Dr. James Gonzon haastattelussa PerSujen poliittinen pop-tähti Juho Eerola

eerolahaastattelukuvaKotkan oma paikallinen matadori  ja pitkään hyysäyskoneiston oravanpyörässäkin hyrrännyt kansanedustaja Juho Eerola pyllähti politiikan areenalle sangen outona lintuna. Vastaanottokeskuksen hyvänä ihmisenä, suomi-rock popparina ja paikallislehdistön kolumnistinakin poliittista säiläänsä terottanut Juho kipusi Arkadianmäelle vuoden 2011 jytkyn saattelemana. Parlamentaarikon urataipaleensa alkumetreillä poliittiseksi pösilöksi leimattu teräväsanainen ja poliittisen korrektiuden omertaa kunnioittamaton pitkätukka erottui pian edukseen persujunttien harmaasta huuhaa-massasta. Juho on nopeasti kivunnut kotimaisen politiikan tähtitaivaalle ja oppinut niin ihastuttamisen kuin vihastuttamisenkin jalot taidot. Erityisesti hyvinä ihmisinä ja oikein ajattelevina maailmanparantajina itseään pitävät vihervasemmistolaiset hamppuaivot ovat kertaan jos toiseenkin vetäneet luomu-herneitä nenäänsä ja yskineet reilunkaupan kahvinsa näppikselleen Juhon lausunnoista pahastuessaan. Myös suojatyöpaikkasopuleista koostuva post-taistolaisessa krapulassaan örisevä valtamedia on tehnyt parhaansa torpedoidakseen Juhon uran nousukaarta, mutta jokainen laukaus on ollut surkuhupaisa ohari.

Dr. James Gonzo haki kellaristaan tavallista paremman pullon Baroloa ja vaihtoi ajatuksia kohukansanedustajan kanssa. Tyylipuhtaan pikkuporvarillista juttutuokiota siivitti ensiluokkainen Robiolo –juusto ja Alkon EU-säädösten vastaisen riistomonpolin ohi hankittu alkoholikulttuuriamme rikastuttava laatuviini.

 1. Dr. James Gonzo: Oletko enemmän viini vai olut -miehiä? Tiedän, että et ainakaan sylje lasiin.
  Juho Eerola: Olutmiehiä. Viini kelpaa, jos kalja loppuu.
 2. Dr. James Gonzo: Olet siis enemmän äijää kuin homoa mitä juomaksiin tulee?
  Juho Eerola: Kyllä. Tarkennan kuitenkin, että jos naiset loppuu, en siirry miehiin.
 3. Dr. James Gonzo: Joku poliittisesti korrekti seksuaalivähemmistöpopulistinen vasemmistovajakki tulkitsisi vastauksesi kaappihomoilevaksi homofobiaksi. Onko sinulla jotain seksuaalivähemmistöjä vastaan?
  Juho Eerola: Ei sen enempää kuin vaikka Jehovan Todistajia vastaan. Olkoot keskenään miten haluavat, mutta minun luukkuuni ei vartiotornia tyrkätä.
 4. Dr. James Gonzo: Mitä näet kun katsot peiliin?
  Juho Eerola: Ajamattoman kesäparran. Alan kohta näyttämään Isis-mieheltä, tai Che Guevaralta, ellen siisti olemustani. Toisaalta seurakuntavaalien tähden saattaa olla hyväkin asia vaikuttaa Jeesukselta.
 5. Dr. James Gonzo: Oletko mielestäsi hyvä ihminen?
  Juho Eerola: Viittaan edelliseen kysymykseen. Minussa, kuten kaikissa ihmisissä, on sekä hyvää että pahaa.
 6. Dr. James Gonzo: Anna esimerkki hyvästä ja toinen pahasta.
  Juho Eerola: Pahaa on haju, hyvää taju.
 7. Dr. James Gonzo: Olet myös muusikko ja muusikothan ovat yleensä viherpiipertäviä vasureita. Miksi ihmeessä valitsit “äärioikeiston ja nationalismin” ihmistä lähellä olevien pehmeiden arvojen ja yleisellä tasolla oikeaksi julistetun ajattelumallin sijaan?
  Juho Eerola: En ole itse valinnut mitään, vaan minut on valittu.
