Luterilainen utopia vs. katolinen realismi

piispatHelsingin piispa, Jeesuksella ratsastava islamofiili etnopopulisti aasi Irja Askola on vakaasti sitä mieltä, että islam on samalla puolella kuin kristinusko. Vierailtuaan taannoin Lönrotinkadun muhamettilaisessa pyllistelytuvassa hän kertoi, että “tapaaminen oli hyvin koskettava… sain istua perällä”. Samassa tilassa muslimimiesten hanureita ihaillut utopistinen ääliö on siis vakuuttunut siitä, että varhaiskeskiaikaiseen beduiinifasismiin pohjautuvalla seksitisellä ja niin ihmisoikeuksia kuin demokratiaakin halveksivalla ideologialla on Suomelle vain annettavaa. Airaksisen itsevanhurskastelua tihkuvan näkemyksen mukaan ISIS -teorriristiveteraanien (HUOM. valtamediamme puhuvat heistä “taistelijoina”) kotiinpaluusta huolimatta suomalaisilla on islamista vain opittavaa ja islamiin voimakkaasti linkitetyn terrorismin pelko on siten pelkkää ahdasmielistä rasismia.

Toisin on Italiassa. Katolisen kirkon edustajilla on selkärankaa puhua asioista niin kuin ne ovat, eivätkä he ole sitoutuneet suvaitsevaisuusfasistiseen paskanjauhannan ja haihattelun omertaan. Imolan piispa Thomaso Ghirelli nimittäin totesi taannoin, että “jos muslimit eivät ole valmiita kunnioittamaan arvojamme, heidän pitää lähteä maastamme”. Vastaavaa, joskin vielä raskaampaa logiikkaa sovelletaan mm. Saudi-Arabiassa, jonne ramaatun vieminen on vankeudella tai jopa mestaamisella rankaistava rikos ja maa on täynnä paikkoja, jonne apartheidistisessa hengessä ei-muslimeilla ei ole kuoleman rangaistuksen uhalla mitään asiaa. Jostain syystä suvakkinatsien mielestä tällainen on ihan ok… Piispa Ghirelli puhui tilaisuudessa, jossa käsiteltiin kristittyjen vainoja erityisesti Nigeriassa, Lähi-Idässä ja muissa osissa muslimien kansoittamaa maailmaa, käytännössä siis kaikissa islamilaisissa maissa. Hän osoitti osan saarnastaan poliitkoille todeten, että “teillä on velvollisuus omaa kansaanne kohtaan suojella heitä kaikilta uhkaavilta vaaroilta, eikä vain pöyristellä, kauhistella ja myötäloukkaantua, kun joku rohkenee arvostella meitä uhkaavaa barbarismia”. Piispa Ghirelli päätti saarnansa toteamalla, että “emme halua villejä vihollisia kotiimme, muslimien tulee joko jyrkästi tuomita kaikki heidän uskontonsa nimessä tehdyt hirveydet ja vainot, tai yksinkertaisesti poistua Euroopasta”.

Lähde: katholisches.info.

Advertisements

3 comments

  1. Suomen ev.lut.srk:n alennustila on häpeällinen. Siitä on tullut pelkkä vihervasureiden hännystely-instituutio. Sen myötätunto koskee kaikkia muita paitsi kristittyjä. Me kirkkoon kuulujat olemme sille vain valitettava paha, jota sen pitää sietää, koska me maksamme sitä elättävää kirkollisveroa.

  2. ViherVasemmisto-fasisteilta riittää ymmärryst näille päitä katkoville terroristeille. Tänne ne olisi niitä ottamassa elintasopakolaisiksi. Ja on näitä ääri-jihadisteja täällä Suomessakin, mutta media (YLE, Erkko-Natsit) eivät jostakin syystä vaan halua niistä julkisuuteen mitään kertoa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s