amnesia international juhlii Belgradin pervoilua suurena ihmisoikeusvoittona

amnesiapooftersPerverssien ja maailmaa parantavien vihervasemmistolaisten riemuidioottien yms. antisemiittisten hyvien ihmisten eturintamana toimiva seksuaalivähemmistöpopulistinen amnesty international amnesia international ylistää suurena ihmisoikeusvoittona sitä, että erinäisistä sukupuolisista kohdehäiriöistä eli parafilioista kärsivät perverssit ovat saaneet avoimesti homostella Belgradin kaduilla. Kyseinen järjestö ei kuitenkaan ole pienimmässäkään määrin osoittanut huoltaan siitä, että minkälaista syrjintää esim. Kosovon serbit joutuvat etnisen taustansa takia kotimaassaan kärsimään. Ei ole amnesia internationalilta myöskään irronnut mainittavaa sympatiaa arvostella vastaavalla multituudilla ei-muslimien asemaa järjestäen kaikilla sellaisilla alueilla, joilla islam on selkeässä valta-asemassa. Itseasiassa suurin kyseisen huuhaa-puulaakin saavutus “ihmisoikeusrintamalla” on arvostella Israelia siitä, että se sekulaarina demokratiana puolustautuu “palestiinalaisiksi” itseään kutsuvien jordanialaisten islamofasistien antisemitismiä vastaan. Merkittävyydellään komeilee myös sellainen saavutus, että amnesia internationalin puupäät ovat onnistuneet lisäämään omiin kyselykaavakkeisiinsa perinteisen mies/nainen -sukupuolivalinnan rinnalle autofobiseen sukupuolielintensä parafiliseen mutilaatiosyndroomaan viittaavan termin “transgender”.

Lähde: amnesia international.

Advertisements

2 comments

  1. Halpahintaista suvaitsevaisuubrändäystä. Transgender on henkilö, joka keskellä sukupuolenkorjausprosessia. Prosessin jälkeen he sitten ovat miehiä tai naisia.
    …nyt suvaitsevaisesti saatte ilmaista sukupuoleksenne “prosessissa” ja saamme somasti suvakkien hyväksyntää osaksemme. Niljakasta.

  2. Hyvä kirjoitus taas. Ei ehkä kuulu tämän tekstin aiheeseen mutta en malta olla sanomatta että harvoin näkee että joku ottaa kantaa Kosovon serbien syrjintään, Tuo kansahan demonisoitiin 90-luvun Balkanin “demokratia”-tapahtumissa, jotka, kuinkas muuten, satoivat islamin laariin. “Hyvän” puolella olleen Kroatian todella karmaiseva historia serbejä ja juutalaisia kohtaan vain 70-vuoden takaa vaiettiin kuoliaaksi sataprosenttisesti. Mielestäni hyvä esimerkki nykymedian pelottavasta voimasta manipuloida yleistä mielipidettä ja tietoisuutta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s