 8. Dr. James Gonzo: Kuinka tuo kävi? Soinin Timppako kolkutti oveasi ja sanoi, että “tule kanssani jytkyyn”?
  Juho Eerola: Tarkoitin, että kansan äänillä minut valittiin. Puolueen valitsin kuitenkin ihan itse joskus nolkytluvun puolessa välissä. Musahommat olen kuitenkin, ihan jo bändikavereittenkin tähden pitänyt erossa politiikasta. Suuri Tuntematon on levyttänyt yhden kappaleen, jonka jotkut on sanoneet haiskahtavan äärioikeistolle. Sen nimi on Bobi ja se kertoo herra Sivenin elämän -ja kuoleman tarinan. Tänä syksynä julkaistaan uusi sinkku, nimeltä Jukolan viesti ja siinä mainitaan Impivaara. Sanoitus on yhteiskunnallinen, mutta ei poliittinen. Toisaalta kyllä huvittaisi vähän olla oikean laidan vastine Pelle Miljoonalle, mutta pidetään nyt kansanedustajan ja Guns ‘n edustajan hommat erillään.
 9. Dr. James Gonzo: Jos olet musikaalisesti katsottuna noin täynnä epätoivoa ja vihaa, niin pölyyntyykö rokkarin kaapissasi ehkä death-metal luurankoja?
  Juho Eerola: Ei ole. Suomirokki- ja iskelmäluurankoja on enemmän. Pahin kaikista on karaokeluuranko. Se on jopa mieskuoroluurankoa ahdistavampi.
 10. Dr. James Gonzo: Olet työskennellyt maahanmuuttajien vastaanottokeskuksessa, joten sinun pitäisi olla syvällisesti perillä siitä, minkälainen rikkaus erityisesti muslimitaustaiset pakolaiset ovat maallemme, mutta olet kuitenkin islamofobinen rasisti. Miksi ihmeessä?
  Juho Eerola: Aika pitkälti juuri työkokemukseni ovat vaikuttaneet siihen, mitä ajattelen maahanmuutosta ja sen siunauksellisuudesta isänmaallemme.
 11. Dr. James Gonzo: Miltä tuntuu kun suvaitsevaisto ja oikein ajattelevat hyvät ihmiset arvostelevat kokemustasi maahanmuuttajista? Heidän lähin kosketuspintansa mamuihinhan on starttiraharallilla pyörivä korttelin pizzeria (jonka kassakoneen luukku on käteismaksajien varalta aina vähän raollaan) ja verorahoista kustannetut monikulttuuriset katukarkelot ja puistotapahtumat.
  Juho Eerola: Kyllähän se viXXXtaa. Jollain punavihreillä nettipelloilla kukkii minuunkin liittyen sellaista rikkaruohoa, että olen joku impivaarallinen persu, jolla ei ole maahanmuuttajista mitään tietoa tai kokemusta, vaikka oikeasti on yli kymmenen vuoden työkokemus humanitäärisestä maahanmuutosta ja muusta mokuilusta.
 12. Dr. James Gonzo: Ulosantisi ovat usein suorapuheisia ja poliittisesti epäkorrekteja, onko tarkoituksesi tietoisesti kusta jonkun kiukaalle?
  Juho Eerola: No jos nyt ei suoranaisesti kusta, niin ainakin heittää öljyä kiukaalle ja vettä laineille. Olen huomannut, että epäkorrektin möläytyksen jälkeen pääsee telkkariin puhumaan viisaita.
 13. Dr. James Gonzo: Perustuuko paatoksesi siis pelkkään persuilevaan populismiin?
  Juho Eerola: No ei nyt pelkästään siihen.
 14. Dr. James Gonzo: Oletko varma, että et kuitenkaan kuse omaan saappaaseesi?
  Juho Eerola: Kyllä se melkoista taiteilua on. Jos heittää liikaa löylyä, saattaa itse joutua kyyristelemään.
 15. Dr. James Gonzo: Miksi luulet, että anarkomarkojen “PerSSuihin” kohdistuva kaikki rikoksen piirteet täyttävä vandalismi ei ole fasismia, mutta yleisessä retoriikassa lainsäädäntöä kunnioittavia ja demokratian sääntöjen mukaan pelaavia persuja kuvaillaan fasisteiksi?
