Heja Sverige ja juutalaiset Välimereen!

hamasverigeRuotsi teki taas sen, minkä se on aina tehnyt parhaiten: puukotti suvaitsevaisuusfasismin nimissä demokratiaa selkään. Heti perään alettiin Jyrki Kataisen tyyliin häröillä kasaan hallitukseksi kutsuttua apinasirkusta, jossa Ruotsi Demokraatit puliveivattiin fasistisesti paitsioon päätöksen teosta. Näin ei pelkästään osoitettu välinpiutämättömyyttä hyville vaalitavoille ja demokratialle, vaan samalla halveksittiin lähes miljoonan ruotsalaisen äänestäjän tahtoa, jotka täten julistettiin väärin ajattelijoiksi ja väärin äänestäneiksi hylkiöiksi.

Ruotsin kotileipoisille vihervasemmistolaisille mädättäjille ei tietenkään riitä se, että kotimaassa kustaan demokratian päälle vaan samalla johdonmukaisella ”politiikalla” tulee romuttaa myös maan ulkopolitiikka. Mikäs muukaan sopisi islamofiliasta ja antisemitismistä niiden patologisimmissa muodoissa kärsivälle maalle sen paremmin, kuin tunnustaa kansantaloutensa terrorismin ja hyvien ihmisten kusettamisen varaan rakentava jordanialaisten terroristien keksimä ”Palestiina” itsenäiseksi valtioksi.

Nythän on niin, että Ruotsi Demokraatit ovat laillinen parlamentaarinen puolue joka on ansainnut paikkansa ruotsalaisten äänestäjien luottamuksella. Kuitenkin Ruotsin uusi hallitus on katsonut parhaaksi syrjiä sitä muutaman miljoonan riemuidiootin “heja grappar och lällällää!” -huutojen siunaamana. Samaan aikaan avoimesti terroristisen ja antidemokraattisen ihmisryhmän tuulesta temmattuihin perusteluihin pohjautuvia pyrkimyksiä itsenäistyä tuetaan tunnustamalla ”Palestiinan” itsenäisyys… Vihervasemmistolaisten riemuidioottien logiikkaa on totisesti mahdotonta terveellä järjellä tulkita… Edelleen johdonmukaista tässä toiminnassa on se, että Ruotsi ilmottautuu Israelin viholliseksi jo senkin puolesta, että Ruotsista on muuttanut eniten juutalaisvähemmistöä pois kuin mistään eurooppalaisesta maasta ja syynä on mikäs muu, kuin musimitaustaisten mamujen avoimesti harjoittama juutalaisviha ja vihervasemmistolaisittain motivoitu islamofiilinen antisemitismi.

Ruotsalaisten kosteat aivopierut saavat tietenkin Suomen vasemmistossa aikaan housujen kostumista ja orgastista huokailua. Meidän perinteemmehän on aina ollut sellaista, että mitä ruotsalaiset idiootit edeltä, niin sitä kukkahattupaskiaiset ja muut vihervasemmistolaiset hyviä ihmisiä leikkivät aivoamputoidut ääliöt suut vaahdoten perstä. On siis luonnollista, että tässä kiimassa sitten vaaditaan myös Suomea tunnustamaan ”Palestiinan” itsenäisyys. Demareiden juutalaisia patologisesti vihaava ulkoministerimme Punikki-Eki Tuomioja antoi myös sopulimaisesti ymmärtää, että Ruotsin tie on myös Suomen tie. Punikki-Eki ei jäänyt ainoaksi suomalaiseksi poliitikoksi joka näin ajattelee, nimittäin Alexander Stubbidon menestyksen myötä pölhöpopulististen paskahousujen huuhaa-puolueeksi mutatioituneiden kokkareiden Pertti Salolainen oli myös samoilla linjoilla. Järjen valoa kuitenkin pilkahtaa odottamattomalta suunnalta, sillä Jeesuksella ratsastava aasimme Päivi Räsänen on asian tiimoilta ottanut kantaa realistisesti. Toivottavasti Päivi on lopultakin huomannut, että aasikin voi löytää valon kun astuu alas Jeesuksen selästä.

Itse paheksun syvästi Ruotsin aikomusta. Tämän johdosta olen päättänyt laittaa myyntiin kokoelmani ruotsalaisen klassikoni; Volvo P1800 ajoneuvon (kaupanpäälle kuva jossa Roger Moore poseeraa kyseisen auton ratissa)  ja olen pannut hakuseen israelilaisen klassikon; aikoinaan Suomessakin “mooseksen tohvelina” tunnetun Kaiser-Frazerin vuodelta 1954. Wanha aseveljeni ja rakas ystäväni Tripla on jo onnistunut löytämään erittäin mielenkiintoisen yksilön Haifan liepeiltä.

Dr. James Gonzo
Malmössä 8. lokakuuta, Herramme vuonna 2014

Advertisements

3 comments

  1. Ruotsissa Lasol-demokraatit ja suomessa SDP pitävät Palestiinalaista terroristijärjestöä harmittomana ryhmänä. Kun suomen demarien isis-vastaavalta Nasima Razmyarilta kysyy, niin hänen mielestä rakettien ampuminen ei ole millään tavalla rinnastettavissa terrorismiin. “Ampuvathan suomalaisetkin uutena vuotena raketteja”, sanovat demarit kuin yhdestä suusta. Samaan hengenvetoon SDP-leiristä todetaan, että maahanmuuttoa ei tule tiukentaa, sillä lentäähän linnutkin rajojen yli Suomeen. Mikseivät siis ihmisetkin saisi vapaasti liikkua ja ottaa sosiaaliturvaa sieltä mistä parhaiten maksetaan

  2. Ostettiin ensi kesäksi lomalennot Suomeen ja Hki-Tel Aviv kymmeneksi päiväksi. Aikaista vielä kysellä, majoitus ei ole tiedossa esim. Haifassa olisi mukava käydä ja Triplaa tapaamassa. Mutta katsotaan tarkemmin ensi keväänä.

    Ostan änskälläkin kaupasta kaikki israelilaiset tuotteet jotka löydä, koska musulmaanit pitää boikottidemonstraatiota kaupan ulkopuolella joka lauantai.

    Avokadot on isralilaisia, tänäänkin ostin ison pussillisen.

    – buuri johannesbuurista –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s