Suomessakin vieraillut muslimi-saarnaaja pidätetty. Islam ei sittenkään rauhan uskonto?

choudary_shariahErkkonatsien copy/paste -media Ilta Bravda on kopioinut brittiläisestä The Guardian lehdestä jutun, jonka mukaan Suomessakin vieraillut vihasaarnaaja Anjem Choudary on pidätetty. Puhdasoppista islamia julistava Choudarya syytetään terrorismista ja terrorismiiin kiihottamisesta. Choudary on myös tunnettu imaamina, joka toisen Suomessa vierailleen vihasaarnaaja Bilal Philipsin ohella radikalisoi ja innoitti kaksi muslmikäännynnäistä murhaamaan brittisotilas Lee Regbyn Lontoon kadulla keskellä kirkasta päivää.

Kunnianarvoisa Dr. James Gonzo on kertaan jos toiseenkin varoittanut virkavaltaamme ja erityisesti sisäministerinämme toimivaa Jeesuksella ratsastavaa aasia niin Choudarystä, kuin muistakin itsensä profeetaksi julitsaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppeja levittävistä partajaakoista. Varoitukset ovat kuitenkin kaikuneet kuuroille korville ja pian sen jälkeen ISIS ja Al Shabaab -liikkeiden motivoima jihad-turismi on räjähtänyt käsiin.

Erkkonatsien journalistisesta impotenssista kertoo myös se tosiasia, että heidän retoriikassaan Choudary, joka on julistanut mm. että “muslimien tulee olla ylpeitä kun heitä kutsutaan terroristeiksi” ja että “jonain päivänä islamin lippu liehuu Arkadianmäellä”, on ainoastaan “radikaalisaarnaajana pidetty”, eli ei siis varsinaisesti muslimeja terrorismiin kiihoittava viharikollinen.

Newsbygonzo -tiimi toteaa: Dr James Gonzo vs. poliittisesti korrektit sopulimediat 6-0

Lähde: Ilta Bravda.

Advertisements

5 comments

  1. “Christer Suominen: Suomen islamilainen yhdistys kutsui pari vuotta sitten brittiläisen, terrorismin puolesta puhukana tunnetun, nyt terrorismista onneksi vihdoin pidätetyn imaamin Choudaryn puhumaan. Suomesta onkin kuulemma lähtenyt maamme pienestä islamilaisesta joukosta suhteellisesti eniten ihmisiä esimerkiksi ISn joukkoihin terroristituristeiksi. On selvää, että maamme islamilainen yhteisö on kollektiivisesti vastuussa tälllaisesta toiminnasta.”

    Lainaus paljastettu 3 sivustolta, Suominen unohtaa tyystin että Choudary ei ole ainoa radikallisaarnaaja mitä suomalaiset muslimiyhteisöt ovat tänne haalineet. Joukossa on myös Bilal Philips sekä Khalid Yassin, jos tuo terrorismiin ja islamismiin yllyttävien vihapuhujien tuonti olisi ollut yksittäistapaus voitaisiin olettaa, että se on yhden radikalisoituneen ryhmän tekosia, mutta kun niitä tuodaan systemaattisesti tänne levittämään islamismia niin voidaan päätellä että herrojen vierailu on madaltanut huomattavasti kynnystä lähteä terroristiksi.

    1. Totta. Eikä myöskään saa unohtaa, että useat eri islamilaiset yhdistykset ovat näitä partajaakkoja Suomeen kutsuneet. Kyseessä ei ole siis ykisttäinen kyseenalainen yhidsty, vaan lukuisat eri järjestöt. Islamilaisittain motivoidun terrorismin voidaan siis katsoa olevan osa muslimiyhteisöjemme toimintaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s