  Juho Eerola: Tässä on se sama ilmiö, kuin aikoinaan Neuvostoliiton rauhan pyssyjen kanssa. Vasemmisto on kautta historian ollut tuommoista, että ne pyrkivät määrittelemään mikä on oikeaa ajattelua. Sitten jos joku ajattelee toisin, niin niitä saa aatteen nimissä kohdella just siten, miten ne itse pyrkivät kieltämään muita tekemästä.
 16. Dr. James Gonzo: Onko persujen puoluetoimistoon tehty isku mielestäsi jälleen yksi todiste siitä, että äärivasemmisto yrittää uittaa Ruotsista tuttua ulkoparlamentaarista toimintaa Suomeen, jotta persuja voisi hakata poliittisen korrektiuden nimissä?
  Juho Eerola: Just siitä on kysymys. Kaiken maailman Armit ja Danit, ei kun Liit ja Dannyt kirjoittavat kirjoja äärioikeiston vaarallisuudesta ja tämä niitten hurraajaporukka tekee itse sitä mihin väittävät persujen yllyttävän.
 17. Dr. James Gonzo: Pohjustaako äärivasemmistolainen väkivalta ja siitä saadut lievät tuomiot tai syyttämättä jättämiset islamofasistisen tai ylipäätään (vasemmisto-) fasistisen väkivallan nousua?
  Juho Eerola: Tätä minä pelkään. Islamisteilla ja puna-anarkisteilla on yhteinen vihollinen. Tai ainakin ne kuvittelevat sellaista olevan. Ne tarvitsevat vihollisen ja persut on helpoin sellaiseksi leimata kun ei meillä tosiaankaan mitään varteenotettavaa väkivaltaista äärioikeistoa oikein ole.
 18. Dr. James Gonzo: Onko rasistista puhua maahanmuuttajien johtopaikasta raiskaus- ja väkivaltarikostilastojen kärjessä?
  Juho Eerola: Ei ole. En ymmärrä miksi tätä hyssytellään. Tai ymmärrän toki. Ei haluta myöntää että ne tyhmät persut olivat tässäkin oikeassa.
 19. Dr. James Gonzo: Suomessakin itähelsinkiläisten muslimien kutsusta vieraillut islamilainen kansankiihoittaja ja Lee Rigbyn Lontoon kadulla keskellä kirkasta päivää murhanneiden muslimien aatteellinen oppi-isä Anjem Choudary pidätettiin Lontoossa kytköksistään muhamettilaiseen terrorismiin. Kuluneiden vuosien aikana sisäministerinämme toimiva Jeesuksella ratsastava aasi on sallinut lukuisien Choudaryn kaltaisten vihasaarnaajien vieraillevan maassamme. Nuo kaftaanihyypiöt ovatkin julistaneet täällä omaa tulikiven katkuista tulkintaansa islamin ilosanomasta. Uskotko, että noiden partajaakkojen vierailut Suomessa ovat kiihdyttaneet muslimiemme valmiutta liittya ISIS ja/tai al shabaab liikkeiden leipiin?
  Juho Eerola: No ei kai ne muuten täällä pyrkisi käymään, jos siitä ei jotain hyötyä niille olisi.
 20. Dr. James Gonzo: Pitäisikö vihasaarnaajia maahamme kutsuville yhdistyksille/henkilöille langettaa sanktioita?
  Juho Eerola: Kyllä, ehdottomasti.
 21. Dr. James Gonzo: Mitä ne sanktiot voisivat olla?
  Juho Eerola: Eikö murhan suunnittelukin ole nykyään rangaistavaa? Avunannosta murhan suunnitteluun voisi tuomion lykätä, jos saarnassa semmoisia puheita ilmenee.
 22. Dr. James Gonzo: Näetkö islamilaisittain motivoidun terrorismin vaarana yhteiskunnallemme?
  Juho Eerola: Tästä olen puhunut jo ainakin kahdeksan vuotta julkisesti. Alkuun vain haukuttiin suvaitsemattomaksi rasistiksi. Nyt ei sanota mitään, kun jokainen tunnustaa, että ”suomalaismiehiä” lähtee Syyriaan sotimaan aatteensa puolesta.
