YLE kertoo, että YLE on entistä luotettavampi, avoimempi, riippumattomampi ja ammattitaitoisempi

ylehomerVerorahoilla märehtivät kekkoslovakialaisen aikakapselin aka YLE:n post-taistolaisessa krapulassa örisevät entisistä stalinisteista koostuvat mediasuojatyöpaikkasopulit ilmoittavat, että “suomalaisten mielestä YLE on entistä luotettavampi, avoimempi, riippumattomampi ja ammattitaitoisempi”. Jos nyt on näin, niin mitä YLE oli ennen? Koko otsikon asetelmahan viittaa siihen, että ennen oli toisin. Eikö tuo kekkoslovakialainen aikakapseli ollutkaan niin luottettava, avoin, riippumaton ja ammattitaioinen mitä se väitettään olevan? Oliko Mamba -yhtyeen Tero Vaaran viimevuonna saama YLE -porttikielto sittenkin vain täydellistä inkompetenssia vai riippumattomuuden silmille sylkevä krypto-fasismiin pohjaava poliittinen päätös? Olemmeko me YLE-pakkoveron maksuun alistetut kansalaiset vastaisuudessa turvassa journalistiseen impotenssiin pohjautuvilta kansanpedagogisilta ylilyönneiltä?

Käytännössä tällaiset rikinkatkuiselle omakehulle löyhkäävät huuhaaälämölöt ovat vain epätoivoisia pyrkimyksiä pyhittää epäoikeudenmukainen pakkovero, jolla ylläpidetään kekkoslovakialaisen aikakapselin sisäsiittoisten toimittajasekasikiöiden vegetatiivista tilaa… Ja hei, tämäkin empiirisenä tutkimuksena esitettävä verbaali ripuli on siis kustannettu sinun selkänahastasi kupatulla pakkoverolla!

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

2 comments

  1. “suomalaisten mielestä YLE on entistä luotettavampi, avoimempi, riippumattomampi ja ammattitaitoisempi”. Jos nyt on näin, niin mitä YLE oli ennen?!

    No sehän oli YLE:n mielestä tietenkin erittäin luotettava, erittäin avoin, erittäin riippumaton ja erittäin ammattitaitoinen. Nyt sen on ENTISTÄ luotettvamapi…. jne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s