Persut ehdottavat järkeä kehitysapuun

foreignaid1Perussuomalaisilta on jo vuosia kärtetty jotain konkreettista Suomen talouden hyväksi. Erilaisia ehdotuksia on tullut paljonkin, joukossa hyviä ja kritiikillekin tilaa antavia, valtaosa kuitenkin sellaisia, jotka olisivat torpanneet nykyisen pääministerin virkaa toimittavan imbesillin ja häntä edeltäneen vellihousuisen rintamakarkurin talouspoliittiset aivopierut mennen tullen. Nyt perussuomalaiset heittivät kehiin aivan loistavan kehitysapu uudistuksen, joka perustuu vapaaehtoisuuteen. Tukena on käytetty tutkimusta jonka mukaan suomalaiset oikeasti haluavat auttaa. Merkittävintä uudistuksessa on se, että tästä koituisi veronmaksajille mittavat säästöt ja lisäksi olisi hyvinkin mahdollista, että tuki nousisi tavoiteltuun 0,7%:n.

Sanomattakin selvää on, että vasemmisto ja vihreät nousevat raivokkaaseen vastarintaan tämän ehdotuksen tiimoilta, koska he vastustavat kaikkea mikä liikkuu. Mitä ilmeisimmin heitä harmittaa tässä se, että persujen ehdotuksesta ei löytynyt mitään mitä voisi mollata rasismista. Koska vihervasemmistolaisuus rakentuu sangen elitistisen ja nihilistisen maailmankatsomuksen pohjalle ja on siksi kykenemätön luottamaan kansalaisten hyvään tahtoon. Mm. tästäkin johtuen tulee persujen ehdotusta vastustaa kynsin ja hampain. Todellinen syy lienee kuitenkin se, että vihervasemmisto on laittanut näppinsä tukevasti kehitysavun ja hyväntekeväisyys-brändin piiriin ja jos rahat tuleekin suoraan kansalta, eivät korruptoituneet virkamiehet yms. vihervasemmistolaiset suojatyöpaikkaloiset pääsekkään enää kuorimaan kermoja päältä. Sokerina pohjalla lisääntynyt valvonta aiheuttaisi sen, että Homo-Pekan leopardihattuinen afrikkalainen ystävä ei saakkaan ostettua enää tämän vuoden mallin panssaroitua S-Klasse Mersua. Tästä johtuen Homo-Pekan afrikkalaiset neekeripetterikaverit voivat tästä suivaantuneena vaikka ihan alkajaisiksi syödä leopardihattunsa.

Nyt käsi sydämelle: uskooko joku ihan aikuisten oikeasti, että yhden kaivon rakentaminen Sudaniin kustantaa 10 miljoonaa (tai edes puolimiljoonaa) euroa? Vihervasemmistomädättäjät paljastavat taas kerran tahtomattaan kuinka autuaasti he ovat menettäneet kosketuksensa todellisuuteen. Samalla he osoittavat todelliset karvansa siitä, että koko kansa on valjastettava pakolla ajamaan heidän etujaan siten, että kehitysavun on tultava verovaroista vastoin yksilön vapaata valintaa. Tällä samalla strategiallahan turvattiin vihervasemmistolaismättääjien kansallisen suutorven, eli YLE:n, säilyvyys. Seurasitpa heidän post-taistolaista kommaripropagandaa ja antisemiittistä uutisointia tahi et, niin maksamaan joudut jokatapauksessa… jos tämä ei ole kulttuurimarxismia kirkkaimmillaan, niin mikä sitten?

Lähde: perussuomalaiset.fi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s