 23. Dr. James Gonzo: Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta, että tiedän täsmälleen mitä tarkoitat. Onko lainsäädäntömme ajantasalla ja pätevä tuomitsemaan islamilaisittain motivoitua viharikollisuutta ja terrorismiä?
  Juho Eerola: No ei ole. Täällä ollaan enemmän huolissaan siitä, että saadaanko Syyriasta palaaville kuntoutusta ja muuta veteraanivirikettä.
 24. Dr. James Gonzo: Jos ei osaa olla maassa maan tavalla, niin pitääkö lähettää maasta pois?
  Juho Eerola: Kuussa on tilaa, jos ei maassa osaa käyttäytyä.
 25. Dr. James Gonzo: Entäs jos kyseinen henkilö on saanut Suomen kansalaisuuden? Pitäisikö siitä huolimatta ottaa passi pois ja poistaa maasta?
  Juho Eerola: Pitäisi ottaa käyttöön ehdollinen kansalaisuus, esimerkiksi viideksi vuodeksi. Jos osaisi olla ihmisiksi, niin sitten saisi pysyvän kansalaisuuden. Koripalloseuratkin lähettävät epäonnistuneet jenkkivahvistukset Atlantin yli takaisin. Ei ne penkillä istuvien pelireissuja maksele.
 26. Dr. James Gonzo: Onko mielestäsi hyvä asia, että Suomi on kaksikielinen maa?
  Juho Eerola: Todellisuudessa Suomi on suurimmaksi osaksi yksikielinen. Elävää kaksikielisyyttä on vain paikoin Uudella- ja Pohjanmaalla. Ruotsia äidinkielenään puhuvat ovat kuitenkin Suomen hyödyllisin vähemmistö. Jos ette minua usko, niin kysykää Mannerheimiltä. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos he keskenään hoitavat asiansa ruotsiksi, mutta pakkoruotsia ei tarvita. Se on turha kustannuserä ja syö resursseja tärkeämmiltä kieliltä. Jos muka joku ruotsinkielinen ei suomea osaa, niin kaksikieliset palvelut esim. terveysasemilla saadaan toteutettua halvemmalla kun järjestetään etätulkkaukset, kuten muidenkin vähemmistöjen kanssa. Eihän koko kansalle opeteta venäjää tai somaliaakaan sillä verukkeella, että pystytään niille ryhmille lakisääteiset palvelut turvaamaan. Todellisuudessa ruotsia puhuvat käyttävät näissä tilanteissa suomea, tai sitten viranomainenkin on äidinkieleltään svenski.
 27. Dr. James Gonzo: Siis selkeä NEJ TACK! pakkoruåtsille?
  Juho Eerola: Naturligtvis.
 28. Dr. James Gonzo: Entä kantasi siihen, että RKP jököttää aina hallituksessa kuin tikku paskassa?
  Juho Eerola: Hallituspaikka ei jatkossa tule enää olemaan RKP:lle automaattinen.
 29. Dr. James Gonzo: Haluatko siis päivittää hallitusjärjestelmäämme demokraattiseen käytäntöön, jossa salkkuja ei automaattisesti jaeta etnisin perustein?
  Juho Eerola: No varmasti haluan.
 30. Dr. James Gonzo: Onko rasistista, että vähemmistövaltuutetun paikasta on tullut hurreille varattu suojatyöpaikka vai onko oikeasti niin, että vain hankolaisen pursiseuran kommodorin vesa voi oikeasti tietää miltä tuntuu edustaa vähemmistöä?
 31. Juho Eerola: On se sellaista positiivista erityiskohtelua, jota ehdottomasti vastustan.
 32. Dr. James Gonzo: Olet kertaan jos toiseenkin soittanut suutasi teemasta kehitysapu. Eikö sinua yhtään hävetä arvostella kehitysapua ja sen järkipohjaisesti perustelematonta välttämättömyyttä?
  Juho Eerola: Ei hävetä. Perussuomalaisten tänä syksynä esittelemä uusi vapaaehtoisuuteen pohjautuva kehitysapumalli on vallankumouksellinen. Valtio säästäisi 600 miljoonaa, eikä annetun avun määrä laskisi yhtään, mikäli uskomme tutkimuksia suomalaisten auttamishalusta. Edelleen kehitysapu koordinoitaisiin gebardihattuisten verikourien ohi kansalaisjärjestöjen hyvän työn kautta.
