomuksen olevan murhaajien, koulukiusaajien ja pölhöpopulististen paskahousurabulistien poliittinen ruummiillistuma.

Lähde: Iltapravda.

Advertisements

9 comments

 1. Tämä alkaa mennä jo liian pitkälle. Ei oikein tiedä itkeäkkö vain nauraa.

  Kyllä Suomi tarvitsee viimeistään nyt ne Käteisen suunnittelemat 1.8 milj. maahanmuuttajaa paikkaamaan työvoimapulaa. Kunhan noita tulis vain riittävän tiuhaan tahtiin, nopeammin kuin mitä kokoomusnuoret ehtii tappaan.

  Vahingon ilo paras ilo, eh heh hehe…

 2. Ai niin, ennustukseni. Se ‘ilmainen’ ruåttalainen uuden tulevaisuussuunnitelman tekijä, kun saa raporttinsa päätökseen, niin lopputulema on:

  Maahanmuuttoa pitää lisätä ja siihen pitää laittaa enemmän rahaa.

 3. Hollannissahan tehtiin tutkimus, jonka mukaan yhtä työssäkäyvää maahanmuuttajaa kohden on yksitoista sosiaalituillaeläjää. Suomessa tietysti saa sosiaalitukia helpommin, eli meillä suhdeluku on isompi. No saadakseen siis 1,8 miljoonaa työtä tekevää mamua, niin niitä pitäisi ottaa tänne yli 20 miljoonaa. Kuulostaa minusta aika paljolta.

  1. Tuohon matematiikkaan vedoten herääkin siis kysymys:

   Onko Suomella oikeasti varaa toteuttaa Kataisen maahanmuuttoutopiaa?

   Pasi / Newsbygonzo -team

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s