Jihad-turistien kotiinpaluu: mitä mediamme ei sinulle kerro

isisaustraliassaKuinka ollakkaan kotimaiset mediasuojatyöpaikkasopulimme ovat taas kerran todenneet, että mikä maailmalla tekee ISOJA lööppejä, ei ole kansanpedagogisessa mielessä hyvää kertoa suomalaisille junteille… Varsinkin nyt kun ISIS-seuramatkoilla Syriassa ja Irakissa lomailleet jihad-turstimme ovat palaamassa kotiin.

Australiassa paikallisten vallesmannien on onnistunut ennaltaehkäistä kotiin palanneiden jihad-turistien ja näitä fanittavien/apinoivien musulmaanien suunnitelema islamilainen uskontunnustus. Joukko erityisen hartaita muhamettilaisia suunnittelivat, että he ottaisivat Sidneyn ja Brisbanen kaduilla summan mutikassa vääräuskoisia kiinni ja katkaisisivat heiltä kaulat. Tämä islamilainen uskontunnustus tulisi videoida ja ladata hetimiten internettiin koko maailman nähtäväksi. Australian salaisenpalvelun mukaan heillä on konkreettisia todisteita siitä, että islamilainen uskontunnustus oli tarkoitus toteuttaa lähipäivinä ja siihen oli tullut käsky ISIS:n riveissä taistelevalta terrorisoivalta islamopsykopaattiselta Australian kansalaiselta. 15 harrasta islaminuskoista on pidätetty. Kyseessä oli Australian historian suurin anti-terrorismioperaatio.

Saksan sisäisen tiedustelupalvelun mukaan vastaavanlainen islamilainen uskontunnustus voisi tapahtua minkä tahansa saksalaisen kaupungin kaduilla koska tahansa.

Onneksi meillä Suomessa on vain maltillisia muslimeja, eikä tällainen olisi ikipäivänä mahdollista pohjolassa. Eihän?

Lähde: focus.de.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s