 33. Dr. James Gonzo: Lakkauttaisitko siis kehitysavun sellaisessa muodossa kuin sitä nyt harjoitetaan?
  Juho Eerola: Kyllä. Nyt menee valtiolta reilu miljardi hallitusten välisiin suoriin budjettitukiin ja Brysselin välikäsien kautta. Meidän mallissamme menisi vain 250 miljoonaa, jolla turvattaisiin suunnilleen nykytasoinen kansalaisjärjestöille menevä tuki, vaikka kukaan ei lahjoittaisi mitään. Ja jos on uskominen aiheesta tehtyihin tutkimuksiin, niin kansa kyllä lahjoittaisi. Etenkin kun siitä saisi verovähennykset 200,- euroon saakka. Tässä terveiseni uudelle kehitysyhteistyö ministeri Paaterolle, joka muuten on miltei naapurini. Ainakin Lapin standardien mukaan.
 34. Dr. James Gonzo: RASISTI!!!
  Juho Eerola: No niinpä 🙂
 35. Dr. James Gonzo: Jaatko kansan ylivoimaisen mielipiteen siitä että Stubb on inkompetentti narsisti joka nalkitti suuren äänestäjämäärän texasilaisen autokauppiaan valheellisella hymyllä ja paskapuheella, vai uskotko hänen kirkkaan hammasrivistönsä takaa paistavaan selkeään näkemykseen ja suoraviivaiseen johtajuuteen?
  Juho Eerola: Kyllä kansa tietää. Kansaa on toki monen kaltaista ja osa kyllä kannattaa Stubbiakin. Ei kuitenkaan enemmistö.
 36. Dr. James Gonzo: Stubb on todistanut, että koulukiusaajilla on kirkas tulevaisuus Suomen poliittisella kentällä. Oletko sinä entinen koulukiusaaja?
  Juho Eerola: Olen. Olen ollut myös koulukiusattu, sekä sivusta nauraja. Yläasteella ryhdistäydyin ja aloin puolustaa pienempiä.
 37. Dr. James Gonzo: Millaisen kuvan sait vuosia duunareiden jäsenmaksuilla porsastelleesta Antti Rinteestä hänen syyttäessään persuja arvojen puuttumisesta, rasismista ja fasismista? Onko mielestäsi parlamentaarisen puolueen johtohahmon kannanotto sivistyneen demokratian mukainen?
  Juho Eerola: Demarit on menettänyt äänestäjiään eniten juuri ehkä perussuomalaisille. On harhaluulo, että meitä rasisteiksi väittämällä ne saisivat leijonakoruja kaulassaan kantavat Suomipaitaiset rautakouraduunarit konepajoilta takaisin kannattajikseen.
 38. Dr. James Gonzo: Näetkö Venäjän uhkana Suomelle, vai onko kuluneiden viikkojen lööpeissä kyse pelkästä sopulimedian russofobisesta sensaatiokiimasta?
  Juho Eerola: Etenkin kaakkois-suomalaiselle Venäjän vieressä asuminen on vähän sama juttu kuin napolilaiselle on pitää majaa Vesuviuksen rinteillä. Yleensä maaperä on satoisaa ja hyvää, mutta täytyy vaan olla varautunut siihen, että tietyin väliajoin maa tärisee ja joskus tulee tultakin niskaan.
 39. Dr. James Gonzo: Pitäiskö Suomen liittyä Natoon, vai riittääkö, että miinoitamme itäisen rajalinjamme kunnolla?
  Juho Eerola: Olen joskus vastustanut kiivaastikin Suomen NATO-jäsenyyttä. Enää en vastusta. Ainakaan niin kiivaasti. Jos emme saa riittäviä panostuksia omiin puolustusvoimiimme, niin sitten sotilasliitto saattaa olla pakkoratkaisu. Mieluummin kuitenkin luottaisin niihin miinoihin.
 40. Dr. James Gonzo: Pääministeriämme leikkivä pölhöpopulistinen pelle Alexander Stubb vakuutteli minulle kerran MEP-kautenaan Brysselissä suu vaahdoten, että EU tarvitsee Turkkia enemmän kuin Turkki EU:ta. Pitäisikö EU:ta laajentaa Euroopan rajojen ulkopuolelle?
