Muslimit kauhuissaan: naisen tappamalta jihadistilta evätään 72 neitsyttä!

terrifiedislamigrageboyKuten kaikki tiedämme, islam on tasa-arvon ja rauhan uskonto, joka lukuisien tulkintojensa mukaan lupaa allahin nimeen murhanneille (mies-) taistelijoille terroristeille 72 pyöreäpovista ja mantelisilmäistä neitsyttä, joidenka neitsyyden allah suuressa viisaudessaan uusii jokaisen “lemmen yön” jälkeen… Näin siis edellyttäen, että kyseinen (mies-) taistelija terroristi kaatuu taistelussa murhatyössään miespuolisen vastustajan toimesta. Nythän on kuitenkin niin, että mikäli em. muslimitaistelija terroristi tuleekin heittäneeksi lusikkansa nurkkaan kamppailussa naispuolista vastutajaa vastaan, polttaa allah tästä niin pahasti kääminsä, että evää kyseiseltä islamin sanansaattajalta lupaamansa pyöreäpoviset ja mantelisilmäiset neitsyet.

Tämä on aiheuttanut erityistä järkytystä suomalaisillekin jihad-turisteille seuramatkoja järjestävän ISIS -liikkeen riveissä. Nimittäin monien ISIS -liikkeen edustamaa puhdasoppista islamia vastustavien järjestöjen riveissä taistelee lukuisia naistaistelijoita. Eriityisesti kurdien joukosta löytyy monia naistaistelijoita, jotka eivät ole ilahtuneita ISIS -muslimien pyrkimyksistä alistaa heidät burkhaan ja klitorisamputaatioon.

Newsbygonzo -tiimi ehdottaa lisää emansipaatiota islamin vastaiselle rintamalle ja jotta homma hoituisi varmasti kunnolla kotiin, tulisi naistaistelijoiden varmuuden vuoksi voidella käsikranaattinsa ja ammuksensa sian rasvalla.

Lähde: theblaze.com.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s