  Juho Eerola: Turkki on murha, sanovat eläinaktivistitkin. En halua EU:n laajentuvan enää yhtään itä- ja eteläsuuntaan, paitsi ehkä korkeintaan Kannakselle ja Petsamoon. Jos Norja, Sveitsi tai Islanti haluavat tulla, niin tervetuloa, mutta eiväthän ne niin hölmöjä ole.
 41. Dr. James Gonzo: Jos persut ovat seuraavassa hallituksessa ja saisit valita itsellesi ministerin salkun, niin minkä salkun valitsisit?
  Juho Eerola: Kulttuuriministerin salkun. Mulla on jo valmiiksi saman väriset lenkkarit, kuin mitä Arhinmäelläkin oli.
 42. Dr. James Gonzo: No sehän tekee sinusta vähintään yhtä pätevän kulttuuriministerin Audin takapenkillä matkaajan mitä Paavo oli. Tukisitko verorahoista vasemmistolaista vandalismia Paavon tyyliin, vaikka kustantamalla kiakkovieraille vandalisointibussimatkat?
  Juho Eerola: Kiakkovieraat pistäisin jäähylle.
 43. Dr. James Gonzo: Entäs neuvostoaikakauden jäänteinä kummittelevien kommariteattereiden ryyppymatkojen verovararahoitus Volgan laaksoon tms. kulttuurihäröily?
  Juho Eerola: Suhtaudun tuohon nuivasti.
 44. Dr. James Gonzo: Itse olen kovasti huolissani siitä, että Suomesta ei itseni ohella löydy journalisteja joilla olisi selkärankaa olla aidosti kriittisiä ja kirjoittaa vastavirtaisia juttuja tai ihan vain oikeasti arvostella valtaa pitävien idioottien inkompetenssiä. Mikälaisena näet kotimaisen median? Ovatko kaikki pelkkiä post-taistolaisessa krapulassa öriseviä sopuleja ja kansanpedagogeja leikkiviä oikein ajattelevia entisiä stalinisteja, vai löytyykö joukosta myös ammattiaan kunnioittavia osaajia?
  Juho Eerola: Osa yksittäisistä toimittajista on todella hyviä, ammattitaitoisia ja ennakkoluulottomia. Isoista mediataloista ei valitettavasti voi sanoa samaa. Edelleen on vähän sitä, että persuista kirjoitetaan isoja otsikoita vain jos tulee joku ylinopeuskohu tai jotain vastaavaa. Isot poliittiset avauksemme jätetään kursiiviin ja kohta väitetään ettei meillä ole vaihtoehtoja.
 45. Dr. James Gonzo: Olet ymmärtääkseni kieltäytynyt antamasta haastatteluja poliittisesti korrektin sopulimedian edustajille, mutta olet kuitenkin valmis vaihtamaan ajatuksia kaltaiseni nettitrolliksi ja äärioikeistolaiseksi islamofoobiksi leimatun anonyymin suunsoittajan kanssa, jota ei ole edes virallisesti olemassa. Miksi ihmeessä?
  Juho Eerola: Juho Eerola antaa haastatteluja myös poliittisesti korrektille sopulimedialle, mutta minä olenkin Juhoksi tekeytyvä nettitrolli itsekin. Olen kaapannut oikean Juhon identiteetin ja nyt näillä vastauksillani tuhoan Juhon pari vuotta kestäneen yrityksen muuttua salonkikelpoiseksi kansanedustajaksi.
 46. Dr. James Gonzo: Kiitoksia haastattelusta, otatko vielä tilkan hyvin dekantoitua Baroloa? 1988 oli yksi Piedmontin parhaista vuosikerroista. Mielestäni huomattavasti syvällisempi kuin wannabe-viinigurujen ylistämä 1990.
  Juho Eerola: No eihän kerta…

 

Advertisements

7 comments

 1. Humalaisen ja lapsen suusta totuus kuuluu. Olisitte aukaisseet toisenkin pullon Baroloa, niin jutut olis vain parantuneet.

  Hyvä haastattelu.

 2. Aika hyvä haastattelu. Parempi kuin hesarin haastattelut ovat koskaan olleet. Kuka joutuu Gonzon piinapenkkiin seuraavaksi? Täti tiukka eli shekkivihko-jutta ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s